Bildirim
5.20d Testi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
BMW farki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu testi yapanlar bu forumdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 1 Kasım 2015; 14:26:08 >
ExtremeZero diye bi kanal vardı, onların videosu sanırım bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Slender-
ExtremeZero diye bi kanal vardı, onların videosu sanırım bu.
Merhabalar , kanal ayni ve bana ait sadece ismini degistirdim. Extr3mezer0 ismi biraz cocukca geliyordu artik bana
-
İbiza Cupra testi çok güzeldi, bu da aynı kalitede. Devam böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: Slender-
İbiza Cupra testi çok güzeldi, bu da aynı kalitede. Devam böyle.
Tesekkür ederim :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel ve objektif bir inceleme olmuş -
Emeğine sağlık. Güzel paylaşım -
Teşekkür ederim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeZer0
Teşekkür ederim :)
Gelecek test için tarih belirlediniz mi acaba ? -
Sıradaki Test Golf 7 R gözüküyor dış plan çekimleri bitti çarşamba gibi tahminen hazır olucak :) -
cevat abi testlere 0-100 kalkış. orta şeker gazlama sellektör fren gibi şeyler eklersen daha güzel olur. kolay gelsinn -
Teşekkürler, güzel inceleme elinize sağlık. -
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeZer0
Sıradaki Test Golf 7 R gözüküyor dış plan çekimleri bitti çarşamba gibi tahminen hazır olucak :)
Çarşamba işi yattı galiba üstad :D -
Hocam Camaro videonuzu izledim. Amerikadan getirme durumu olmuş. Bu şekilde Türkiye fiyatına göre daha ucuza gelmiş. Bunu yapmak için şartlar nedir? Kanuni süreç nasıl işliyor?
Bilgi verebilirsen sevinirim.
Vize nedeniyle arkadaşımla buluşamadım bu hafta inş çekilicek takipte kalın :) -
Camaro Sahıbı arkadaşım Yabancı uyruklu , azeri vatandaşı. Bu süreç sadece Yabancı kısılerde daha uygun olur. Türk vatandasları yıne Vergi kdv derken buradakınden pahalı olur.. Saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X