Bildirim
4670k vs fx 8350
Yui XV12 PRO 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi - Buharlı Temizleyici : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLHT7M7Q
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dostum sistemi yazda ona göre yorum yapalım eğer ekran kartına yatırıcaksan o 250tllik farkı amd almak daha mantıklı ama intel sistem + 770 alıyorsan bu seferde intel tercih etmende fayda var -
ewet ekran kartı agırlıklı bir sistem yapmak istiyorum o yuzden sordum zaten .... -
sistemin geri kalanınıda yazarsanız size daha rahat yardımcı oluruz yada bütçe belirtin size bir sistem toplasın buradaki arkadaşlar -
Egon hangisine ağır basıyosa al 2 side seni yarı yolda bırakmaz ama oc yapmadan duramam diyosan amd almalısın.yanına soğutucuyla hertürlü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu sisteme Intel almalısın. Amd'yi düşünme bile. -
mönitör içinde olmak üzere maxmimum 3500 tl intel bi sistem önerisine açığım.... -
quote:
Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove
Bu sisteme Intel almalısın. Amd'yi düşünme bile.
Hayır. AMD al kalanla da Sedion 240M al, 4670K falan kalmaz ortada
İsteklerin neler o önemli.
Mesela ben ekran kartına bir anda bu kadar para vermem. İşlemciye yatırmayı daha uygun buluyorum.
SSD bence olmazsa olmaz.
Bunlar tabii benim düşüncelerim. Sen eğer kendi beklentilerini yazarsan kendime göre yardımcı olmaya çalışırım.
Tabii ki oyun bilgisayarı topladığını varsayıyorum. -
Bu kadar yüksek ekran kartlarına AMD yetişemiyor testlerle sabit. Minimum FPS oranları her zaman Intel'den düşük kalıyor.
AMD'nin de yeri var ama bu sistem değil. -
gtx 780 olmassa olmaz benim için kesinlikle oyun amaçlı.... -
quote:
Bu kadar yüksek ekran kartlarına AMD yetişemiyor testlerle sabit. Minimum FPS oranları her zaman Intel'den düşük kalıyor.
AMD'nin de yeri var ama bu sistem değil.
8350 ile 4670k eşdeğer işlemcilerdir. Aralarında 1-2 fps anca oynar. Bazı oyunlarda 8350 bazılarıda i5 alır. Ornegin BF4 Shangai'de 8350 çok rahat 4670k'yı geçer stok hızda
peki bu 4670 normal yani overclocksuz olanu 8350 denkmidir... -
quote:
Orijinalden alıntı: Cruel28
peki bu 4670 normal yani overclocksuz olanu 8350 denkmidir...
8350 4,5GHZ'ye hafif gıdıklandığında 4670 bırakmaz. K demek çarpan açık demektir. 4670 ile OC yapamazsınız.
k nin anlamını biliyorum... sadece düşünceni öğrenmek istedim... -
quote:
Orijinalden alıntı: Cruel28
k nin anlamını biliyorum... sadece düşünceni öğrenmek istedim...
OC yapabilecekken niye aynı fiyata 4670 ve h serisi anakart alayım ki
Ben minimum FPS'den bahsediyorum. Sen bana averajdan bahsediyorsun.
Minimum FPS oyun akıcılığı için önemlidir. Intel üst seviye kartlarda AMD'yi bu istatistiklerde bariz geçmiştir. Bu yüzden yüksek seviye ekran kartlarına Intel önerilir. -
quote:
Ben minimum FPS'den bahsediyorum. Sen bana averajdan bahsediyorsun.
Minimum FPS oyun akıcılığı için önemlidir. Intel üst seviye kartlarda AMD'yi bu istatistiklerde bariz geçmiştir. Bu yüzden yüksek seviye ekran kartlarına Intel önerilir.
Madem öyle at Bi BF4 testi gozumuz gonlumuz açılsın
Millete böle gazı verdiniz verdiniz gitti adamlar 250 liraya işlemci (fx6300) , 1 milyara gtx 770 aldı sonra bf4 te 30 fps görünce hergün konu açıyor burda darboğaz diye ...Harcanacaksa iki milyar bi kasa için Intel olucak bunu bilir bunu söylerim...
Benzer içerikler
- intel speed shift technology nedir
- i5 mi i7 mi
- işlemci ghz arttırma
- tray işlemci nedir
- 8700f vs 7500f
- amd yeni işlemciler ne zaman çıkacak
- mediatek helio g85
- intel core ultra 9 285k
- ryzen 9 9950x3d
- ryzen 9 9900x3d
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X