Şimdi Ara

450d İçin Lens Tavsiye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. el olarak canon 450d aldım yanında 18-55 kit lensi var fakat pek işimi gördüğü söylenemez.Bana manzara ve portre çekimleri için ve zoom u olan bir lens tavsiye ederseniz sevinirim.

• 18-135
    24-105
    fiyatına göre..
  • 2. el 400 tl ye kadar bir lens arıyorum.
  • Benim anlamadığım nokta şu ki manzara istiyorum demişssin ama zoomu olsun demişsin.Manzara için geniş açı zoom içn dar açı gerekir
  • İkisinin bir arada olduğı bir lens yok heralde yada dar açı olan bir lens okadar geniş açının yokluğunu aratırmı dış mekanlarda çekim yapıcam genelde.
  • Senin için bence en ideal lens tamron 17-50 non VC 2. el
  • Eğer 400 tl üzerine çıkamıyorsanız elinizdeki 18-55 manzara çekimlerinde işinizi görücektir ekstra olarak 50mm F/1.8 alırsanız portre çekimlerinde kullanabilirsiniz. Bütçenizi artırabilirseniz Tamron 17-50mm F/2.8 hem manzara çekiminde hem portre çekiminde kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nx300 lens tavsiye ve sorular
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler peki şu sigmanın 70-300 ü nasıl alınır mı?
  • Bence sigma 70-300 tercih etmeyin.300mm'de büyük keskinlik kaybı , titreşim öneleme sisteminin olmaması , yavaş af vb olumsuzlukları var
  • Anladım heralde hem zoom olup hemde geiş açı olan bir lens yok heralde.
  • Elinizdeki 18-55 full frame de 29-85 gibi bir değere karşılık geliyor. 29mm ile manzara, 85mm ile de portre çekilebilir. Ama sizi memnun etmiyor ise 2. el 17-85 bulunabiliyor 450 liraya. Daha iyisi 15-85 var efsane, ama çok pahalı... 2. eli 1200, spot sıfırı 1400 lira falan... Elinizdeki lensin size ne yönden (keskinlik/hız/yaklaştırma vs) yetmediğini söylerseniz daha iyi tavsiyeler gelebilir...
  • 18-55 lensim keskinlik ve zoom için yetersiz kalıyor bütçeyide çok zorlamadan bir lens almak istiyorum tak kullan bir lens olması iyi olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.