Şimdi Ara

450.000 liraya kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim hoşuma gidenler yeni bmw 2 ve yeni Audi a3 serisi 3.elde olabilir var mı tavsiyeniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar arasinda a3 derdim. Belki belli kalite sıkıntılari var dogrudur. Yinede bu ikili arasinda ona giderdim. Ayrica 1.5 dusunurdum. Kesinlikle 1.0 degil. 2 gran coupe tasarim olarak yerlerde. Onu konusmak bile istemem. Bmw tarihinin en kotu tasarima sahip araci. Sadece bu paralar a3 ve 2 serisi icin bence ciddi fazla. Yani d segment bir arabayi almayi tercih ederdim. Ancak herkesin secimi ve ihtiyaci farkli

• Yaşınızı bilmiyorum ama bu paraya D sedan bir araba almak daha mantıklı olabilir. Bu ikisi arasından A3 alınır ama.

• o kadar bütçe varsa g20 3serisi alırdım:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kaza-tramer-boya-takas-pazarlik-yok-son-fiyat-876513729/detay

450e c sınıfından bozma süslü araba alacağıma gider D sınıfı bakarım.

Not: eski bir e90 f30 sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 15 Mart 2021; 11:17:28 >
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt

500k lık araç bu..o zaman 550 k ya E segmente de cıkabilir.. vs

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt

Maksimum 450.000 liraya çıkabilirim

• bianconera kullanıcısına yanıt
    Bu ayarda e segmenti varsa neden olmasın, konu sahibinin bütçesinde 2018 F30 vardır ama eski kasa almak yerine 50k koyup G20 alabilir. 600e 2019-2020 e segment bu ayarda araba yok. E serisi 700den başlıyor, g30 5 serisi 675ten.

450e önden çeker süslü golf alana kadar 50 daha koyar G20 alırım...
  • Clio 5

• Mazda 6
  • Sizi bilmem ama ben o bütçeye ok gibi bir FK2 Type-R alırdım  

• Hayret 3 tane egea tarikati gelmemis

• benzer durumdaydım 2ci el yerine 0 almayı tercih ettim. ihtiyaç ve yaşına göre seçenekleri değerlendirebilirsin.

sedan istersen: octavia, superb, a3

csuv istersen: tiguan, qashqai

hatchback istersen: golf, a3

bmw ve mercedesde var dediğin gibi..

• 508 alabilirsin, bayide liste fiyatindan güzel indirimler yapiyorlar
  • tertemiz bir egeadan 3 tane

• 3 renkte Egea alıp kıyafetine göre kullanabilirsin

• Şöyle bir göz attım da harbiden bu paraya araba yok. Araba yok derken BMW 3 serisi veya Mercedes C serisi alınabilir diye düşünüyordum ama 2020 model oldukça zor. 2019'lara düşülürse ancak o zaman oluyor. O fiyatlara A3, 508, Suberb pek içime sinmezdi açıkcası..

BMW / 3 Serisi / 318i / Edition M Sport / EDITION M SPORT / İÇİ KIRMIZI sahibinden.comda - 91283149

• şahsen 450 bin liraya araba alacak olsam foruma sormazdım.

• Benim çok istediğim bir arabadır kendisi ama bütce elvermiyor malesef jaguar xf alırdım sanırım
  • bmw f36 (4 grancoupe ) bakın bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.