< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
49cc CG tipi motorumu Piaggio Fly 100 ile takas edeyim mi?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
49cc CG tipi motorumu Piaggio Fly 100 ile takas edeyim mi?
(En Son Oy Tarihi: 24.3.2022)
-
-
Güncelleme: Hız olarak benim motorumda 90 km hızlarda rahat seyrediyor. bu arada piaggio da üretimi çinde yapıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu -- 12 Şubat 2022; 19:21:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyu yanlış yere açmışsın. Burası otomobil forumu. Motosiklet forumu bir kaç tık aşağıda. Doğru yere taşınsın diye
konunu şikayet ediyorum.
-
Konuyu yanlış yere açtigimi sanmıyorum . Anket yapmaya çalıştığımda Motosiklet bölümü çıkmıyor. Ayrıca Motosiklette "motorlu taşıtlar -> diğer" klasmanına giriyor.
Motosiklet forumunda anket çıkmıyorsa bilemiyorum, yönetime durumu bildirmen gerek sanırım.
-
Öyle yapayım. Teşekkür ederim :)
Rica ederim. Burada yanıt alamayacağını düşündüğüm için taşınmasını istedim. Buradakiler arasında motor kullanan pek yok, çok az sayıda (2-3 kişi) olanlar da bu tarz küçük hacimli motorlar kullanmıyor ama motosiklet forumundakilerin çoğu böyle küçük hacimli motor kullanıyor. Ben de 125 cc scooter kullanıyorum otomobilimin yanısıra.
100 cc Piaggioya geçmek için A1 ehliyet gerekiyor, otomobil ehliyeti ile kullanamazsınız. Ayrıca hacim 100 cc ve üzeri ise MTV ödemeniz de gerekebilir. 99 cc ve altı ise gerekmeyecektir diye biliyorum.
-
Evet biliyorum. Tekrardan teşekkürler konu taşınmaz ise orada açacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X