2000-2200 TL bir bütçem var. Smart tv diye ölmüyorum. Tek isteğim akşam evime gelince yüksek çözünürlüklü güzel bir film izlerken donma olmasın, yada 3 boyutta bozulma olmasın. Güzel bir ses sistemi bağlayabileyim ve film izlerken keyif alayım. Genel olarak anladığım philips smart tv olarak zayıf, lg ise güçlü. Smart tv de önemli diyenleriniz vardır ama benim isteğim güzel film izlemek. Zaten tahminimce evde 3d film izleme hevesim geçince yerini sadece 2d fullhd filmlere bırakacak. Bu yüzden aksiyon ve hareketli filmlerde beni hayal kırıklığına uğratmayacak bir ürün. Ama tercihim bu ikisi arasında. Yorumlarınızı ve bütçeme uygun marka ve model önerilerinizi bekliyorum.
Birşey daha paylaşmak istiyorum. Geçenlerde cinemaximumda 3d kaptan amerika 2 yi izledim. Pasif 3d gözlük vardı. Film bol aksiyondu ama 3 boyutta sürekli bozulmalar vardı. Özellikle arka fonlar ve ekranın benden uzak olan köşesi. Bildiğim kadarıyla cinemaximumda sistem LG kullanıyor. Ve hüsrandı. Hayal kırıklığıydı. Buda beni lgden uzaklaştırdı ve aktif 3d ye itti. Hala lg yada philipste aklım ama kafam o filmden sonra karmakarışık bir hal aldı.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Gidip ikisinide aynı anda aynı görüntüde incelerseniz 6008 in daha başarılı olduğunu göreceksiniz ki keza 6510 danda 6800 den de da iyi görüntüye sahip.
LG de ve philipsin 47 incinde(paneli lg den alıyormuş) panel koruyucu var. Ekrana yavaşça yumruk bile atsan(çok sert olmamak koşuluyla ) sıkıntı yok. Çok harika birşey
lg 'lerde vertical banding sinir bozucu bunu dikkate al .