Şimdi Ara

43 000 de Tokatta öğretmenden dizel Fusion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 da sıfır olarak aldığım şu an masrafı olmayan aracım satlıktır. Araç 2006 dizel modeli olup turboludur. Tek kullanıcı tarafından turbosuna yüklenilmeden kullanılmıştır. Stepne-zincir-kasko ve Trafik sigortaları hiç kullanılmamıştır. Özel koltuk kılıfı fotoğrafta görüldüğü gibi mevcuttur.Bir hafta önce 4 adet Conti Premium contact lastik takılmıştır. Bakımı her 10 000 km de yapılmış.Kazası ve boyananı yoktur. Yedek anahtarı kitapçığı mevcuttur. Vade takas olmaz. devri verilmek şartı ile öğretmenden satlık olup son bakımı ocak ayında Tokat Oruçlarda yapılmıştır.

Galericiler, aracı kötüleyerek söze başlayanlar, aslında başka araç bakanlar haricinde ilgilenenler öğleden sonra ulaşabilirler...

• aracınız güzel ancak ederinin üstünde fiyat istemişsiniz. aracın piyasası zaten 18 civarı. fiyatta indirime giderseniz ben talip olurum
  • Ocakta bakıma girmeyip (350 tl), 650 tl ye sıfır lastik (Conti premium contact) almasaydım daha düşük bir fiyat verilebilirdi. km düşük, masrafsız, özenle kullanılmış ve düzenli bakımlı olduğu için piyasasına göre verilebilecek en uygun fiyat verilmiştir.
    Araç 20 den aşağı satılmayacaktır. Yanında conti winter contact ts 810 kış lastikleri de(ödüllü lastiktir) verilecektir. İlginize teşekkürler
  • Araç iyi de bende 2006 model eski kasası var bunun bendekinde ABS var sizdekine yokmu yoksa işaretlemeyimi unuttunuz?
    ABS var ise fiyat Km düşüklüğü nedeni ile bence normal seviyelerde...
  • Araçta abs yok. Sürekli yol yapmayanlar için abs zaruride değil bence. Şükür benim abs ye hiç ihtiyacım olmadı. Abs tek başına çok bir anlam da ifade etmiyor kaldı ki esp de olmalı ki tehlike anında yolda kalasın veya takla atmayasın... Görüşüm beni bağlar tabii herkesin tercihi ayrıdır. Saygı duyarım
  • abs karlı havalarda yada yagmurlu havalarda ne kadar faydalı biliyormusunuz. Biraz abes bi cevap yazmıssınız uzun yol ile alakası yok esp ile hele hiç alakası yok. Frenleriniz kitlenince 1-2sn içinde öndeki arabaya vurdugunuzda abs ne kadar önemliymiş dersiniz .
    fiyatına diyecek sözüm yok en kötü 19bin lira eder bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim anlatmak istediğim yağmurlu Karlı havalarda sadece tek başına abs yeterli olmayabilir iyi lastik (kışın kış lastiği) ve esp birbirini tamamlar anlatmak istediğim buydu. Polemik yapmak niyetinde değilim. Abs tabiki faydalı ve gerekli bir donanım ama tek başına biraz topal kalır anlatmak istediğim bu ve sizi %100 kazadan korumaz. Kızaklamayı önler mesela fren mesafenizi kısaltmaz
  • fiyat kısmına ben de yorum yapmayacağım ama tek başına abs bile bir araç için elzemdir. tabi ki esp da olmalı ama esp yoksa absye de gerek yok gibi bir yargı çok anlamsız ve yanlış yönlendiricidir. kaygan bir zeminde frene bastığınızda arabanın kontrolü hala sizde olsun istiyorsanız abs şarttır. kaygan bir zemin dediğim sadece buz değildir, hafif kar, yağmurlu asfalt, hatta mucur yolda bile abs kullanıcıya hem güven hem de aracı sorunsuz kontrol imkanı verir.
  • Araç satlıktan çekilmiştir. İyi forumlar. İlginize teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.