Şimdi Ara

5.8'lik depremde hizmet kesintisine uğrayan Turkcell ve Türk Telekom'dan açıklama (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
2
Favori
41.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E böyle yerlerde insan yaşamadığı için sahipleri baz istasyonu kurdurmayı kabul ediyor zaten. Sağlam yerlerde insanlar kurdurmuyor, tepki gösteriyor.
  • Hadi İstanbulda deprem oldu, herkes birbirini aradı vs. Ulan diğer şehirlerde niye arama yapılamadı? 5 saat sonra bile arama yapılamadı ya!
  • Bursa Çalı'da çalışıyorum. Türkcell çekiyordu.

Okullar saat 15.00 itibarıyla tatil oldu. Öğrencilerin velilerini aradık. Türk Telekom numaraları ( Biri de eşim) ulaşılamıyordu.

Ayrıca , telefonu düşmesine rağmen yüzüme defalarca kapatan ve bu yüzden çocuğu bahçede 1.5 saat ağlayan kadına selam ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala düzelmedi TT varsa bişiy açıklayın bunedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.8'lik depremde hizmet kesintisine uğrayan Turkcell ve Türk Telekom'dan açıklama

Ne Oldu? Turkcell dronlari sarja takmayi mi unutmus? Boylesi bir depremde bile sinifta kaldilar, daha buyuk depremde Allaha emanetiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 27 Eylül 2019; 0:50:1 >
  • Hepsi aynı b*k. Forumda turkcell fanları halay sekiyor biz enayi değiliz diye. Gündüz 3 operatörün numarasını aradım üçü de düşmedi. 3 üde kan emici bugün teknolojilerini gördük koca bir ÇÖP.

• Ankarada tt akşam 9-10 gibi düzeldi. O saate kadar arama da çalışmadı mobil veri de. Wifi üstünden WhatsApp çalışmasa güvercinle haberleşecektik.

Sokakta sabit baz istasyonu insanları rahatsız ediyorsa, sadece acil durumda aktif olacak sabit veya mobil istasyon ayarlayacaklar. 500 mü olur 5000 mi olur artık bilemem.

Milyar milyar para kazanıyorlar. Ona buna peşkeş çekmeyi, kabloları söküp satmayı biliyorlar. Görevini yapmaya gelince: "herkes yüklenince çöktü". Şu memleketin bi şeyi de düzgün olsun ya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin iletişimdeki acizliğini gördünüz.
    Allah başka acizlikleri göstermesin işallah.
    Tembel bir ülkeyiz olanları normal karşılamak lazım.
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    verdiğin linkin tarihine bak 2011 de yazılmış asıl cahil sensin 20 yıldır aldıkları vergiyle zerre kadar gelişme sağlanmamışlar
    enkazın altında kalan bir vatandaş elinde telefon şansına fakat birde bakıyor şebeke yok.
  • Kesmemişler arkadaşlar sorun yok. İnterneti kesme tuşu yerinde duruyor.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/75531630

• Neredeyse bütün gelirini reklama yatıran firmalardan da bu beklenirdi. Bu deprem altyapıları için bir sınav oldu ve sınıfta kaldılar.
  • Altaylı dedi ki siyasileri oralara getirirsen bu olur.Bence altaylı ortaya sallamaz sebep belli işte.

• Adam güzel özetlemiş.

• 14 de olan deprem Türk Telekom un kesilen hizmetinin gelmesi gece 11 i buldu Bursa da. daha büyük bir afet olsa kimse kimseyi arayamayacak bu Ülkede. mobil 5 g de 1000 Mbps internet hızı versen ne olur ben bunun gibi durumlarda 2 g ile yakınlarımı arayamadıktan sonra. yüzlerine tükürmek lazım bunların ama utanacak surat nerde bunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 7 Ocak 2021; 12:55:27 >
  • Fatih Altaylı program da üç operatöre de iyi giydirdi ama en çok Türk Telekom’a roket attı. Ağızına sağlık dedim.

• Şu telefonlarda keşke fm radyo olsa, en azından radyodan neler olduğunu öğrenirdi insanlar yav

• Bütün ülkenin elektriği gider, mobil iletişimi çöker. Büyük bi afet veya savaşta ne yapacağız? Taş devrine döneriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

Ulan paraları cukkalıyorsunuz bir Turk Telekom ya da Vodafone gibi olamıyorsunuz.

Ailem akrabalarım arkadaşlarım ulaşamadı lanet olası turkcell yüzünden.. Allah dan Whatsapp icat edilmiş de hemen wifiden bağlanıp yaşıyorum diyebildim...

En kısa zamanda Araplara ve İngilizlere paramı yedirerek Türk Telekom ya da Vodafone a geçeceğim, harbi Türkler 2 eliyle bir şeyi şey edemiyor ...
    evde 2 tane türkcell ve birde superbox hattı var ,bunlar 15 dk. kadar gitti ve geldi ama 2 gün önce aldığım bimcell gece 02:00 dan sonra ancak geldi
    ülkede en çok şikayet tt. iken oraya geçeceğim diyorsan ,buyur geç ve gör

peki tt. bu duruma nasıl geldi acaba ?
  • üçününde lisansı iptal edilip kayyum atanmalıydı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.