Şimdi Ara

45000 lik bütçeyle alınabilecek 2.el suv önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kücük bir ilçede memurum ve çok fazla kırsal kesime gidip geliyorum.
    Borcum Derdim bitti sayılır ve ilk defa bir araba sahibi olacağım ve suv düsünüyorum sizden ricam ne önerirsiniz
    Dizel düsünmüyorum, parcası bakımı pahalı olmayan köye kasabaya uygun kısacası bir memuru fazla üzmeyecek bir öneriye ihtiyacım var

Sizlerin kıymetli önerileri ve yorumlarınızı bekliyorum.

• o fiyata çok seçenek yok. Daihatsu terios a bir bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duster
  • Qasqai nasıldır acaba o fiyat lara var ama güvenilirmidir sorun cıkarırmı bilemiyorum ne dersiniz

• 1.5 DCİ Juke de iyidir, az yakar çok iş görür ama bagaj işi göreceli :)

Ben 3 aydır kullanıyorum muhtemelen bir üst kasasını alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

1.5 DCİ Juke de iyidir, az yakar çok iş görür ama bagaj işi göreceli :)

Ben 3 aydır kullanıyorum muhtemelen bir üst kasasını alacağım.

Memnunmusunuz peki kac model aracınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Duster tek seçenek gibi duruyor.

İyi birşey olsun diyorsan 2005 2006 sorentolara bak yüksek kmde bulabilirsiniz

• 2011-2012 1.2 tsi yetilere bak

• kangoo extrem. patner outdoor.

bunlarda farklı zemin çekiş kontrol sistemleri var.
    çoğu suvdan daha suv.
  • O fiyata güzel bir suv beklemeyin derim,chery tiggo ya bakın 35bintlden başlıyor.

• abicim nasıl yok,
    nissan juke
    renault captur
    dacia duster

bunlar ne, motosikletmi
  • Suv kavramı son zamanlarda çok şehirleşti. Yani piyasada 4x4 olmayan, arazide pek bir işinize yaramayacak, arabadan biraz daha yükek ve geniş, jeepten de daha alçak ve ufak pek çok araç var. Bahsettiğiniz şartlar için melez şehir suvlarının beklentinizi karşılayacağını pek zannetmiyorum. Anladığım kadarıyla sizin gerçek bir suv araca ihtiyacınız var. Böyle bir aracın da öncelikle olmazsa olmazı 4x4 olmasıdır. Tabi bir de arazi koşullarında tork da önemli olduğundan dizel olması gerekli. bu durumda da bütçenize göre seçenekler düşüyor. Dacia Duster önerenler olmuş. 4x4 olan modelini arazide kullananlar çok memnun. Yakıt gideri ve bakımı çok maliyetli değil, ancak konfor ve donanım namına hiçbir şey beklemeyin. Tamamen bomboş bir araçtır. Bunun haricinde çok km yapmamış temiz bir kia sorento da bakabilirsiniz. Büyük, heybetli, konforlu, yüksek donanıma sahip (deri döşeme,sunroof vs.) çok keyifli bir araç olup aynı zamanda da çok iyi bir arazi aracıdır. Yakıt olarak ekonomik olmasa da eğer temiz, yorulmamış bir araç bulursanız, bakım maliyetleri de sizi çok üzmez. Ssangyong modellerini de ayrıca değerlendirmenizi tavsiye ederim. çok güzel ve sağlam suvları var. Motor olarak mercedes motoru kullanır ve donanım olarak da yüksek ve konforlu bir araçtır. Son olarak ise, eğer bütçenizi 5 ila 7 bin lira arasında arttırabilirseniz suv araçlarının babası olan chevrolete mutlaka bakmanızı öneririm. Captivanın 2009 modelini temiz ve düşük kmli olarak 50-52 bin Lira aralığında bulabilirsiniz. Sınıfına göre devasa sayılabilecek bir hacim ve bagaja sahip olup, diğer rakiplerinde bulunmayan arkada açılıp kapanabilen extra 2 koltuğuyla 7 kişilik olabilen ve akıllı 4 çekere sahip olan bir araçtır. 2.0 Litrelik motoruyla yaşı itibarıyla vergisi de makul bir araçtır. Chevroletin avrupa piyasasından çekilmesiye birlikte, normalde 70 bin Liranın altına alamayacağınız konfor ve donanıma sahip bir araçtır. opel servislerinde bakımları yapılmakta olup parça fiyatları da uygun ve kronik arızası olmayan bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 27 Kasım 2016; 3:7:15 >

• Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Tiggo hiç düsünmedim tipi güzel lakin küçük yerde yaşadım için arıza parça vs de muhatap bulamama riski var fiyat ve donanım olarak çok makul olsada.

Yeti de güzel o fiyatlara aşa yukarı bulunuyor ama parça arıza yakıt durumu nedir araştırmak gerekiyor.

Kangoo ya gelince daha önce babamın kangoo su vardı 1.5 dizel aslında dag bayır her yere koştuk diyebilirim o konuda hic üzmedi karda kışta çıkmam dediği yer olmadı memnunduk ama ben biraz daha farklı bir sey düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyarr

Suv kavramı son zamanlarda çok şehirleşti. Yani piyasada 4x4 olmayan, arazide pek bir işinize yaramayacak, arabadan biraz daha yükek ve geniş, jeepten de daha alçak ve ufak pek çok araç var. Bahsettiğiniz şartlar için melez şehir suvlarının beklentinizi karşılayacağını pek zannetmiyorum. Anladığım kadarıyla sizin gerçek bir suv araca ihtiyacınız var. Böyle bir aracın da öncelikle olmazsa olmazı 4x4 olmasıdır. Tabi bir de arazi koşullarında tork da önemli olduğundan dizel olması gerekli. bu durumda da bütçenize göre seçenekler düşüyor. Dacia Duster önerenler olmuş. 4x4 olan modelini arazide kullananlar çok memnun. Yakıt gideri ve bakımı çok maliyetli değil, ancak konfor ve donanım namına hiçbir şey beklemeyin. Tamamen bomboş bir araçtır. Bunun haricinde çok km yapmamış temiz bir kia sorento da bakabilirsiniz. Büyük, heybetli, konforlu, yüksek donanıma sahip (deri döşeme,sunroof vs.) çok keyifli bir araç olup aynı zamanda da çok iyi bir arazi aracıdır. Yakıt olarak ekonomik olmasa da eğer temiz, yorulmamış bir araç bulursanız, bakım maliyetleri de sizi çok üzmez. Ssangyong modellerini de ayrıca değerlendirmenizi tavsiye ederim. çok güzel ve sağlam suvları var. Motor olarak mercedes motoru kullanır ve donanım olarak da yüksek ve konforlu bir araçtır. Son olarak ise, eğer bütçenizi 5 ila 7 bin lira arasında arttırabilirseniz suv araçlarının babası olan chevrolete mutlaka bakmanızı öneririm. Captivanın 2009 modelini temiz ve düşük kmli olarak 50-52 bin Lira aralığında bulabilirsiniz. Sınıfına göre devasa sayılabilecek bir hacim ve bagaja sahip olup, diğer rakiplerinde bulunmayan arkada açılıp kapanabilen extra 2 koltuğuyla 7 kişilik olabilen ve akıllı 4 çekere sahip olan bir araçtır. 2.0 Litrelik motoruyla yaşı itibarıyla vergisi de makul bir araçtır. Chevroletin avrupa piyasasından çekilmesiye birlikte, normalde 70 bin Liranın altına alamayacağınız konfor ve donanıma sahip bir araçtır. opel servislerinde bakımları yapılmakta olup parça fiyatları da uygun ve kronik arızası olmayan bir araçtır.

