Şimdi Ara

5.8'lik depremde hizmet kesintisine uğrayan Turkcell ve Türk Telekom'dan açıklama (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
41.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abartıyorsunuz bulunduğunuz telekom santralinde bütün aboneler aynı anda girse birşey indirse internetiniz kilitlenir altyapı herkesin aynı anda giriş yapacağına göre tasarlanmıyor durum bu. Baz istasyonu kurulsa herkes şikayet eder ama çekmezse kilitlenme olursa yine herkes şikayet eder.

• Trabzonda Turkcell hic bir kesinti sorun yaşanmadı. Türk Telekom resmen patladı. Şebeke yok arama yapilmiyor tamamen göçtü. Vodafone kısmen sorunlar oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockndarkk

Abartıyorsunuz bulunduğunuz telekom santralinde bütün aboneler aynı anda girse birşey indirse internetiniz kilitlenir altyapı herkesin aynı anda giriş yapacağına göre tasarlanmıyor durum bu. Baz istasyonu kurulsa herkes şikayet eder ama çekmezse kilitlenme olursa yine herkes şikayet eder.
    Konya da yasiyorum. Tt hattim geceye kadar acilmadi. Bunun neresi normal? Ronaldolari reklamlarda oynatırken keske birazda altyapıya yatirim yapsalardi

• Memleket uruguayla yarisiyor. Masallah level atlatti padisahimiz

• komedi filmi ile korku filmi bir arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaç defa yazdım anlayan olmadı. Dünya baz istasyonu yerine uydu sistemlerine yöneliyor. Artık şu binanın tepesine şu çocuk parkına direk dikelim, baz istasyonu kuralım gibi şeyleri geride bırakmalıyız. Uydular sayesinde ücradayım çekmiyor derdine ortadan kalkacaktır. Birilerinin anlaması için şöyle anlatayım. El yazma ile olmuyor, dünya matbaa diye bi şey keşfetmiş. Dünyada bilmem kaç şiddetinde deprem olursa olsun uydular etkilenmez, direk değil çünki. Yatırımlarınızı uydulara yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 27 Eylül 2019; 12:7:21 >
  • sabit hattan cepleri aradım ulaşamadım

AMA

sabit hattan sabit hattı aradım anında ulaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockndarkk

Abartıyorsunuz bulunduğunuz telekom santralinde bütün aboneler aynı anda girse birşey indirse internetiniz kilitlenir altyapı herkesin aynı anda giriş yapacağına göre tasarlanmıyor durum bu. Baz istasyonu kurulsa herkes şikayet eder ama çekmezse kilitlenme olursa yine herkes şikayet eder.
    Türkcell ve Vodafone olanlar farklı zamanlarda mi aradılar? Herkes deprem sonrası telefona sarildi.

Diğerleri 15 dk da kendine gelirken Türk Telekom 10 saat sonra geldi.

Evet abartıyorum. 2 saat türk telekom yüzünden haberleşemedim.

• izmirde yine arama yapamıyorum
  • Su an turk telekom yok allah belasini versin kim ilgiliyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekom 1 / 2 saat öncesi yine bir gitti geri geldi taahhütüm olmasa bugün direk değiştirirdim buna dua etsinler yazık 3 firmanın içinde en kötüsü #TT çıktı
  • Hizmet normale döndü diye açıklama mı olur, dalga geçiyorlar herhalde. 99 depreminin üzerinden 20 yıl geçti, bu mu hazırlık? Ayrıca Turkcell'in övünerek reklamını yaptığı afet droneları ne oldu? Hizmet adına hiçbirşey yoktu.

• Şu amatör telsizle uğraşıp kendi evinden işinden okulundan ulaşabileceğin şekilde sistem kurmak lazım. Bunlara kalırsak enkaz altında elimizin altında iletişim kurabileceğimiz cep telefonu olsada kimseyle iletişim kuramayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Türkcell ve Vodafone olanlar farklı zamanlarda mi aradılar? Herkes deprem sonrası telefona sarildi.

Diğerleri 15 dk da kendine gelirken Türk Telekom 10 saat sonra geldi.

Evet abartıyorum. 2 saat türk telekom yüzünden haberleşemedim.

Alıntıları Göster
    2 saat gene iyi.
    Dün depremden sonra kesintisiz hiç çalışmadı turk telekom.
    hatta bi ara acil numaralar bile kilitlendi.

resmen rezillikti. sabahleyin çalışır hale geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deprem olan bölgeye 1000 km uzakta Adana dayım Türk telekom telefon hattımda hala internet yok telefon gidip geliyor.
  • Bir kişinin ciddi yaralanmadigi sallantıda çökmüşlerse asıl depremi olduğunda durumu siz düşünün artık

• Şu hatların kitlenmesi konularına gelen yorumlardan müthiş bir cahillik akıyor.
    ÖTV'yi Turkcell'in aldığını sananlar var ve az buzda değil 250 kişi beğenmiş. Birde burası teknoloji forumu. Çok ilginç.
    Bir diğeride Turkcell'e sövmüş TT gibi olamadın diye onuda 60 kişi beğenmiş. TT bu depremde en büyük rezillik yaşatan operatör 1 günde düzelemedi, Turkcell de deprem anında bile internet vardı...
    Birde hani drone vardı diyenler var oda muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 27 Eylül 2019; 13:57:24 >
  • Numaramı taşıyacağım Turkcelle .. En kısa süre içinde
  • türk telekom tam bir rezalet be. 4 den 12 ye kadar şebeke gitti. istanbulda olsam neyse adıyamandayim adıyaman rezil herifler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Afet durumda kullanılmak üzere drone reklamı yapmadılar mı çok bilen arkadaşım? Muhteşem olan nedir onu anlamadım. Kendi çapında ahkam kesiyorsun. Afet durumunda ses ve data iletişimini sağlıyordu hani? GSM neden kesildi açıklar mısın?

www.turkcell.com.tr
    Dronecell
    https://www.turkcell.com.tr/dronecell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Eylül 2019; 15:19:0 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.