Şimdi Ara

4790K boşta 90 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler üstünde sıvı soğutma var normalde boşta 30-35 derece idi bugün nolduysa şimdi farkettim boşta 90 derece sorun nedir macun falan mı tazelemek lazım süreli 2 ay olmadı ?

edit: biostada 90 derece gözüküyordu şimdi masaüstünde biraz takıldım bir anda 30 a düştü xs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukvenom -- 13 Eylül 2015; 2:27:25 >

• hocam sogutucun ney cm 120v mi ? öyle ise arada yapacak düzelecek sonrada hiç soğutmayacak.garantiye verip pompa arızasından yenisini verecekler.
  • anlık bir hatadır. =)
  • Termal macun değiştirin.
  • soğutucu seidon 120v pombasından bi ses geldi sonra düzeldi şuan hala düzgün umarım birşey olmaz daha teşekkürler beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukvenom -- 13 Eylül 2015; 3:34:18 >
  • Macunu değiştirmeye gerek yok. Büyük ihtimalle bir problemden dolayı pompa duraksadı, sıvı sirkülasyonu durduğu için anlık olarak işlemci ısındı. Yani yine de iyi değil, bence takibini yapın. Arada durmaya devam ederse sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Macunu değiştirmeye gerek yok. Büyük ihtimalle bir problemden dolayı pompa duraksadı, sıvı sirkülasyonu durduğu için anlık olarak işlemci ısındı. Yani yine de iyi değil, bence takibini yapın. Arada durmaya devam ederse sıkıntı olabilir.

eyvallah hocam takip edicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R7 7700X yükte 90 derece oluyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ufukvenom kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek. Hocam takibin de en kolay yolu, gerek oyunda gerekse masa üstünde mouse imlecinin atlamalar yaparak hareket etmesi. Böyle bir durum olduğu anda işlemci sıcaklığınızı kontrol edin derim. Artarsa da riske girmeyin soğutucuyu servise gönderin.
  • 90 derece mi?

Umarım kısa sürede düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bende oldu ilk zamanlar arada bir yaptı.sonra sürekli olmaya başladı hatta anakartım sensöründe sorun var sandım anakartı bile değiştim 1 ay falan yine sorun çıkarmadı , sonradan hiç soğutmamaya başladı haberin olsun.servise yolladım 1 haftada yenisini yolladılar 120v nin.

Umarım devamı gelmez sorun çıkarmaz lakin arkadaşın dediği gibi takibini yapın.servise yollarken vatandaki çalışan arkadaş pompa sorunu Yüzünden servise çok 120v yolladıklarını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fragriq -- 13 Eylül 2015; 6:47:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seidon 120v pompası bazen çalışmıyor, benimde başıma geldi pompa çalışmadığından işlemci ısısı birden yükseliyor pompa tekrar devreye girdiğinde ısılarda düşüyor. zamanla bu daha da artacak ve ilk açılış tuşuna bastığında pompa hiç çalışmayacak birkaç kere resetlemen, fişten çekip beklemen falan gerekecek, pompa sesi artacak sanırım aşınma söz konusu bu süreçler başımdan geçti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.