Şimdi Ara

48ua9300 iade etmeyi düşünüyorum yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aşağıda resimlerini çektiğim sorunlar nedeniyle iade etmeyi düşünüyorum sizin fikriniz nedir acaba.
    ayrıca tvnin sd ve hd yayını bence iyi değil sanki 40fa7100 vardı bundan önce onda daha iyiymiş gibi geldi bana , bir hafta olacak alalı pek hoşuma gitmeyen tarafları var
    1. resimde gri renk testinde yukarıdan aşağıya dikey olarak cizgiler gözükmekte gözle daha net gözüküyor ancak diğer renklerde belli olmuyor yada yok.
    2. resim siyah performansı gözüktüğü gibi .

sizce iade etmem için yeterli bir sebep midir? henüz servisle görüşmedim ama önce burada kullanlara sorayım dedim.

48ua9300 iade etmeyi düşünüyorum yardım? 48ua9300 iade etmeyi düşünüyorum yardım?
     48ua9300 iade etmeyi düşünüyorum yardım?
     48ua9300 iade etmeyi düşünüyorum yardım? 48ua9300 iade etmeyi düşünüyorum yardım? 48ua9300 iade etmeyi düşünüyorum yardım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaramz -- 11 Ocak 2016; 10:35:48 >

• bu panel değişime girer,servise yazdırdınmı acaba?

arka ışık düzeni falsolu! bu da homojeniteyi de tetiklemiş yani bozmuş anlamında hafif de panel-band efekti var v.s
  • cevap için teşekkür ederim.

henüz servisle konuşmadım kurulum yaparken test etme şansım olmamıştı. şimdi servisi arayıp gerekli işlemleri başlatacağım.
  • yaramz Y kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız iade edebildiniz mi ürünü ?
  • Servis geldi baktı normal dedi her zamanki gibi . Benim için sorun dedim değişim istiyorum dedim talep aldılar bakalım hayırlısı. Birde servis menüsüne girme yetkim yokmuş dedi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuketici hakem heyetine ver öyle şey mi ? olur! nasıl normal ? Bildiğin ekran sorunlu

• ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    henüz servisten cevap gelmedi, cevap gelsin belki gerek kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaramz

henüz servisten cevap gelmedi, cevap gelsin belki gerek kalmaz.

Televizyonu bayidenmi yoksa internetten mi aldınız ? internetten aldıysanız aldığınız firmaya 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz ,ben öyle yapmıştım direk iade almıştı teknosa.
  • Bayiden aldım

• Benim ekranın aynısı..
    Siz sadece fotoları verin ve fabrikaya iletmesini söyleyin.
    Benim iadem onaylandı.Sizde nedir son durum ?
  • Dediğiniz gibi resimleri verdim fabrikaya gönderecekler henüz bi cevap gelmedi. Her gelen bu normal diyor abi gelecek olan yeni üründe de aynı şey çıkabilirmiş.

• yaramz Y kullanıcısına yanıt
    Benim 1 saat içinde onay geldi servis gittikten sonra..
    Servis göndermemiş olabilir mi fabrikaya ?
    Vestel manisa'yı arayın,mail atın,şikayetvar.com a yazın, atak yapın yani her kanaldan..
  • Bugün servis aradı değişime onay gelmiş. adam dedi eğer gelen ürün aynıysa diğerlerinden bakarız, inceleriz hangisinde sorun daha az ise onu veririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaramz -- 27 Ocak 2016; 17:03:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaramz

Servis geldi baktı normal dedi her zamanki gibi . Benim için sorun dedim değişim istiyorum dedim talep aldılar bakalım hayırlısı. Birde servis menüsüne girme yetkim yokmuş dedi :D

değişim talebinizle ilgili siz haklısınız
    ancak servis menüsü konusunda onlar haklı
    adı üstünde orası servis menüsü :)
    şifrenin herkes tarafından biliniyor olması yetkinin kullanıcıda olduğu anlamına gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.