Şimdi Ara

5 Bin Liralık sistemde Fps ve Gpu usage göremiyorum (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum , Windows 8.1 Pro kullanıyorum.Afterburner ve Riva Tuner'ın son sürümleri kurulu.Framework ve diğer bütün sürücüler'de kurulu.

OSD Ekranı ayarlarınıda yaptım , ancak oyun içi hiç bir gösterge çalışmıyor.Yardımcı olabilir misiniz ?

• 5 bin liralık sistem olmasıyla ne ilgisi var şimdi :)

Doğru ayarı yaparsanız 1000 Liralık sistemde de görünür.

Görmek istediğiniz bölüme tik atın, aşağıdan da OSD'de göster (Bilgi Ekranına) tık atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Ocak 2015; 14:39:45 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    İlk cümleni yazmaya girmiştim ki Allah'tan sen yazmışsın.

Sistemin ücreti ile ne alakası var ya !? "O kadar para verdik bu niye oluyor demek ne demek ?"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize ne kaç bin liralık sisteminin olduğundan
    Arkadaşlar yanlış anladınız , başlık tamamen dikkat çekmek amaçlıydı.Ram , cpu ve gpu takılan her sistemde tabiki Osd gözüküyor.A

Dominic; İşaretlediğin tüm yerler Fotoğrafdaki gibi şuan.
  • Riva Tuneri kurcaladın mı ? Eski haline getir oradaki ayarları kurcaladıysan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Ocak 2015; 15:31:47 >
  • bende aynı şekilde göremiyorum. Şimdi tekrar msi afterburner 4.10 kurdum ve yine sonuç aynı şekilde. sistemi x64 bit olmasından kaynaklanabilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 18 Ocak 2015; 15:40:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    ayarlar dediğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

ayarlar dediğiniz gibi

Sizinle aynı sorun işte.Tüm ayarlar olması gerektiği gibi.Sizde 8.1 pro mu kullanıyorsunuz ? İşletim sistemi kaynaklı mı acaba ? Gameclaw gibi farklı programlarda denedim , sonuç aynı :(

• Patates Kesen Satanist kullanıcısına yanıt
    Evet Win 8.1 pro x64 kullanıyorum ve amd gaming evolved, razer cortex ve msi afterburner yazılımlarının hiç birisi ile oyun içi FPS vs. falan göremiyorum.
  • Kaç tane oyunda denediniz
    şuan sadece bf4 var şimdi cs:go indiriyorum bakalım bunda göstericek mi ? ama youtube da gördüğüm kadarıyla bf4 de çalısması gerekiyor
  • BF 4'de (x64) sorun vardı en son. Başka bir oyunda denemekte yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Ocak 2015; 16:11:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

şuan sadece bf4 var şimdi cs:go indiriyorum bakalım bunda göstericek mi ? ama youtube da gördüğüm kadarıyla bf4 de çalısması gerekiyor

sadece bf4 var ve goremiyorsaniz mantle secili mi bu durumda goremezsiniz mantle altinda fps gosteren program henuz cikmadi ama 1 tusunun solundaki tusa basip tirnaklar olmadan "perfoverlay.drawfps 1" komutu ile mantle seciliyken fps gorebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Kaç tane oyunda denediniz

Game Dev Tycoon'da çalışmadı , Bluestack dediğimiz programda göstermesi gerekiyordu.En azından Win7 kullanırken gösteriyordu

League Of Legends'da çalıştı ancak Ekranın sol tarafında kocaman renk paleti gibi birşey var , ekranın sol tarafını tamamen kaplıyor.Büyük bir ihtimalle uyumluluk sorunu var
  • tamam hocam dediğiniz gibi sorun mantle'den kaynaklıymış Directx'e geçince on screen display verilerini görmeye başladım
  • playcaw kurun direkt gösteriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.