Şimdi Ara

5.8'lik depremde hizmet kesintisine uğrayan Turkcell ve Türk Telekom'dan açıklama (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
41.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paramı faiziyle geri istiyorum. Böyle kepazelik olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fra.bakr F kullanıcısına yanıt
    o kadar cahilsin ki sistemi kilitlediğinin farkında olmadan banane ya paramü veröyüm çalüşsun deyip öğürüyon. Gelişmiş ülkelerde senin gibi cahiller olmadığı için böyle kilitlenmeler daha az olur. Acil durumlarda insan gibi mesaj atıp cevap bekleyeceksin, senin cahilliğin için 5 milyon kişinin aynı anda konuşacağı sistemi yaratıp 20 yılda bir olacak deprem için aktif olarak bekletirlerse ödediğin aylık parayı 10'la çarpman gerek, sonra yine öğürmeye başlarsın fiyatlar çök arttü nöpücem diye.

Al cahil, sana bir de Japonca site vereyim çevir de oku. Japonların dediği gibi böyle zamanlarda telefonla konuşma yapılmaz, operatörler mesajlaşma sistemiyle ilgili bir aplikasyon yapmalılar, tüm konuşma sistemi iptal edilmeli ve sadece çok kısa mesajlar alınıp yollanabilmeli.

https://www.jpss.jp/en/life/crisis/4/

https://www.youtube.com/watch?v=wZe7xrQ_-Z4

al mesut çevikte benden tırtıklamış haha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 27 Eylül 2019; 10:55:36 >

• Onlarda koşa koşa bu adam nerde faiziyle geri verelim parasını diyorlardır. Donumuzu almasalar bari.

• maliyet

• 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Vermeyeceklerini biliyoruz hocam. Tepki koyuyoruz sadece. Onca para nereye gitti anlamında.

• Amk cocuklarina bak aciklama boktan. Kimseyi aramayin diyecekler. Serefsizler bizene lan fiber internetten. Bizim isimiz cep telefonuyla o an. Paralari hemen almasini biliyorlar. Telsiz kullanimi vergileri otomatik cekmeyi bilen hirsizlar.

Turk telekom basta olmak uzere hepsi yalan oldular.

• İşte bu tarz durumlar ev telefonunun önemini bir kez daha gösteriyor. Ev telefonundan herkese ulaştım.
  • https://forum.donanimhaber.com/4-5-ve-uzeri-depremlerde-konturu-olmayanlara-6-saat-ucretsiz--140160270#140160270

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 27 Eylül 2019; 8:31:22 >
  • Ben devlet olsam direk milyonluk ceza keserim bunlara bide bi o kadar altyapı yatırımı yapma cezası keserim sürekli denetime tabi tutarım istediklerim yerine getirilmezse bide kayyum atarım başlarına tüm üst yönetim kurulu hakkında da kovuşturma başlatırım hepsinin kendi ve baglantılı oldukları tüm hesaplarını dondururum paraları kim cukkalıyorsa tüm mal varlığına el koyarım görevinden uzaklaştırırım şirket düze çıktığında da açık ihale yoluyla şirketi tekrar özelleştiririm. Yargı ve ceza sistemi böyle işlese bu adamlar için Türkiye'yi Güney Kore'ye çevirirler.

• en kalitelisi yine vodafone çıktı
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    "Öğürüyon", "cahil" buradan baktığım zaman siz de çok avrupai görünmüyorsunuz. Pardon sana siz diye hitap ettim çok özür dilerim, bunlar senin de pek anlamayacağın şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aria aycell avea türk telekom derken iki hafta öncesine kadar son olarak yine türk telekom u kullanıyordum ve vodafone ye geçerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi fark ettim.Antalya merkez de yaşıyorum turkcell ve türk telekom kullanan arkadaşlarım hizmet alamazken vodafone hattım da hem şebeke alıyordum hem de internet hizmetini çatır çatır kullanıyordum.

Demem odur ki turkcell ve türk telekom kuru laf kalabalığı yapacağına müşterilerinden aldığın parayı kuruşuna kadar hak et.Hizmetiniz berbat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deprem biter bitmez vodafone hattımla vodafone kullanna eşimi aradım ulaştık.
    3-5 dk sonra silivride yazlıktaki Türkcell kullanan anneme ulaştım.
    Sonrasında kesintiler başladı ama birkaç saat sonra herşey yolundaydı Vodafone ayağında.
  • Turkcell bip gibi diğer oparatorlerin de kendi uygulamalarını çıkarması lazım.

İnternet üzerinden arama önemli bir şey. Sistem milyonlarca abone aynı anda İnternete girecek şekilde tasarlanmış ama milyonlarca abone aynı anda konuşma yapacak şekilde yapılmamış.

Turkcell Twitter hesabından da bunun önemini vurgulamak için bip üzerinden de arama yapabilirsiniz şeklinde bir twit atmış.

Bunu Vodafone yapabilir ama Türk Telekom un yapacağını sanmıyorum. Bu sefer yurt dışında İnterneti olup arama yapan kişiler yurt dışı paketi almaz gelirimiz düşer diye düşünür.

• Aldığınız vergileri geri verin sahtekarlar
  • Allahın belası Türk Telekom dan bir an önce kurtulim diyorum ama taahhüt elimi kolumu bağlıyor

• ahlaksız herifler, türk telekom gece 12 ye kadar çekmedi.

• Onca para makam araçlarına saraylara kilit adam ona bişey olsa ülke altüst olur diye diyanet başkanına makam aracına. Eeee ne yaparsın sanki başkası gelsi farklı bişey olacak.
  • diğer konuya da yazdım
    hemen internet üzerinden numara taşıma başvurusu yaptım ve yıllardır kullandığım türk telekomdan ayrılıyorum, aynı paketi 30₺ daha ucuz olarak vodafone'da buldum ve deneyeceğim bakalım
    + bu tür olaylarda tepkisini belli etmeli herkes.
    kıl olduğum noktalardan biri ise, instagramda yorumları kapatmalarıydı. hangi salak karar verdiyse buna.

• Iyide arkadaşlar bendeki vodafone da çalışmadı? Millet burada övgü duymuş ama...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.