Şimdi Ara

47 yada 50 ekran Led TV için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 47 yada 50 ekran olabilir farketmez led TV alacağım tv nin 3D özelliği olması ve interneti kullanırken kasma yapmaması aradığım sadece bu iki özellik yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kajmeran58 kullanıcısına yanıt
    Philips 47PFL6158 3D 700 Hz Smart LED TV
    yarın (5 nisan) Bostancı Mediamarkt da 1999 TL / 9 taksit

bu tv muhteşem ve bu fiyata kaçmaz.
  • Matrix81 kullanıcısına yanıt
    Matrix81 bu fiyata olduğuna emin misin? Başka hangi mediamarkt şubelerinde bu fiyata satılacak biliyor musun? Keşke istanbulda olsaydım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker55

Matrix81 bu fiyata olduğuna emin misin? Başka hangi mediamarkt şubelerinde bu fiyata satılacak biliyor musun? Keşke istanbulda olsaydım...

Kardeş bu seriler biraz sıkıntılı bence o yüzden bu fiyata satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosoon T kullanıcısına yanıt
    tosoon, bildiğin herhangi bir sıkıntısı, yada dezavantajlı tarafı varsa paylaşır mısın lütfen? Ben 3d televizyon istiyorum ama 15-20 dk. dan fazla kullanımda aktif gözlükler baş ağrısı yaptığı için maalesef Samsung modellerinden vazgeçmiş durumdayım. Bu durumda da, maddi olarak yıpratmadan ulaşılabilecek, pasif 3d gözlükleri kullanan LG ve Philips tv modellerine bakıyorum. Philips'in tercihen öne çıkması ise ambilight özelliği. Tüm bunların yanında Samsung haricinde LG ve Philips'in dts'yi desteklememesi ve smart kısmında yazılımlarının yavaş olması da çelişki üzerine çelişki yaşamama sebep olan şeyler. keşke her istediğim bir 47" televizyonda birleşse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker55

tosoon, bildiğin herhangi bir sıkıntısı, yada dezavantajlı tarafı varsa paylaşır mısın lütfen? Ben 3d televizyon istiyorum ama 15-20 dk. dan fazla kullanımda aktif gözlükler baş ağrısı yaptığı için maalesef Samsung modellerinden vazgeçmiş durumdayım. Bu durumda da, maddi olarak yıpratmadan ulaşılabilecek, pasif 3d gözlükleri kullanan LG ve Philips tv modellerine bakıyorum. Philips'in tercihen öne çıkması ise ambilight özelliği. Tüm bunların yanında Samsung haricinde LG ve Philips'in dts'yi desteklememesi ve smart kısmında yazılımlarının yavaş olması da çelişki üzerine çelişki yaşamama sebep olan şeyler. keşke her istediğim bir 47" televizyonda birleşse..

Forumdan takip ettiğim kadarıyla zaman zaman kilitlenmesinden ve kendi kendine kapanmasından şikayetçi olanlar var. Smart ının dandikliğini falan söylemiyorum zaten.

• darker55 D kullanıcısına yanıt
    Sadece istanbul da bostancı ve göztepe de olacak. stok 100 tane var ama yarın öğlene kadar biter diye tahmin ediyorum. bu saatte kuyruğa girmiştir duyanlar :)
     47 yada 50 ekran Led TV için yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada ürün hakkında bilgi vereyim. Evime alacağım tv diyebilirim. Sadece Sharp quattron modellerinde olan 4. ana renk (sarı) philips in bu modelinde de var ve renkler çok doğal ve gerçek.
    kendi kendine kapanması bir sorun değil, yazılım güncellemesi geldiğinde yapmazsan kendini kapatır bekleme moduna alır buda bir sorun değil.
    ayrıca smart ile ilgili her cihazda sorun olabilir, sonuçta smart bir yazılımdır ve güncelleme ile sorun giderilir.
    işin özeti bu paraya daha iyisi yok ve 1000 TL daha fazla bile versen gözünün ayırt edeceği kadar daha iyisini bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrix81

bu arada ürün hakkında bilgi vereyim. Evime alacağım tv diyebilirim. Sadece Sharp quattron modellerinde olan 4. ana renk (sarı) philips in bu modelinde de var ve renkler çok doğal ve gerçek.
    kendi kendine kapanması bir sorun değil, yazılım güncellemesi geldiğinde yapmazsan kendini kapatır bekleme moduna alır buda bir sorun değil.
    ayrıca smart ile ilgili her cihazda sorun olabilir, sonuçta smart bir yazılımdır ve güncelleme ile sorun giderilir.
    işin özeti bu paraya daha iyisi yok ve 1000 TL daha fazla bile versen gözünün ayırt edeceği kadar daha iyisini bulamazsın.

Matrix dükkanı kaçta açıyorsunuz bu arada?

• Matrix81 kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata alabilmek vardı şimdi...
  • uzak durun o tv den..inceledim panelı kotu..diğerleri zaten bılındık seyler smart yavas..vs vs..
  • Philips bitti, yarına özel samsung 46F6340 1899 TL olacak

• Vesteli nasıl buluyorsunuz 47PF9090 modeli çift ekran teknolojisi falan var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kajmeran58 kullanıcısına yanıt
    vestel 9 serisi güzel tv,
    panel kalitesi iyi
    ama yinede vestel işte... (2 kere değil 22 kere düşünmek lazım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.