Şimdi Ara

45000 tl ye otomatik vites

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 45000 tl bütçem var.Eşim de kullanacağı için otomatik vitesi sorunsuz olan ve sessiz (iyi yalıtımlı) C segmenti bir araç almak istiyorum.Henüz karar vermiş değilim,yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganest -- 13 Mayıs 2014; 10:50:56 >

• B segmentine 45bin bağlama usta. Bayan kullanacak diye ufak bişey düşünüyorsan zamanla alışır olmazmı? Dizel benzinli ne düşünüyorsunuz ? 45bine otomatik civic önerebilirim. Sorunsuzluğuyla biliniyor civiğin otomatiği.
  • 40bin civarına c segmenti güvenlik,konfor ve yalıtım açısından daha iyi tercih olur. Cıvıc,Cruze,Focus,Corolla alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

40bin civarına c segmenti güvenlik,konfor ve yalıtım açısından daha iyi tercih olur. Cıvıc,Cruze,Focus,Corolla alınabilir.

4 ileri otomatik ve dsg almayın..önerilerim astra, elantra, auris olurdu 3 ü de lpg ge uyumlu astra biraz daha hassas...focusun powershifti biraz muallak sorunsuz olduğunu kanıtlarsa o da olabilir..

• Bakarsanız eğer 2006 Model Passat mevcut.
    3 det lokal boya otomatik vites
    Dizel 2.0 motor
    Sedan Kayseri`de bulunuyorum.
    İstediğim meblağ 41.000 TL`dir.
    163 bin KM`de.
    İletişim:0542 397 36 03

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyundai i30 u kasa,donanım ve iç dış tasarım olarak çok beğeniyorum.Otomatik i 30 hakkında bilgisi olan var mı? ya da
    otomatik araba olarak hyundai yi tavsiye edermi siniz?...
  • Aracı uzun vadeli kullanmayı düşünüyorsanız, Mazda 3 impressive tavsiye ederim... Sorunsuzluğu ile sizi üzmez, pişman etmez... ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150000 TL Otomatik HB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mazda güzel araç evet ancak 4 ileri oda yakıta yansır..

bende dsg ve 4 ileri önermeyenlerdenim..

bence madem otomatik dizel otomatik bakın derim zaten manuele göre %10-15 daha fazla yakacak bari dizel olsun o açığı kapatsın..

dizel otmtk
    c4 c3 308 207 megan3 auris bakabilirsin...
  • -Ben yılda 7-8 bin km yapan birisiyim.Onun için dizel mantıklı gelmiyor.Otomatik ve lpg li bir araba düşünüyorum.Hondayı tercih edecektim ama 5 ileri otomatik olması ve -kasayı makyajlıyacak olmasından dolayı vazgeçtim.Alacağım aracı en az 7-8 yıl kullanmak istiyorum.Şu an elimde2004 model megane 2 sedan var. Aracı sıfır almıştım.Arabayı aldığımdan beri ön konsuldan ses geliyordu.Yetkili servislerde komple konsülü 3 defa söktürüp izolasyon yaptırmama rağmen sesleri gene kesemediler.Arabam şu anda 70000 km de.Onun için bir benim için en önemli şey araç içi(ön konsül,kapılar vs) sessiz olmasıdır.Sizlerden ricam bana en hassas olduğum konuda yardım edin,araç içi en sessiz yada en az ses yapan araç hangisidir?...Lpg ye uyumlu otomatik ve sessiz.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • honda civic
  • honda cıvıc mı? toyota auris mi? wolswagen jetta mı? üçü arasında tercih yapmanız gerekirse hangisi olurdu? benim için en önemli şey aracın sessiz olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganest

honda cıvıc mı? toyota auris mi? wolswagen jetta mı? üçü arasında tercih yapmanız gerekirse hangisi olurdu? benim için en önemli şey aracın sessiz olması.

Auris i kullandım bunların içinden, gayet sessiz ve süspansiyonları yumuşak bir araçtı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • honda cıvıc otomatik 7 ileri mi? yoksa kendi sitesinde yazdığı gibi 5 ileri mi?
  • 2012 Honda Civic HB sahibiyim.

6 ileri otomatik (triptronik aslında). Ortalaması 6.9 / 7 civarında. (basmazsan tabikii.)
  • honda bir adım önde derim bu üçlüden... jetta'nın klasik dsg sorunları, auris'in ise otomatiğinde sorunlar olduğunu duydum... honda seçeneği daha mantıklı duruyor bana göre
  • Arkadaşlar tanıdığın birinde 2012 model 60000 km de premium beyaz otomatik ve lpg li honda cıvıc var.Arabada değişen ve boya yok.47000 tl diyor.Sizce bu fiyata alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganest

Arkadaşlar tanıdığın birinde 2012 model 60000 km de premium beyaz otomatik ve lpg li honda cıvıc var.Arabada değişen ve boya yok.47000 tl diyor.Sizce bu fiyata alınır mı?

yeni kasa mı?

onemlı bır kazası yoksa alınabılır. km'sı yuksek bıraz ama.
  • 2014 cruze hb alın 0 km .
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

2014 cruze hb alın 0 km .

Chevrolet, Türkiye pazarından çıktı.. ayrıca cruze'ler aşırı fazla yakıyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.