Şimdi Ara

4S Siyaha beyaz kasa yapmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi arkadaşım iphone 4S beyaz almış , fakat bu cihazın kasası orjinal siyahmış , yani beyaz kasa siyah kullanım renkleri mevcut.
    benim istediğim bu cihaza beyaz işletim sistemi yüklemek istiyorum. jailbreakli şuan 7.1.2 , hani cydia da eclipse filan yükledim ama benim istediğim, komple beyaz iphone muş gibi olması. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden tşkler

• Açılış ekranı dışında ne farkı var ki beyaz ve siyahın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani tek bir programla beyaz içerik yapılabiliyormu mesala onu merak ediyorum. çok farkı yok gibi ama doğan görünümlü şahin gibi :) onuda yaparsam tam beyaz olsun bari cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih9sekiz

arkadaşlar bi arkadaşım iphone 4S beyaz almış , fakat bu cihazın kasası orjinal siyahmış , yani beyaz kasa siyah kullanım renkleri mevcut.
    benim istediğim bu cihaza beyaz işletim sistemi yüklemek istiyorum. jailbreakli şuan 7.1.2 , hani cydia da eclipse filan yükledim ama benim istediğim, komple beyaz iphone muş gibi olması. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden tşkler

Beyaz içerikten kastınız nedir on anlamadım.Biraz daha açık olabilirseniz sevinirim.Öyle yardımcı olmaya çalışayım size.Siyah veya beya farketmeden ikiside aynı ios işletim sistmini kllanır.Haberiniz olsn.
  • Muhtemelen renkleri tersine çevir butonuna tiklamistir kullanan kişi ondandir. yoksa siyah da beyaz da ayni renk tonlarini gösterir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hani 5 ve üstü beyaz telefonlarda telefonu açınca elma simgesi siyah ekran beyaz oluyor ya o nedenle diyordur.4s de öyle bir özellik olmadığı için siyah iphone ios u yüklü zannediyordur belki.
  • tşkler arkadaşlar, fark sadece açılış (boot logo) ekranı imiş sanırım. birde ilavem olacak cihazı çok kurcaladığımda ve oyun biraz fazla oynadığımda hat takılan yan tarafın orası aşırı derecede ısınıyor bununla karşılaşan oldumu acaba ?

İphone 4S
    7.1.2 JB
    Beyaz Görünümlü içi Siyah olsun ne fark eder sonuçta iphonelusun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.