Şimdi Ara

5+1 dvdli ses sistemini bluetootha cevirmek icin yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sistemden 2 tane var, birini bilgisayar telefon gibi cihazlara bluetoothla, digerini ise tv ye direk baglamak istiyorum. dvd playerlari kullanmadan, nasil bir ek aparat ya da cihaz onerirsiniz ?

• TP Link HA100 veya Logitech Bluetooth Audio Receiver tarzı bir cihaz alıp Aux girişine bağlamanız gerekecek. Ondan sonra sadece sistemi açıp aux moduna almanız yeterli olur.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Merhaba, soyledigin urunleri inceledim ama benim 5+1 lik sistemin her bir kolonun baglanmasi gerekiyor cihaza, burada dvd playeri aradan cikarmak mumkun olmuyor bu onerdigin cihazlarla

• karatasmurat41 K kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey zaten mümkün değil bildiğim kadarıyla. O zaman yeni bir bluetoothlu amfi almanız lazım. O hoparlörler pasif hoparlör çünkü. Player içinde amfisi var ve her bir hoparlöre giden sinyali yükseltiyor. Ha yeni bir amfi almışsınız, ha elinizdeki dvd playerı kullanmışsınız aynı şey bence. Tabi kaliteli bir amfi ses kalitesini daha da artırabilir. Ayrıca blutooth sinyal ile stereo taşınıyor, surround aktarmaya kapasitesi yetmez muhtemelen. Hiçbir yerde surround sinyal taşıyan bluetooth görmedim çünkü.

• Bluetoothlu amfi(Bluetooth alıcı-verici) alıp hoparlör kablolarını amfiye bağlayıp ses alınabilir ama o kablo uçlarına uygun amfi yok bildiğim kadarıyla.(Benimki de aynısından, ben bulamadım.) Uçları kesmek gerekiyor sanırım...

Televizyon iş daha kolay gibi. Televizyonlarda "optik" çıkış oluyor genelde. Onu optik girişi olan bir amfiye bağlamak işi çözer gibi...

• DVD cihazı olmadan olmaz, hoparlörleride bağlanacak,,

30-40 TL ye 5v ile çalışan Bluetooth modüller var, bir adet ondan, 1 adette 3.5mm kulaklık girişi - RCA kablo ile aux kırmızı beyaz a bağlanacak.

Diğer DVD cihazına ise, TV de kulaklık çıkışı varsa, yine aynı RCA 3.5,mm kablodan alıp bağlanacak,

https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/bluetooth-5-0-ses-muzik-alici-modulu-devre-karti-5v-bluetooth-decoder-devresi-3-5mm-stereo-jack_pdp_672158001

https://www.google.com/search?q=3.5mm+RCA+kablo&client=ms-android-oppo-rev1&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjT5bX6s9fwAhVIgf0HHTyKCkkQ_AUoAnoECAIQAg&biw=320&bih=584

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.