Şimdi Ara

5.1 göz boyamamı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5.1 ilk cıktığı günden beri kullanıyorum sarjda düzelme var diyordum ancak %100 den sonra su gibi gidiyor sanki siz ne düşünüyorsunuz ?

• Bende düzelme var; sıfırdan kurulum yaptım... Memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Bende düzelme var; sıfırdan kurulum yaptım... Memnunum...
    bende de %99dan sonra su gibi gidiyor anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Bende düzelme var; sıfırdan kurulum yaptım... Memnunum...
    Benim şarj süresinde bir değişiklik yok iOS 5.0.1 de de 1-1.5 gün gidiyordu 5.1 de de bu şekilde gidiyor benim için problem yok

Açıkçası yazılımsal olarak pil tüketiminde hiç bir zaman %3-5 den fazla bir artışın mümkün olabileceğini sanmıyorum. Daha fazlası için bir çekirdeği kapatmaları lazım heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 12 Mart 2012; 14:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpcuvas

arkadaşlar 5.1 ilk cıktığı günden beri kullanıyorum sarjda düzelme var diyordum ancak %100 den sonra su gibi gidiyor sanki siz ne düşünüyorsunuz ?

ARKADA ÇALIŞAN Bİ UYGULAMA OLMASIN AYNI SORUNU 5.XX SERINE GECTIGIMDEN BERİ YASIYORUMDA
  • ah apple kandırdin bizi :D %100 gitmesin diye iphonu kullanmıyorum resmen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furusato

Benim şarj süresinde bir değişiklik yok iOS 5.0.1 de de 1-1.5 gün gidiyordu 5.1 de de bu şekilde gidiyor benim için problem yok

Açıkçası yazılımsal olarak pil tüketiminde hiç bir zaman %3-5 den fazla bir artışın mümkün olabileceğini sanmıyorum. Daha fazlası için bir çekirdeği kapatmaları lazım heralde

Alıntıları Göster
    Bence inanılmaz derecede düzelme var. 3 Adet iphone 4'e telefondan güncelleme yaptım. Normalde pil konusunda çokta ısrarcı değilim ancak gözle görülür derecede düzelme var bu 3 cihazda da. işyerinden çıkmadan full dolu alıp eve giderdim ve evde kulanımımla birlikte normalde yatmadan yeniden sarja takmam gerekirdi. Güncellemeden sonra ertesi gün iş yerinde takıyorum tekrar telefonu şarja. Aynı şekilde babam da dün bundan bahsetti. Normalde çoktan bitmişti bu telefona noldu da hala bitmedi dedi. Son tam sarjdan sonra şu anda 1buçuk saat telefon görüşmesi, Yaklaşık 1 saat internet kullanımı ve 20 dakika civarı oyun oynadım %32 şarj gösteriyor. Kullanım kısmında ise; Kullanım: 4 saat 54 dakika; Beklemede 17 saat 10 dakika yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Bence inanılmaz derecede düzelme var. 3 Adet iphone 4'e telefondan güncelleme yaptım. Normalde pil konusunda çokta ısrarcı değilim ancak gözle görülür derecede düzelme var bu 3 cihazda da. işyerinden çıkmadan full dolu alıp eve giderdim ve evde kulanımımla birlikte normalde yatmadan yeniden sarja takmam gerekirdi. Güncellemeden sonra ertesi gün iş yerinde takıyorum tekrar telefonu şarja. Aynı şekilde babam da dün bundan bahsetti. Normalde çoktan bitmişti bu telefona noldu da hala bitmedi dedi. Son tam sarjdan sonra şu anda 1buçuk saat telefon görüşmesi, Yaklaşık 1 saat internet kullanımı ve 20 dakika civarı oyun oynadım %32 şarj gösteriyor. Kullanım kısmında ise; Kullanım: 4 saat 54 dakika; Beklemede 17 saat 10 dakika yazıyor

Gayet iyi hocam

• evet 5.1 kullanımda farketmiyor ama beklemede farkettiriyor uyudugumda %5-6 gibi gidiyordu şimdi kacta bıraktıysam onda alıyorum telefonu
  • Valla ben 5.01 dende gayet memnunum. Bekleme suresi 2 gune yaklastigi bile oluyor demekki gecsem 5.1 e bir hafta kullanirim telefonu
  • birsey daha var 5.1 4s te hiç fark yok gibi. 4g lerde beklemede farkettiriyor sanki sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

Gayet iyi hocam

Alıntıları Göster
    Valla ben 5.0.1 den sonra telefonu komple silmeyi düşünüyordum dolduruyorum akşamı bulmuyordu şimdi şeytanın kulağına kurşun diyeyim

• quote:

Valla ben 5.0.1 den sonra telefonu komple silmeyi düşünüyordum dolduruyorum akşamı bulmuyordu şimdi şeytanın kulağına kurşun diyeyim

Alıntıları Göster
    Jb olmadan 1 ay gitse ne olur, gitmese ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Aynen 5.1 firmware indirdim kurmak için bekliyorum..iPhone'nun anlamı kalmıyor be JB'siz..

Şarjda çok çelişkili ifadeler var kimi bitiremiyor kiminde su gibi akıyor,pek anlayamadım ama her sürümden sonra standart oldu bu olaylar alıştık artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Aynen 5.1 firmware indirdim kurmak için bekliyorum..iPhone'nun anlamı kalmıyor be JB'siz..

Şarjda çok çelişkili ifadeler var kimi bitiremiyor kiminde su gibi akıyor,pek anlayamadım ama her sürümden sonra standart oldu bu olaylar alıştık artık.

Alıntıları Göster
    ben de ilk çok kötü demiştim ama gerçekten düzelme var.dün 3 saat wifiden internete girdim oyun falan oynadım 40 dk şuan %38

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

quote:

Alıntıları Göster
    valla ben artık yeni versiyonlarla şarjın daha çok gideceğini hiç sanmıyorum.2 yıllık telefon yeni versyonlarla nasıl dahada artırılabilirki pil ömrünün yarısı gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prooge -- 12 Mart 2012; 16:33:18 >

• Apple önce süründürüyor sonra sorunu hallediyor.. Benim pil ömrü 3kat arttı desem yalan olmaz (tabii kullanım kişiden kişiye değişir) Önceden kullanım 5saat, bekleme 8-10saat arası kapanırdı.. Şu anda kullanım 9saat, bekleme 35 saat ve yüzde 19da.. Memnunum yani.. Kullanım ise evin içinde wifi hep açık, dışarıdayken edge açık, yoğun internet lazım oldugunda da 3g.. En az yarım saat konuşma.. Birkaç fazla ağır olmayan oyun.. Whatsapp face falan hep aktif kullanım..
  • KESİNLİKLE GÖZ BOYAMA .

Galaxy s2 ile takas edicem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

KESİNLİKLE GÖZ BOYAMA .

Galaxy s2 ile takas edicem .
    4s 5.1 kurulu ve 5.0.1 kullanırken hergün şarj ediyordum. 5.1'de aynı kullanma ile 1,5-2 gün arasında değişiyor. Şarj olayını çözmeleri iyi olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakandal

4s 5.1 kurulu ve 5.0.1 kullanırken hergün şarj ediyordum. 5.1'de aynı kullanma ile 1,5-2 gün arasında değişiyor. Şarj olayını çözmeleri iyi olmuş..

Alıntıları Göster
    bi apple bide besıktas ınsanın hayatını zındana cevırır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.