Şimdi Ara

45 Bin Tl Bütçe, Tercihiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maksimum 45 bin tl bütçe ile, tercihiniz ne olurdu arkadaşlar? Önerileriniz çok önemli, zira 1 aydır araştırıyoruz ölçüyoruz tartıyoruz ama içinden çıkamıyoruz. Çok tercih var, fiyatlar değişken.

Aradığımız özellikler;

-2. El.
    -Sedan olacak. 4 kişilik aile kullanacak.
    -Hb ancak geniş olursa düşünülebilir. i30 da bu yüzden seçeneklerde.
    -Dizel ve manuel vites olacak. Araç en az 6 sene kullanılacak çünkü. Şu anki aracımız Clio Symbol 1.4 LPG'li, 2000 model ve 190 binde. Sıfır almıştık emektarı:)
    -Az yaksın:) Hız derdimiz, performans tutkumuz yok.
    -Güvenlik çok önemli.

Arkadaşlar biz bu işin içinden çıkamadık. Bir türlü karar veremedik:) Önerileriniz benim için önemli. Önerilerinizi, ve nedenlerini alalım:)
    İyi forumlar

• dizel olsun az yaksın ve sağlam olsun dersen bence citroen c4 senin için çok ideal oldukçada geniş bi araç..
  • Mercedes clk 2005 2006 model 45 bine fullunu alabilirsiniz.Hem 3 sınıf birden atlamış olursunuz.Hemde sağlam bi arabanız olmus olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun sure binecekseniz Avensis lere bakin derim. Yada latidude. Bir tane 2011 latitude vardi ilanlarda gordum 46000 acil diyordu. Degisen boya yokmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihbesikci

Maksimum 45 bin tl bütçe ile, tercihiniz ne olurdu arkadaşlar? Önerileriniz çok önemli, zira 1 aydır araştırıyoruz ölçüyoruz tartıyoruz ama içinden çıkamıyoruz. Çok tercih var, fiyatlar değişken.

Aradığımız özellikler;

-2. El.
    -Sedan olacak. 4 kişilik aile kullanacak.
    -Hb ancak geniş olursa düşünülebilir. i30 da bu yüzden seçeneklerde.
    -Dizel ve manuel vites olacak. Araç en az 6 sene kullanılacak çünkü. Şu anki aracımız Clio Symbol 1.4 LPG'li, 2000 model ve 190 binde. Sıfır almıştık emektarı:)
    -Az yaksın:) Hız derdimiz, performans tutkumuz yok.
    -Güvenlik çok önemli.

Arkadaşlar biz bu işin içinden çıkamadık. Bir türlü karar veremedik:) Önerileriniz benim için önemli. Önerilerinizi, ve nedenlerini alalım:)
    İyi forumlar

1- Skoda Yeti 1.6 TDI GreenLine. 45-55 arasında değişiyor fiyatlar belki bulursunuz. Ama geniş, dizel, manuel vites, VW kalitesi (Motoru, iç aksam kalitesi), güvenli. Basmazsanız fazla yakmaz. Tam bilmiyorum ama Volvo gibi Skoda da İsveç menşeli sanırım. O yüzden gayet güvenliklidir. (O fiyatlardaki modellere göre). Güvenlik için çok fazla elektronik oyuncaklar olması gerekmez. Bazı markalar arka süspansiyonları torsiyon çubuğu yapıp esp koyuyor adı güvenli oluyor. Güvenli değil biraz güvenli oluyor. :) Yalnız sedan değil. Ama sedandan daha geniş ve ferahtır.

2- Mazda 3 1.6 Dizel Sedan. İkinci elde satarken değeri fazla düşmesin diyorsanız ki 6 yıl binilecek demişsiniz ikinci olarak Mazda'yı öneririm. Sınıfının standartlarını belirleyen Focus altyapısının, dizeliyle ünlü PSA motor teknolojisinin, Japon işçiliğiyle birleşimi. Az yakar, az sorun çıkarır, güvenli. Yalnız servis ağı pek yeterli olmadığından o konuda sıkıntı çekebilirsiniz. Büyük illerde vardır ama. Dediğim gibi 2. elde satarken zor satarsınız ancak alırken de avantajlı alırsınız muadillerine göre.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Focus önermedim. Mazda3/Focus aynı. Motor aynı, platform aynı. Focus'un avantajı servis ağı ve değerinin Mazda'ya göre fazla düşmemesi. Bu kriterler sizin için önemliyse Focus'a yönelebilirsiniz. Skoda Octavia da güzeldir o fiyatlara 2. el bulabilirseniz.

• Bence 6 yıl kullanıcaksa d sınıfı yanlış bir tercih olabilir çünkü bakımları pahalı olur.Önceki symbolden memnunsanız azına kadar dolu bir fluence alabilirsiniz yakıtta güzeldir ama ben aracı sevmiyorum o ayrı sırf alınamamsı için Fransa'da satılmıyor olması yeter.
    Bir diğer tercihibniz en çok önerdiğim Focus Sedan olmalıdır .
  • focus veya astra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toyota auris.
  • full linea yine full fluance
  • O fiyatlara 301 ve c-elysee dışında dizel araba yok 0 km de

• honda civic tavsiye ederim
  • C4

• Herkes farklı araç tavsiye etmiş :) Ben Focus MK 2,5 Diyorum.
  • opel astra ilk,octavıa ikinci tercihim olur
  • Eski aracım 92 brodwaydı 3 gün önce Focus III aldım 10 numara araba 41,750e aldık.Benimle sizin araba kriterleriniz aynı tavsiye ederim çok güzel araba :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.