Şimdi Ara

5.8'lik depremde hizmet kesintisine uğrayan Turkcell ve Türk Telekom'dan açıklama (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
41.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom hala iptal kardeş üstelik tüm ülkede, yanlış sitem ediyorsun. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

en kalitelisi yine vodafone çıktı
    Hakket bu işi anlamadım. Bende Vodafone kullanıyorum, vodafonelere ulaşımda hiç sorun yaşamadım. Bu adamların kullanıcı sayısımı azda böyle acaba.
  • Benim hat çalışırken (Turkcell) arkadaşların Türk Telekom hiç çekmiyordu.

• saat 22:00 itibari ile t telekom şebeke hat verdi nihayet bir nazar boncuğu eksik

• Antalya merkezdeyim saat 21:30 oldu hala türktelekom şebekesi çekmiyor. Allah'dan istanbul depreminde yıkım filan olmadı. Yoksa haftalarca şebekesiz kalacaz anlaşılan.

• Türk Telekom bitmiş...
  • Ben anlamıyorum x kurumdan açıklama geldi deniyor. Okuyorsun hatlarımız kesildi diyor. Lan zaten biliyoruz kesildiğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Hakket bu işi anlamadım. Bende Vodafone kullanıyorum, vodafonelere ulaşımda hiç sorun yaşamadım. Bu adamların kullanıcı sayısımı azda böyle acaba.

Alıntıları Göster
    Onu bilemiyorum ama sanmam. yine en fazla ikinci aboneye sahiptir vodafone. bazen saçmaladığı oluyor onunda tabi ama ben genelde memnunum.
  • Türk Telekom hala yok şaka gibi
  • Turkcell kalitesi eskisi gibi yok...

Eskiden pahalı ama kaliteli diyorduk şimdi kalitenin K si yok

• deprem ilk olduğunda hatların sersemlemesi normal, daha sonra turkcell ve vodafone bildiğim kadarıyla düzeldi.

allahın belası turk telekom patladı.
    sanki atom bombası attılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekom senin var ya ..........................................
  • arkadaşlar ben taahhütümü bozup hatttımı taşımaya karar verdim. böyle rezalet olmaz teknolojik olarak zaten çok geridelerdi ucuz diye duruyordum. taahhüt bozarken mevcutta yaşadığımız mağduriyetten dolayı ücret ödememe durumu söz konusu olabilir mi acaba ? bunun için ne yapmak gerekiyor tüketici hakem heyetine başvurulabilir mi ?
  • Abartmayın yahu dün Vodafone da çöktü,3 operatörde çöktü,telekom hala düzelmedi bimcell ankara da devre dışı halen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komedi vallaha. Telekom yine yok. Hala daha iyi hizmet verebilmek için çalışma yapıyorlar herhalde. İyi ki 7-8 şiddetinde olmadı. Ölmeden bunlar bizi mezara sokardı.
    Hafta sonu ilk işim başka hatta geçmek.
  • TTelekom dün 9 gibi aktif oldu Alanya da. işin garibi hanımın bana 16:00 da attığı sms loop a düştü sanırım. Akşam 9 den beri yarım saat arayla aynı mesaj gelip duruyor.
  • Depremden yarim saat sonra abimin Turkcell annemin Vodafone hatti ile gorustuk sikintisiz. Yasadigimiz yer Beylikduzu. Depreme cok yakiniz. Turk telekom kendisine guvenilmeyecegini bir kez daha gosterdi tum Turkiye ye.. 10-20 TL fazla verin farkli operator kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    11 saat boyunca mobil hat olmaması normal yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Iyide arkadaşlar bendeki vodafone da çalışmadı? Millet burada övgü duymuş ama...
    Şöyle türk telekom 10 saat gelmedi vodafone 40 dk sonra düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: survivor_simal

arkadaşlar ben taahhütümü bozup hatttımı taşımaya karar verdim. böyle rezalet olmaz teknolojik olarak zaten çok geridelerdi ucuz diye duruyordum. taahhüt bozarken mevcutta yaşadığımız mağduriyetten dolayı ücret ödememe durumu söz konusu olabilir mi acaba ? bunun için ne yapmak gerekiyor tüketici hakem heyetine başvurulabilir mi ?
    taahhüt bozma diye bir şey yok vodafone yada turkcell bayiye gidiyorsun numaramı taşımak istiyorum diyorsun 3 gün içinde geçiyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.