Bildirim
4850 EKRAN KARTIMA YANLIŞ ROM GÖMDÜM YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ati winflash'i klasor olarak d:'ye at icine de atacagin biosu koy.baslat calistir ya da win+r ile cmd yaz basma yazisina sag tikla yonetici olarak calistir de.sonra
d:
cd atiwinflash
atiflash -f -p 0 biosismi.rom
bu sekilde olur normal yapmaya kalkarsan o mismatch hatasini alirsin ama gosterdigim yontemde -f komutu force demek zorluyor yani ne olursa olsun kur diye.
bu basliktan dostan atmayi ogrenebilirsin ya da konuya yazdigim ilk mesajda bu winflash isini anlatiyorum.
https://forum.donanimhaber.com/m_91815166//tm.htm -
Eve gidince deneyeceğim teşekkür ederim.Bu arada dardevil dizisinde wilson fiske bayılırdım nicki görünce diziyi anımsadım. -
D:\atiwinflash>atieinflash -f -p 0 4850.rom
'atieinflash' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
diye bir yazı aldım -
atieinflash değil atiwinflash yazacaksınız. -
ne yaptin oldu mu? -
Yok abi dün raha iki saat uğraştım sizin diğer konuyuda okudum bir türlü olmadı üstat bende onboard ekran kartıyla devam ediyorum. -
o kadar uzun sure ugrasiyorsan farkli bioslar dene birini yemezse otekini yer belki.yani belki okudugun seyleri dogru yapiyorsun sende sorun yok ama dosya sorunlu oldugu icin olmuyor olabilir bu durumda bosuna ugrasmis olursun.techpowerup'un sitesini sömür vardır bir ton dosya.
https://www.techpowerup.com/vgabios/
icini karartmak gibi olmasin ama olmadigi zaman olmuyor bazen kartina gore degisiyor.ben bir iki arkadas daha hatirliyorum bu sekilde ugrasip yapamayan.canını sıktıgına degmez olmuyorsa olmuyordur bosver.elinden geleni yaptigina ikna olursan zaten icine oturmuyor.bizim derdimiz zaten elimizden geleni gostermek oluyorsa oluyordur. -
İşlemi dos ortamında atiflash ın son sürümünü bulup yaparsan düzelir.Kendine bir tane ms dos ön yükleme usb si oluştur.Daha sonra komut sistemiyle üstteki gibi atiflash -f -p 0 biosismi.rom yazıp biosu flashla.
Şayet ekran kartına 4850 değilde başka bir model gpu nun biosunu flashladıysan maalesef atiflash kartını algılamaz ve bios flashlayamazsın. Bu durumda servise götürüp kartın bios chipini değiştireceksin. -
yardımlarınız için tesekkur ederim hepinize cansıkacak bir durum değil haklısınız ben sanırım 512 mb olan yerine 1 gb olan baska markanın romunu gömdüm.olmuyor zıkkım buyuzden tekrar tesekkür ederim üstatlar vaktinizi çaldım hakkınızı helal edin. -
secenek var arkadas soylemis ama ikinci eli 100 lira eden etmeyen karta bios cipi almak da pek mantikli degil.ugrasacagina ikinci el 5770 alsan hem 1gb olur ayni gucte olur ve ucuz olur.bu yuzden ugrasma canini sıkma demistim sen de zaten boyle dusunuyormussun.rica ederim vakit calacak bir sey degil ama keske sonuc alsaydik ben bi ona uzuldum yani. -
olsun sizlerle tanıştım hocam buda güzel forumda sizin gibi insanları tanımakda güzel izniniz olursa arkadas olarak eklemek isterim bay fisk.Saygılarımla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X