Şimdi Ara

4K VİDEO LAGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Arçelik 970 serisi bir televizyon aldım. Çok memnunum. Ama her filmi TV'nin uygulamaları içinde bulamıyorum. Bilgisayarımı hdmı ile TV'ye bağladım. Hdmi 8k destekli orta seviye bir kablo. 67 TL'ye aldım s-link markası.

PC üzerinden YouTube a beyaz benzer sitelere girip 4k videoları izleyebiliyorum. Gayet de kaliteli aslında. Lakin adam gibi bir şeyler izleyeyim diye filmleri önce PC ye indirip izlemek istedim. Denediğim ilk film 21 GB bir dosya. İşte 4k hdr 10+ falan ne arıyorsan var, Yüksek görüntü kalitesi mevcut. Ama medya Player olarak kullandığım km player ile bu videoyu açınca videoda görüntünün donması sesin devam etmesi gibi bir lag sorunuyla karşılaştım. Ve gerçekten film izlemek mümkün değil o şartlarda. Başka film veya video parçaları ile de denedim. Ayni sorun oldu. VLC player ve 5k player uygulamaları ile de sonuç alamadım ve hata devam etti.

Bilgisayarım i3 6098p işlemciye ve MSI rx460 2gb OC edition ekran kartına sahip. Problem neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim. Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• KM player kötü bir oynatıcı. Yerine Potplayer ya da Mpv kullanmanızı tavsiye ederim. Muhtemelen kodek sorunu gibi duruyor. Mpv script bazlı bir oynatıcı olduğu için garip gelebilir. Mpv.net olan versiyonu deneyebilirsiniz. Sorun hallolmazsa Potplayer ile videoyu açıp TAB tuşuna basınca ekran görüntüsü alın videonun özelliklerini de görelim.

• Çok güzel hocam. Pot Player ile hiçbir problem yok. Vay be ben yıllardır iyi oynatıcı diyince km diyordum. Gerçekten de eskiden iyiydi aslında. Çok teşekkür ederim.

Pot Player in en çok video formatı destekleyen halini kurdum. Kurulumun son aşamasında onu sordu Bana. Umarım baska sorun yaşanmaz. Var olun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.