Bildirim
5 Bin Liralık sistemde Fps ve Gpu usage göremiyorum (SS'Lİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
İlk cümleni yazmaya girmiştim ki Allah'tan sen yazmışsın.
Sistemin ücreti ile ne alakası var ya !? "O kadar para verdik bu niye oluyor demek ne demek ?"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bize ne kaç bin liralık sisteminin olduğundan -
Arkadaşlar yanlış anladınız , başlık tamamen dikkat çekmek amaçlıydı.Ram , cpu ve gpu takılan her sistemde tabiki Osd gözüküyor.A
Dominic; İşaretlediğin tüm yerler Fotoğrafdaki gibi şuan. -
Riva Tuneri kurcaladın mı ? Eski haline getir oradaki ayarları kurcaladıysan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Ocak 2015; 15:31:47 > -
-
-
-
-
Evet Win 8.1 pro x64 kullanıyorum ve amd gaming evolved, razer cortex ve msi afterburner yazılımlarının hiç birisi ile oyun içi FPS vs. falan göremiyorum. -
Kaç tane oyunda denediniz -
şuan sadece bf4 var şimdi cs:go indiriyorum bakalım bunda göstericek mi ? ama youtube da gördüğüm kadarıyla bf4 de çalısması gerekiyor -
BF 4'de (x64) sorun vardı en son. Başka bir oyunda denemekte yarar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Ocak 2015; 16:11:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: A fine day to die
şuan sadece bf4 var şimdi cs:go indiriyorum bakalım bunda göstericek mi ? ama youtube da gördüğüm kadarıyla bf4 de çalısması gerekiyor
sadece bf4 var ve goremiyorsaniz mantle secili mi bu durumda goremezsiniz mantle altinda fps gosteren program henuz cikmadi ama 1 tusunun solundaki tusa basip tirnaklar olmadan "perfoverlay.drawfps 1" komutu ile mantle seciliyken fps gorebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Kaç tane oyunda denediniz
Game Dev Tycoon'da çalışmadı , Bluestack dediğimiz programda göstermesi gerekiyordu.En azından Win7 kullanırken gösteriyordu
League Of Legends'da çalıştı ancak Ekranın sol tarafında kocaman renk paleti gibi birşey var , ekranın sol tarafını tamamen kaplıyor.Büyük bir ihtimalle uyumluluk sorunu var -
tamam hocam dediğiniz gibi sorun mantle'den kaynaklıymış Directx'e geçince on screen display verilerini görmeye başladım -
playcaw kurun direkt gösteriyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X