Bildirim
4K Media Player oynatıcı tavsiyesi ?
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
USB'den takıp film oynatmak için en uygun media player Zidoo'dur. Her türlü görüntü ve ses formatını destekler, başınızı ağrıtmaz. Mi Box daha çok Netflix isteyenler için tavsiye ediliyor.
Bu forumda Zidoo X9S ve Zidoo Z9S modelleri için iki ayrı başlık var. Onlara bir göz atın. -
mi box sıkıntı mı çıkarır hocam. bir de zidoo iyi gözüküyor ama fazla satılan bir yer bulamadım bir de bütçesi yüksek. alternatifler de var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: lazzaro
USB'den takıp film oynatmak için en uygun media player Zidoo'dur. Her türlü görüntü ve ses formatını destekler, başınızı ağrıtmaz. Mi Box daha çok Netflix isteyenler için tavsiye ediliyor.
Bu forumda Zidoo X9S ve Zidoo Z9S modelleri için iki ayrı başlık var. Onlara bir göz atın. -
Mi Box kullanmadım, sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar cevap versin.quote:
Orijinalden alıntı: Nagato Rinnegan
mi box sıkıntı mı çıkarır hocam. bir de zidoo iyi gözüküyor ama fazla satılan bir yer bulamadım bir de bütçesi yüksek. alternatifler de var mı ?
Alıntıları Göster
Ama Zidoo kullandım. Özellikle "indirdiğim filmleri USB'den takayım izleyeyim" diyenler için gayet sorunsuz, iyi bir cihaz. Dediğim gibi, forumdaki Zidoo başlıklarını okuyun. -
Hiç sorun çıkarmaz. Denemesi defalarca yapılmıştır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X