Şimdi Ara

4x4 araç için kış lastik avsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4x4 1500 kg honda crv de kullanılmak üzere 225 60 R18, aşağıdaki alternatiflerle ilgili yorumlarınız ne olur? Ağırlıklı ist şehir içinde kullanırım ama haftasonları kartalkaya, uludağ yaparım. Özellikle kartalkayaya daha çok giderim. Hayatımda hiç kış lastiği kullanmadım. Ancak gördüğüm kadarıyla sessizlik, yakıt tüketimine etki, yağmur performansı gibi çok kriter var. Bilenler yorum yaparsa çok sevinirim, eski üretim lastik konusunda 0 olduğu sürece sorun olmaz gibi geliyor, ne dersiniz? Aşağıdakilerin hepsi 0 bu arada:

1- Conti 2012 üretim - 450 tl
    2- Conti 2014 üretim - 560 tl
    3- Bridgestone 2014 üretim - 470 tl

• http://www.lastikcim.com.tr/Petlas-Explero-Winter-W671-22560R18-104V-RF-Kis-Lastigi,PR-14662.html

Petlas alın hocam hatta başka sitelerde 300 liraya bulursunuz.

Ben kendi aracım Toros için 2 sene önce petlas aldım hala sapasağlam sizin 4x4 le girmeye cesaret edemeyeceğiniz yerlere giriyorum.

Memnun kaldığım için 4 tane de passata aldım bin liraya 6 taksit. Bakalım nasıl olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 215 65 R16 goodyear utragrip + suv 4*4 lastikleri kullanıyorum kışlık çok memnunum tavsiye ederim geçenlerde bi fren yaptım havada soğuktu yeni yola çıkmıştım lastiklerde soğuktu herhalde mevsimlik yokohamalarım olsa aracım şuan serviste idi

Ayrıca 215 60 R17 Gt Radial champiro kullandım onlarda güzel lastik sizin ebatta varsa öneririm fiyatıda uygun çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 Crv de kışlık olarak Antares Grip 20, 235 60 18 lastiğini kullanıyorum. Ses dışında problemim yok ve 2014 üretim. Uğultu fazla yapıyor. karda ve buzlu yolda denedim, oldukça iyi. Şu an için tavsiye edebileceğim bir lastik.
  • Toyo Observe GSi 5, 255/55/18 ölçülerinde olanı kullandım, çok memnun kalmıştım:

http://www.lastikcim.com.tr/Toyo-Observe-GSi-5-22560R18-100T-Kis-Lastigi,PR-9993.html

Verdiğim linkte stokta yok, ben 2012 sonunda 310TL'ye almıştım tanesini, Toyo satan yerlerde bulabilirsiniz. Yeni tarih olayına yalan diyen var, inanan var, teknik bilgim olmadan hissiyati olarak ben yeni olmasını tercih ederdim.
  • Ben 2009 Crv de starmaxx kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize.

Benim sorduğum lastiklerle ilgili de yorum yapan olursa memnun olurum, özellikle 2012 conti konusundaki yorumları merak ediyorum. Aynı şekilde bridgestone da
  • Hocam bu 3 u icinden bridgestone alinir. 20 lira azi icin 2 senelik conti alinmaz taze lastik iyidir her zaman

• nerwo N kullanıcısına yanıt
    www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/WinterContact-TS-850.htm

Continental WinterContact TS-850 modelini tavsiye ederim. Yukarıdaki linkten de ne kadar iyi olduğunu görebilirsiniz.

2012 üretimi lastik her ne kadar 0 olsa da, saklama koşullarını bilemeyeceğimiz için, ne kadar sağlıklı olacağı bilinmez. Ondan dolayı 2014 yılı üretimi tercih edilmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brıdgestone esopıa ep850 100 H ile ilgili yorumunuz olur mu
  • Yokohamayıda tavsiye ederim subarularda standart geliyor

• http://www.bridgestone.com.tr/Lastik/GG1/01/LM80/

Geçen yıl Maslak Sanayi sitesinde 225/55/18 lastik adetini 420 liraya almıştım. Şimdi fiyatları nedir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subie -- 24 Aralık 2014; 16:20:07 >
  • sonunda bridgestone lm80 aldım, "çok" memnunum!
  • lm80 i crv de bizde 2 kıştır kullanıyoruz ve çok memnunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.