< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu2un -- 21 Nisan 2020; 21:34:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu2un -- 21 Nisan 2020; 21:34:48 > |
RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
|
Telekom müdürlüğü binasına gittim, hem abonelik hem port değişimi için.
İlk mesajımda belirttiğim gibi numarayı kaybetmek istemiyorsanız numaranızı taşıma talebi formlarını imzalayıp ve o numara için 24 aylık bir sözleşme yapıcaksınız. Sonra da internet hizmetinin taşınması için formları imzalayıp internet için de 12-24 ay size göre bir tarife seçmeniz gerek. Ancak şöyle can sıkıcı bir detay var internetiniz önce taşıyorlar DSL sinyaliniz hiç gitmiyor direk TTNET'den yeni gelen kullanıcı adı ve şifreyi modeme girip bağlantıya devam ediyorsunuz kesinti en fazla 1-2 saat oluyor IP almıyor o arada modem. Alsa da sayfalar açılmıyor. (Ben telefonu taşıyayım interneti yeni sözleşme yapalım yeni porttan açın direk gibi bir durum da yok yapmıyorlar malesef). Bu süreç tamamen tamamlandıktan sonra port değişimi isticeksiniz Türknetteki durumunuzu anlatıp geçiş sebebinizi belirtip, zaten yeni porta geçmek her türlü hakkınız gerekirse 'Ben sizin başka firmalara kiraladığınız portu kullanmaya mecbur değilim bunun için para ödemiyorum size' falan dersiniz ama uzayacağını sanmam muhabbet buraya gelene kadar yani. Gelip saha dolabından yapıyorlar. Ben müşteri hizmetlerine durumu anlatamadım TT binasına gidip Back office çalışan bir arkadaşa durumu tamamen izah ettim ertesi sabah saha dolabından portumu değiştirdiler. Türknette hiç almadığım pingleri + 5 mbps kadar fazla hız alıyorum şu an. Kesinlikle TT müşterilerine daha iyi portlar veriyor yada değerlerini daha iyi ayarlıyor Modemden SNR'ların tepelere tırmanışını gözlerimle izledim arkadaş saha dolabından çalışırken. Ayrıca ben şöyle bir hata yaptım TTye başvurdum ertesi gün Turknet' iptal fax'ı çektim. Fax ulaştıktan sonra 7 gün dolmadan internetinizi kapatmıyorlar porttan çekilmiyorlar. Telefon aynı gün geçti TT'ye ama internet fax ulaşmasından sonra tam 7 iş günü. Bu arada özür mailleri ve ikna aramaları da geliyor 7 günlük süreçte hiç açmayın telefonları 7 gün yasal süreleri dolunca kapatıyorlar mecbur. Size tavsiyem şöyle yapın iptal fax'ını çekin size faxınız elimize ulaştı sizi arayacağız diye SMS gelicek o SMSden sonra 5. veya 6. gün TT'ye gidip işlemleri yapın tam kafa kafaya gelir. Eğer telefon numaram yeni olsun sorun değil derseniz yazdığım herşey geçersiz direk bağlantı yaparlar ve tel+internet aylık 8 lira falan da daha ucuza geliyor tam hatırlamıyorum o civardaydı farklı bir kampanya vardı. Herkesin faydalanması için buraya yazdım PM'den sorabilirsin başka şey olursa dostum. Saha dolabına uzağım Turknet'de 2 defa port değişmesine rağmen 8.2 SNR ile 34-35mbit alıyordum tam ucu ucuna akşam yoğunluklarında modemi resetlersem 33 ile yakalıyordu hatta baze sinyali, şu an 8.7 SNR ile 40 mbit alıyorum modeme çıtırdan bir ayar yapsam 50'mbit i zorlarım. Önceki yaşadığım problemler de TT ekipleri TT müşterilerine bağlantı yaparken bizim portları kafasına göre sök-çıkar-değiştir yapmasından kaynaklı. Büyük konuşmayayım ama Superonline'ın kendi altyapısı gelmedikçe TT'den şaşmam artık, TT'nin altyapısını TT'den başka firmadan kullanmam. Ev telefonumda çevir sesi yoktu ilk başta 4441444'den günde 3 defa falan aradılar çözüldü mü var mı başka yapıcağımız bişey vsvs. Keza internet için de öyle 4440375'den 5 defa falan arandım aynı gün hep kanlı canlı insanlar. Özlemişiz bunları. 16 liraya TT'den portları toptan alıcaksın 75'e bize kaktırıcaksın üzerine altyapı yatırımı maliyet düşürme falan bahanelerle binlerce müşteriye 5-10 tane müşteri hizmetleri elemanı çalıştırıcaksın yok öyle dünya Turknet Bey. edit:Bu arada kapının önünde bekleyip gittiler demişsiniz Sahadaki ekipler Taşerondur il il, ilçe ilçe A-B-C.. firmalarına verilir TT arabalarıyla gezerler, Turknet dsmart milleni vsvs. müşterilerinin işlerine bakmadılar diye kimseye hesap vericeklerini sanmıyorum. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu2un -- 22 Nisan 2020; 9:13:1 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 28 Nisan 2020; 17:59:6 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 29 Nisan 2020; 15:53:53 > |