Şimdi Ara

46ES6140 teknosa 2099

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun zamandır televizyon bakıyorum. Aslında 46es7000 ve 8000 modellleri çok hoşuma gidiyor ancak kullanacağımdan fazla özellik var. O kadar para vermek istemiyrum. 2099 a Teknosa da kampanya var. 46ES6140 modeli fiyat performans olarak alınabilecek bir ürün mü? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu haftasonu alacağım

• tv yi ne amaçla alacaksın kullanmayacağın yada nadir kullanacağı özellikler için fazladan para verme :)

film,oyun,tv izleme,nete girme bunlardan hangilerini kullanacaksın
  • genel olarak film izleme, oyun ve tv amaçlı kullılacak. Internete girmek gibi bir fikrim yok. Bana bu TV benim için yetterli gibi geliyor ancak sorduğumda Teknosa bu TV yi kendi için ürettirmiş işe yaramaz cevabı aldım. Pek inandırıcı gelmedi. Samsung kendi adını teknosa için kötülermi bilmem. Ama küçük sinek mide bulandırır hesabı kurt düştü içime. Eğer fiyat performan iyi derseniz alacağım aleti.
  • hacı nerdeyse bütün mağazalardaki personel teknik açıdan çok iyi değil teknolojiden pek anlamayan birisine tvyi rahatlıkla satıyolar fiyatıda uygunsa,çok yerde okudum üst seri bir tv alamayanların işini 200hz lik bi tv görürmüş,3d filmlerde de yeterliymiş zaten bende 200hz alıcam yeter bana bende tv izleme ve film izleme için kullanıcam sadece nete falan girmem

• 46 inch alacağım tv yi.

6140 ile 6030 arasında ne gibi farklar var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    panasonic 32e30e / Vatan / 849.-TL
    13 yıl önce açıldı
    LG 43UJ651V
    8 yıl önce açıldı
    LG 42LM615S İncelemem
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6030 da smart tv (youtube,facebook,twitter,internet tarayıcı yok) sadece 3d var

6140 da hem smart tv hem 3d var iki modelde 200 hz ve her iki modelde dlna var

6140da 3 hdmı girişi var 6030da 2 tane

ikisinde de hd uydu alıcı varmı onu bulamadım
  • Bu durumda internet kullanımını önemsemediğim için 6030 daha cazip gibi duruyor. Haftasonu ona da bakayım o zaman.

Bilgiler için teşekkürler.
  • internet kullanmıcaksan 550tl fazla vermene gerek yok

6030 1550 tl
    6140 2100 tl

http://www.hizlial.com/u05.011.1165.0226/lg-50pm6800-127cm-usbmovie-600hz-smart-3d-tv-2-gozluk-hediyeli
    http://www.hizlial.com/u05.011.1271.0071/samsung-ps-51e490-129cm-600hz-usbmovie-3d-tv-2-gozluk --- bu ürün özellikleri ve fiyatı ile benm çok dikkatimi çekiyo 1450 TL 3D+600HZ

plazma led'e göre daha iyi görüntü veriyomuş

• şuna bir bak :http://review-samsung-smart-tv-55es8000.blogspot.com/

bahsettiğim samsung plazma bizim oda için çok büyük bunun 40-42" olanıda yok sanırım olsa bu modeli ciddi ciddi düşünüyorum bende senn gibi tvden nete girmem

tv izleme ve arada film izlemek için kullanıcam tvyi plazmada lede göre daha iyi görüntü veriyomuş 3d filmler için 200hz yeterliymiş (daha üzeri olsa daha iyi olur galiba)

bu plazma 600hz + 3d
  • Samsung ve LG piyasada müthiş bir rekabet içersin de. Teknik olarak ve fiyat olarak birbirlerine çok yakınlar. İyi bir fiyat/performans seçimi için aceleci davranma bence. Öncelikle TV de neler olduğuna değil, senin neler istediğine bak. Onlarca özellik olsun fakat kullanmadıktan sonra inan pek bir işe yaramıyor, bilgine.
  • hacı adam zaten smart tv ye gerek yok diyo 3D olsun yeterli,tv izlemek ve film izlemek için kullanıcam sadece diyo
  • Lg lm640
    Samsung 6030
    Bu iki urununde paneli 6140 a gore cok cirkin. Ben de lm640 alacaktim ama arkadasim 6140 modelini almis, inceleigim kadariyla full hd goruntu daha guzel geldi. Sd yayinlari da fena degil. Smart tv ise samsungda daha basarili. Anlayacagin lg den daha guzeldi tv. Teknosa'da ayni filmi acarlarsa goruntu kalitesini karsilastir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar

bu haftasonu ikisinede bakacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.