Netlimitsiz kullanicisiyim bu ay itibari ile 2 yillik taahhutum bitiyor ve kapattirmayi dusunuyordum neti. Bugun tt aradi ve bu teklifi sundu. TT ye guvenmedigim icin kabul etmedim var midir baska aranan ? Kabul etmeli miyim teklifi?
50 gb dolduktan sonra sen 19 ay 1mbps e 45 lıra vereceksın ? adam sana örtülü olarak bunu soruyor ?
Baska servis saglayicisi yok malesef kapatsaydim aveanin 30 tllik sinirsiz net paketine basvuracaktim. Bakalim ctsi ye kadar zaman istedim.
880TL ye geliyor size sunulan teklif. Kampanyalı fiyatlar 1100TL den aşağı değil hiçbiri. Bence kaçmaz. Zaten farklı bir servis alamayacağınız için düşünmeden kabul edin. Ben de bu teklifi almaya çalışacağım, iyiymiş.
kabul et bence fiyat iyi.
tam olarak hangi tarifenin teklifi bu bence öncelikle bunu kesinleştirin. çünkü netlimitsiz için çok iyi teklif, istediğiniz kadar eleştirin uydunet yoksa gerisi aynı işte
Çok iyi bence. Nike kabul etmeni tavsiye ederim. ama sanmıyorum 19 ay 45 olsun sen yine teyit ettir.
@poison06
Hocam özellikle belirttim netlimitsiz değil mi diye evet dediler ama TT bu işte ne yapacağı belli olmaz.
@invisible
Valla hocam işin içinde TT olunca korkmuyor değilim 2 sene öncede 2 yıl taahhüt verip tekliflerini kabul etmiştim 6 ay indirimli kullanmıştım ama 6 aylık indirim bitince 8. ayda TT zam yapmıştı fiyata bende taahhüt verdiğim için kapatamamıştım kısaca TT yapacağını gene yapmıştı. Şimdi ise 45 TL nin zamdan etkilenmeyeceğini söyledi telefondaki bayan ama genede güvenemiyorum.
gelen zamlardan etkilenmemesi lazım taahhütlü üyelerin, zaten taahhütün albenisi bu. nike hocam tekrar görüştüğünüzde tarifeyi tekrar kesinleştirin netlimitsizse kabul edin derim. diğer firmalar 2 sene değil 4 senede geçse gelecek gibi değiller bari fiyattan kazanın. ben başkentteyim ttnetle 3. taahhüt dönemimdeyim ( 2 şer yıllık ). ne uydunet ne superonline gelmedi.
bu yalıninternet ne işe yarıyor merak ettim de evde telefon var onu iptal ettirmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Sir ALex
bu yalıninternet ne işe yarıyor merak ettim de evde telefon var onu iptal ettirmek istiyorum
YALIN ınternet farkı 15tl, zaten telefonun abonman ucretı 15 lıra ? + geceden sabaha kadar bedavaydı sanırım maksat telefon baglatmasan bıle yıne öle böle alıyor 15 lırayı sacmalıyor ttnet öle böle parasını alıyor turktelekom
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
quote:
Orijinalden alıntı: Sir ALex
YALIN ınternet farkı 15tl, zaten telefonun abonman ucretı 15 lıra ? + geceden sabaha kadar bedavaydı sanırım maksat telefon baglatmasan bıle yıne öle böle alıyor 15 lırayı sacmalıyor ttnet öle böle parasını alıyor turktelekom
çok saçma ordan kacıyoz burda yakalıyo 5 ay 5tl 19 ay 45 tl iyimiş zaten baska adam akıllı internet yok geçcek tahaaut verıcem sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme