Bildirim
5.20D Vs 407 KAZA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Buralar karışır.
Önlerden. -
2 sene önce Volvo S60'la Cooper S'e vurmuştum arkadan, zincirleme kazada. S60'ın kaput katlandı, far kırıldı, ön panel kırıldı, tamponu çatladı, yetkili servis 9bin tl hasar çıkardı, Mını'de sadece benim arabanın boyası çıktı, birde belli belirsiz minik göçük. Fotoğrafı olsaydı keşke de koyaydım, yıl olacak 2017 hala bu araba hasar yarışı yaptırıyor millet. -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Düğün konvoylarında olan kazalarda, sigorta ve kasko masraf karşılamasın.
Bunların yaptığı kuralsızlıklar sonucu oluşan kazaları, neden bizim ödediğimiz prim havuzu ödüyor?
Saçmalıktan başka bir şey değil.
Kesinlikle haklısın hocam.Düğün konvoyu,asker konvoyu,sünnet konvoyu vs. başlı başına saçma bir gelenek.Kafa ütülemekten,trafiğin ırzına geçmekten başka bir şey değil. -
Yıllar önce Bmw ile bir kazamız vardı . Kırmızı ışıkta geçen biri sağ arka kapıdan vurmuştu Ford Tourneo mu ne baya da yüklüler arabada .quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok.quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Düğün konvoylarında olan kazalarda, sigorta ve kasko masraf karşılamasın.
Bunların yaptığı kuralsızlıklar sonucu oluşan kazaları, neden bizim ödediğimiz prim havuzu ödüyor?
Saçmalıktan başka bir şey değil.
Kesinlikle haklısın hocam.Düğün konvoyu,asker konvoyu,sünnet konvoyu vs. başlı başına saçma bir gelenek.Kafa ütülemekten,trafiğin ırzına geçmekten başka bir şey değil.
Alıntıları Göster
Sağ arkadan vurunca en azından bir spin atarız dedim ama yok araç tank gibi hafif popo atıp yola devam etti . Tourneo ise çalışmıyordu kaldı öylece yolun ortasında . Biz bu araçla Mersin'den İStanbul'a geldik tabi Land Rover BMW servisinde falan baktırdık yola çıkabilir izni aldık . E60 5 serisi
Ha bu arada bizim zarar daha fazla çıktı tabi ki çünkü M jant gitti o bile Tourneo yu karşılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 24 Eylül 2016; 11:30:56 >
-
Olabilir burda çokta anormal birşey yok
Araçların yaş farkı olabilir
Sınıf kalite farkı vs.
Kaza testi yarıştıracaksanız A6-E-520-S90 bu 4ünün karıştığı kazaları kıyaslayın
Ek olarak: Zotacing nickli üyeye artı vereceğim hiç aklımın ucundan geçmezdi bu mesajına kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 24 Eylül 2016; 11:45:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LTE-A
Olabilir burda çokta anormal birşey yok
Araçların yaş farkı olabilir
Sınıf kalite farkı vs.
Kaza testi yarıştıracaksanız A6-E-520-S90 bu 4ünün karıştığı kazaları kıyaslayın
Ek olarak: Zotacing nickli üyeye artı vereceğim hiç aklımın ucundan geçmezdi bu mesajına kadar
Öldürücü ve bitirici vuruş, not. -
Bu kazanın tam tersi olsa BMW 407 ye çarpsa bmwnin hali 407 kadar olmasa da önden hasarları olurdu. Arkadan vuranın hasarları daha çok olur. Eski kasa Volvo s40 lada samaraya vurmuş samaranın tampon bile çatlamamıştı s40 ın ise kaput ve tampon gitmişti. Bu durumda samara çok mu iyi araba? Değil. Bu durum volvonun en sağlam arabalardan biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Etki tepki meselesi. Fizikçiler daha net yorum yaparlar da bizde bilgilenmiş oluruz umarım. -
407'nin önü zaten sürüngen gibi yerde gidiyor. BMW'nin de arkası daha yüksek. 407 frene bastıysa ki basmasa bile önü daha alçakta olduğu için BMW'nin altına girmiş. Olay budur.quote:
Orijinalden alıntı: anaconda41
Bu kazanın tam tersi olsa BMW 407 ye çarpsa bmwnin hali 407 kadar olmasa da önden hasarları olurdu. Arkadan vuranın hasarları daha çok olur. Eski kasa Volvo s40 lada samaraya vurmuş samaranın tampon bile çatlamamıştı s40 ın ise kaput ve tampon gitmişti. Bu durumda samara çok mu iyi araba? Değil. Bu durum volvonun en sağlam arabalardan biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Etki tepki meselesi. Fizikçiler daha net yorum yaparlar da bizde bilgilenmiş oluruz umarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhanc64
407'nin önü zaten sürüngen gibi yerde gidiyor. BMW'nin de arkası daha yüksek. 407 frene bastıysa ki basmasa bile önü daha alçakta olduğu için BMW'nin altına girmiş. Olay budur.
407nin dizayna güneş doğmaz harbiden -
Bmw 407ye arkadan çarpsaydı muhtemelen aynı sonuç ortaya çıkardı çünkü arka tamponun altında boylu boyunca barlar uzanıyor ama ön tarafta aynı barlar yok bu tür karşılaştırmalarında aracın sağlamlığı ile alakası yok -
2012 de e90 320d ile lineaya vurdum linea hatchback oldu bende kaput ucundan biraz eğildi tampon çatladı sağ far kırıldı o kadar -
Hava yastığı bile açılmamış -
Şu BMW vursaydı aynısı olurducular tekrar yazıyorum BMW de öndekine vurdu ama hiçbirşey olmadı,vurduğu tourneo nun tavanı bile yamuldu.lütfen ezbere yorum yapmayın. -
Bu konu daha öncede açılan benzer konular gibi bir eziklik göstergesidir. Ezik beyin vaayy görüyonmu zengin arabası pahalı bmw fakir arabası 407yi perişan etmiş. ..miş atmış birkenara.. şeklinde yorumlar.
Oysaki işin özü arkadan çarpan herzaman daha çok hasar görür -
Peki BMW nin vurduğu araç niye yamuldu çok bilmiş exper kardeş -
Sen bmw nin onden resmini gönder dediğin gibiyse ben bırakacam bu forumu. -
Olayın sıcağı ile bunları çektim.BMW nin farı kırıldı yuvasından çıkma falan yok sadece fırın camı ve kaput ucu çok az büküldü.zaten fotoya bakarsan kaputta fiziksel bozulma yok.hem niye yalan konuşim ki? -
Arkadaşlar önden çarpan araç darbeyi herzaman daha fazla alır. Ayrıca son donem araçların önü
akordeon gibi darbeyi edecek şekilde tasarlanmaktadir. Önemli olan kabindir. Artık bu muhabbeti bir kenara bırakalım. 21. yüzyıldayız -
Düğün konvoyu.
Benzer içerikler
- ankara antalya yol güzergahı
- cla 180 d amg yorumlar
- honda motosiklet bayilik maliyeti
- skoda kamiq yakıt tüketimi
- kapı sacı nedir
- hyundai i20 sıfır fiyat
- mg 2024 fiyat listesi
- byd iş ilanları
- opel mokka elektrikli yorumlar
- elektrikli minibüs fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X