Şimdi Ara

42LM760s HDD okumama sorunu !! yardım(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlarımın bu konuyu çözeceğini umuyorum.Sorunum şu;
    Geçen hafta tv aldım gerçekten çok güzel televizyon beğeniyorum.geçen elimde bulunan içi dolu Toshiba 2.5" 750 GB HDD yi takıp filmlerime bir gözatmak istedim.Harddiski hdd bölümüne taktım ışıgı yanıp sönüyor ve tv hiç bir tepki vermiyor.Gittim odamdan 4 gb ve 8 gb flashdisklerimi taktım onları hemen gördü.Bu işte bir gariplik var dedim ve hdd yi USB girişlerine tek tek takarak denedim ama yine okumadı..Bu sefer haddiskteki tüm bilgileri yedekleyip Fat32 ye çevirdim. yine okumadı.ext yaptım yine okumadı...yani bir türlü olmuyor.Harddisk normalde pc ye takınca ışığı sabitlenir ve okumaya başlar.ama tv de yanıp sönüyor devamlı.

Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar bi yardım etsinler tv demi sorun var hdd demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dicleliyasin -- 3 Şubat 2013; 11:03:56 >

• Farklı bir HDD deneme imkanınız var mı ? Lg nin bir çok modelini kullandım.Bu güne kadar hiç HDD ile ilgili bir sıkıntı yasamadım.Ntfs yada fat iki formatida sıkıntımız tanıyor.1 tb Toshiba ve wd kullanıyorum suan ve sıkıntısını çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşımda 42lm660 vardı az önce onunla konuştum.Elinde seagate 2 tb hdd var ntfs formatlı.Onu sorunsuz çalıştırdığını söyledi.
    Sizin hdd de sorun olabilir.
  • arkadaşlar elimdeki hdd nin bu zamana kadar bi sıkıntı verdiğini görmedim.pc de çatır çatır çalışıyor.acaba usb 2.0/3.0 destekliyor olması sorun oluşturuyor mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Bir arkadaşımda 42lm660 vardı az önce onunla konuştum.Elinde seagate 2 tb hdd var ntfs formatlı.Onu sorunsuz çalıştırdığını söyledi.
    Sizin hdd de sorun olabilir.

Arkadaşınızdaki hdd adaptörlü mü değil mi?.benim harddiskim adaptörsüz.

aklıma çalışmaması için bir ihtimal geliyo oda hdd nin çalışması için gerekli akım veya gücün yetersiz olması diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dicleliyasin -- 3 Şubat 2013; 17:19:59 >
  • Arkadasımdaki HDD adaptorlü.Fakat kendi HDD lerimi onun tv de sorunsuz kullanabiliyoruz.1tb wd ve Toshiba.Ayrica çevremde çok lg tv kullanıcısı var.Hicbiridinde sizin ki gibi bir durumla karşılaşmadık.
    İmkanınız varsa farklı bir HDD deneyip sonuca bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam arkadaşta adaptörlü var deneyecem bakalım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hardisk problemi
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

2.5'' HDD ye 750 GB yüksek bir kapasite, enerji ihtiyacı yüksek olabilir. Aşağıdaki tipte bir kablo kullanarak, boşta bir USB daha varsa, güç almak amacıyla kullanabilirsiniz, belki işe yarar;

42LM760s  HDD okumama sorunu !! yardım(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.