Şimdi Ara

4850 ama hangi marka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 0'dan yeni bir sistem toplama niyetindeyim, her parçayı seçmek zor ama ekran kartları ayrı bi olay, malum
    hd4850 almayı düşünüyorum, ama referans tasarımlar sanırım ısınma ve ses açısından problemli. O nedenle şu adayların farkları neler ve hangisini tavsiye edersiniz?

ASUS HD4850 512 MB, 182$
    GECUBE HD4850 1024 MB GC-XHD485XPG3-F3A OC, 199$
    HIS HD4850 IceQ 4 Turbo, 512 MB, 196$
    PALIT HD4850 SONIC, 512 MB, 189$
    SAPPHIRE HD4850 TOXIC 512 MB, 199$

Farkındayım baya bi opsiyon var:) Ama bu kartların performans, ısınma, ses ve overclock düzeyleri hakkında bilgiliniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Aynı zamanda yılbaşından sonra ekran kartlarında veya genel olarak donanımda bir fiyat revizyonu olur mu sizce?

• fiyatların ucuzlayacağı doğrudur hd 4870 200 usd seviyesine gelecek

gösterdiğin kartlardan hısi tavsiye ederim ancak forumdaki bilgilerimi aktarıyorum

HIS HD 4850 soğutma ve sessizlik bakımından iyiymiş ancakfandan ıslık sesine benzer bir ses çıkıyormuş ama bazı serilerinde umarım yardımcı olmuşumdur...
  • Teşekkürler cevabın için. Peki bu bahsettiğin indirim için bi tarih var mı? Ben bu ay almayı düşünüyorum ama indirim olacaksa Ocak'ı da bekleyebilirim çünkü
  • 1gb lık gecube ü tercih etmeni öneririm. Sanırım his inde 1gb lık modeli var onuda alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: randomVariable

Teşekkürler cevabın için. Peki bu bahsettiğin indirim için bi tarih var mı? Ben bu ay almayı düşünüyorum ama indirim olacaksa Ocak'ı da bekleyebilirim çünkü

Şu an fiyatın Avrupa' da düştüğü söyleniyor Tr de ne zaman olur bilmem
  • His hd 4850 iceq 4 turbo .
  • valla ben toxic almayı düşünüyodum ama şimdi hıs denilince bi midem bulandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop daha iyi
    2 ay önce açıldı
    Hangi Asus daha mantıklı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecube 1 gb olmasa hangisi en ucuzu ise onu al derdim..
    Bu seçeneklerden gecube derim..
  • benim tercihim gecube 1gb
  • teşekkürler herkese. yalnız 22 inç monitör kullanmayı düşünüyorum ben. gecube'deki fazladan 512mb 'ın bi faydası olur mu bana?
  • His 1 GB tavsiye ederim
  • HİS 4850 İCEQ 4
    YADA
    POWERCOLOR 4850 PCS+(ÖZEL SOĞUTUCULU)
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=100886
  • Herkese fikirleri için teşekkürler. Baya bi araştırdım, vardığım sonuç şu: HIS'in performansı Palit'e göre biraz kötü, çok iyi soğutulmuş ama iyi OC edilmemiş. Bir de BIOS'da OC için GPU frekans sınırı koymuşlar. Ama bu düzelirse OC ile Palit'ten yüksek potansiyeli var. Gecube hakkında ne türkçe ne ingilizce kaynak bulamadım, ama monitörüm 22inç olacağı için 1gb ram gereksiz olacak sanırım benim için. Yine de bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim bu kart hakkında. Şu anda palit>his>gecube benim için.
  • kardes bende senın gıbı cok kararsızdım en sonunda palıt sonıc aldım ve sımdıde ıyıkı almısım dıyorum kart cok sessız calısıyor ve ısısıda gayet ıyı zaten 685-2000 mhz de gelıyor ama kutu ıcerıgı bıraz zayıf ıcınden cros koprusu cıkmıyor bunu dıkkate alabılırsın eger cros falan yapacaksan ama onun dısında sessızlık ve performans acısından bence gayet tatmın edıcı bundan once zotac 8800 gt amp vardı oo bundan daha seslı calısıyordu bence alıcagın 3 kart var hıs-palıt ve toxıc bırını sec
  • anladım zaten benim de niyetim palit şu an için ama ankara'da nova'dan almayı düşünüyorum ellerinde yok. eğer sistemi toplayacağım zaman palit olursa onu alıcam, olmazsa da his artık. çok da düşünmemek lazım 2-3 fps eninde sonunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.