Selamlar 4500 tlye powercolor figther modeli alınır mı ? 3050 düşünüyordum ama bu fiyatlara imkansız gibi.Ne dersiniz bu kart bu fiyata alınır mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestt Riven TR -- 2 Şubat 2022; 17:17:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4500 tlye Rx 6500 xt alınır mı ?
-
-
O kartın pcı-x 3.0 - 4.0 ile alakalı bazı sıkıntıları olmasına karşın o riske girmeden benzer fiyatlara emsali sayılabilecek 1650super de bulunamadığına göre, alınır.
-
rx 6500xt çöpü 1000₺ den 1 kuruş fazla para verilmez kart gtx 1050ti ile yarişiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım bu fiyata bu ürün bu piyasa koşullarında hepsinden mantıklı olur.
-
Hocam bakıyorum benchlere nasıl yarışıyorlar alakaları yok
2600'e stoklarda var mıydı paylaştığınızda yoksa yanlış mı gördünüz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3.0 destekli anakartlarda 1050ti ile yarışıyor, 4.0 anaakrta takarsanız Rx 570 den bile yine geride kalıyor.
-
Hocam bakıyorum eski oyunlarda başabaş gidiyorlar evet ama yeni God of war gibi oyunlarda 20 fps fark var yahu
Stokta vardı çünkü sadece stokta olan ürünleri göster olarak işaretleyerek bulmuştum.
-
Denk gelse alırdım, her ne kadar 6600, 6600xt'nin fiyatlarının biraz daha düşmesini beklesem de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunu görünce aklıma bu geldi: https://forum.donanimhaber.com/rtx-2070-super-alayim-mi-rtx-3000-mi-bekleyeyim--143355511
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 3 Şubat 2022; 23:39:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X