Şimdi Ara

5+1 ses problemi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus p5gd2 üzerinde cmı 8+1 ses kartı son driverı yüklü
    philips a2 610 5+1 aldım ac3lerde 5+1 ses alıyorum
    ancak winampten alamıyorum subwoofer ve surroundlardan ses gelmiyor.
    ilginci winampin demosunda tüm hoparlörlerden ses alabiliyorum
    forumda gördüğüm output ayarını yaptı ne yazık ki düzelmedi (eneable hardwarei seçtim ve ses kartını tabiki)
    bunun bir çözümü var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archspell -- 19 Kasım 2005, 16:53:55 >

• Winamp'ın 5.1 versiyonunu yükle
  • jetaudio programını tavsiye ederim stereo sesi 5.1 'e yaymada winamp 5.1'den daha iyi iş cıkarıyor
  • yükledim arkadşım
    zaten 5+1 sesi onun demosunda alabiliyorum
    ancak mp3lerde alamıorum
  • o problem bendede var hala çözemedim winamp 2.81 ve media playerden başka bişey ile çalamıyom.winamp ın son sürümlerindede ses gelmiyo creative 5+1 kullanıyorum halen 2.81 deyim help ederseniz sevinirim.......
  • erdem eğer sorunu halledemezsen sende 2.81 e talim edeceksin 2.81 yükle hepsi çalışıyo.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer35

jetaudio programını tavsiye ederim stereo sesi 5.1 'e yaymada winamp 5.1'den daha iyi iş cıkarıyor

aynen... jetaudio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • winapta özelliklerde ses çıkış bölümüne gel orda "allow all..." diye bir özellik var onu tikleyince tüm hoparlörden aynı yükseklikte ses geliyor
  • winampı salla..jetaudio prog. cok daha güzel..kaliteli bir program ....
  • ses kartinla ilgili bir durum benim zoltrixtede ayni durum var demolarda caliyor ,
    kendi mp3 playeri 5.1 fakat diğerlerinde 4.1 ses veriyor

sanirim yapicak bişey yok.
  • arkadaşlar biraz düşünün 5+1 den bahsediyoruz degilmi mp3 lerde surround yok nasıl 5+1 olarak çalsın evet bende winamp kullanıyorum sadece 4 hoparlörden ses geliyor ama steryo bi şekilde. 5+1 i sadece dvd , dvix filmlerde ve oyunlarda alırsın ilerde bir gün yeni çıkan müziklerde surround ekenrse olur arkadaşlar zaten winamp in demosunun uzantısına baktıgında acc idi yanlış hatırlamıyorsam
  • arkadaşlar yardım için sağolun gerçekten jetaudio muhteşem.
    işimi gördü.
    yalnız media player ve ac3 olmayan divxleri izlerken yalnızca 2 hoparlörden ses geliyor. 5+1 i desteklemek başka bir durum ama desteklemese bile sesi hoparlörlere yayması gerekmezmi çift kanal stereo olarak.
    video için de işe yarayacak playeri da öğrendim mi sorunu çözmüş olacam
    media playerda diğer hoparlörlerden ses almanın bir yolu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archspell -- 20 Kasım 2005, 23:00:38 >
  • arkadaşlar 1 hafta geçmesine rağmen sorunuma çözüm bulamadım.
    windows 5+1 hoparlörleri görüyor jetaudio da canavar gibi ses geliyor.
    ancak diğer bütün playerlar ve windowstan yalnızca center speakerdan ses alabiliyorum 4 + 1 i nden alamıyorum.
    forumdaki diğer yazılarda hep çalışmayan stereoya aykırı hoparlör

bi türlü anlam veremiyorum.
    bi yardımcı olabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archspell -- 23 Kasım 2005, 23:47:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer35

winampı salla..jetaudio prog. cok daha güzel..kaliteli bir program ....

kesınlıkle katılıyorum wınampı uzun bır sure once arka plana attım bu porgram sayesınde.cok guzel kullanıslı ve ses kalıtesını cok ıı veren bır program

• Winamp'tan çözüm alabilmenin yöntemi, Winamp'ın üzerine sağ tıklayıp options>pereferece oradan plug-ins e orada output a geldiğin zaman "direct sound output" plug inini seçili olduğunu göreceksin seçili değilse bile seçip attan configure tuşuna bastığında çıkan divice penceresinde en üstte iki adet kutucuk var onları tick'lediğin zaman olay çözülmesi lazım aynı olay bi arkadışımın başına gelmişti bu şekilde çözmüştük. Lakin daha sonra 5.1 olayında windows media player'ın daha başarılı olduğu kanatine vardık ilginçtir ama bence "VLC (VideoLAN) player" gibi ses veren de yok desem belki inanmazsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.