Bildirim
45 bin TL bütçeye araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Chevrolet Aveo -
Renault megane estate 2012 otomatik dizel kullanıyorum. Türkiyede fiyatları aşağı yukarı 55-60 bin olması lazım. Aracın yol tutuşu süper. Tam aile arabası eğer iyisini bulursan. Şehir içi trafiğe göre 7-7,5 şehirdışı yaptığın hıza göre 4-5,5 arası. Eşimle çocuğumla tırlarla yarışarak gidiyorum 70-100 arası o yüzden 4 litre yakıyor bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu güncel tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaş yazmış yukarıda model yüksek km düşük olsun derseniz aveo Sedan dizel lt veya ltz donanım paketi.
Aveo çok mantıklı ancak 2. el ve yedek parça sorununu (2024 için düşünecek olursak) kafaya takmamak gerek. -
Bu paraya çok km yapmamış 1.2 renault symboller var. Makyajsiz yeni kasa 40 70 bin km arasi rahat bulunur. Keyfinize göre lpg de takabilirsiniz ama performans beklentinizi cok yüksek tutmayın
Aveo nun lpg uyumu kötü, alüminyum blok olduğu için bizim 2011 aveo ls de blok çatlatmıştı. Yokuş yukarı giderken bir baktık ibre 120 ye dayanmış, kaputtan, direksiyondan içeriye duman gelmeye başladı. Neyse ki yakında dostlarımız vardı, sürahiyle su taşımıştık arabaya lpg takacaksanız aveo ya pek bulaşmayın.
Peugeot 407 hocam. Hem ucuz hem kaliteli hem de d segmenti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam iyi güzel de cok km yapmamış diyor arkadaş yoksa bir ton d segmenti araba var
+++++
Kesinlikle sadece aveo da değil yeni opellerde aynı sorun var aveo alınacaksa dizel alınır multijet ünite zamanında vardı bizde ilk alanlardanız hatta bayi o acentadan dizel aveo alan ikinci kişi olduğumuzu söylemişti çok memnun kaldık.
sahibinden.comChevrolet / Cruze / 1.6 / LS Plus / 2010 CRUZE -ORJİNAL sahibinden.comda - 698192219https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2010-cruze-698192219/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cruzelar cok yakıyor diye biliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam yanlış anlama aydemir akbaşın bir repligi var ayranım dökülmesin diye takarsin tüpü mis gibi aile arabası diger turlu 45 bine alacagin dizellerin hepsi sizi üzecekquote:
Orijinalden alıntı: erulisse
Cruzelar cok yakıyor diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- focus 1.5 tdci kronik sorunlar
- otobid yorum
- transfer işi yapmak için gerekli belgeler
- audi a4 2.0 tfsi quattro yorum
- astra k
- yeni skoda kodiaq
- q4 e tron menzil
- seat arona fiyat listesi
- fiat pulse
- byd seal u dm-i forum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X