Açıklamalı yorumunuz için teşekkür ederim.
    Ben Tam açıklayamadım aslında
    Suvdan beklentim dag bayır gezmek, torku yüksek olmasından ziyade bahsettiginiz gibi şehire daha yatkın kırsal kesimde de idare edecek altı yüksek beni idare edecek bir araç.

Duster fiyat parca servis anlamında uygun görünüyor ama donanım ve konforun yanında tip olarakta içime sinmiyor.

Şu anda daha çok qasqai lere yöneldim diyebilirim.

• mitsu asx de bakın.
  • Salto57 kullanıcısına yanıt
    Geç cevap için kusura bakmayın, aracım 2011 model 66 binde tekno paket ihtiyacım olan her şeyi fazlasıyla karşıladı.Ama dağa bayıra ne kadar vurulur tartışılır, 4x4 olanı da var ama gerçek bir jipin yerini kesinlikle tutmaz.
    Uzun yolda zaten ekonomik ve rahat , şehir içinde ve bozuk yollarda kullanma fırsatım oldu, şahsen ben Juke den bu kadar çok zevk alacağımı düşünmezdim, 4 sene önce bu aracı almayıp, Astra H GTC Turbo almıştım cidden aradaki fark çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 28 Kasım 2016; 9:33:52 >
  • Estağfurullah...

Cevapladığınız icin tesekkür ederim.
    juke dediğiniz gibi bagaj hacmi biraz az gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

mitsu asx de bakın.

Asx esasen derli toplu beğeniyorum tip olarak Biraz inceledim araştırdım sınıfının en az yakanı diye yorumlanmıs genel olarak donanım da iyi kronik bir arızasından da bahsedilmiyor Lakin uygun fiyatlı bulmak zor olanlarda geneli ağır hasar kayıtlı

Örnegin , #365637004 nolu ilandaki araç alınırmı sizce?

• Ben şahsen ağır hasarlı araç almam ve tavsiye etmem.

Öncelikle pek çok sigorta şirketinin ağır hasarlı araçlara kasko yapmayacağını, yapanların ise yüksek fiyat çıkaracağını belirtmek isterim. Eskiden ağır hasarlı araçlar iyi yapılıp çaktırmadan millete iteleniyordu. Tramer sistemi çıktığından beri ise ağır hasarlı araçlara ''servis şişirmesi sonucu'' gibi bir kulp takılmaya başlandı. Eğer dikkat ettiyseniz, ağır hasarlı satılık araçların ilan açıklamalarının %90' ında ''servisin şişirmesi sonucu'' ibaresinin kullanıldığını göreceksiniz. Sizce bu mümkün mü? Belki %1'i veya 2'si böyle olabilir. Hatta geçen gün ilanlara bakarken, bir galerici ilana ''sigorta şirketinin haram para yemesi sonucu ağır hasar kayıtlıdır'' yazmış.. Yerse tabi.. Birçoğu da, ''boya-hasar kaydı takıntısı olan aramasın'' gibi, sanki kusur araçta değilmiş de, alıcı kusurlu bir arayış içerisindeymiş havası veriyor.

Tabi hasarlı bir araç alıp almamak size kalmış. Aracı 10 bin Lira ucuza alırım, satarken de yine 10 bin Lira ucuza veririm, kasko da yaptırmam, diyorsanız, araca expertiz yaptırdıktan sonra, düzgün toplanmış ve kullanıcı için sıkıntısı olmayan hasarlı bir araç alıp binebilirsiniz.

Ancak ben olsam, hasar kayıtlı bir araç alacak olsam bile, ilan açıklamalarında ''servisin şişirmesi sonucu ağır hasar kaydı'' veya ''boya-hasar kaydı takıntısı olan aramasın'' şeklinde ibareler bulunan ilanlardan uzak dururum. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 1 Aralık 2016; 0:53:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.