Şimdi Ara

5 günlük arabam ile kaza yaptım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
9.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok geçmiş olsun, olay yerinde hemen bir çok resim hatta gerekiyorsa video çekseydin.. çünki baktın adam yan çiziyor mahkemelik olabilirsin ve elinde bir çok fotograf olalı ki kendinin haklı olduğunu hiç boşluk bırakmadan kanıtlayabilmelisin.. özellikle park yasak tabelasını ve aracı göstererek çekseydin.. suç karşı tarafın tabiki ama olan senin 5 günlük arabana oldu.. neyse Allah tren kazası vermesin, bununla geçmiş olsun..
  • aracı alacağımı forumda paylaşmıştım lakin fotoğraf koymadım :)

sadece buraya koyduğum fotoğrafları çektim.elimde malesef başka fotoğraf yok.ama tutanağa yazdığımız adreste sigorta bilirkişisinin rapor hazırlayacağını zannediyordum bu nedenle konuyu anlatırken tutanağa park yasak tabelasını yazmama rağmen resmini çekemedim o anın heyecanıyla.inşallah olumsuz bir sonuç doğurmaz..
  • Geçmiş olsun fotoğrafları saklayın ve olumlu yönüyle bakarsak aracınız beyaz olduğu için ton sıkıntısı olma ihtimali yok. Bu kapı açamayanlarada kıl oluyorum, insan bi bakarda açar zönk diye kapı mı açılır.
  • çok üzüldüm, hevesiniz kursagınızda kalmıştır ama cana geleceğine mala gelsin.

kesinlikle bardağın dolu kısmını görün...

tekrar geçmiş olsun.
  • çok geçmiş olsun, akan trafikte adamın aynaya bakıp kapıyı açmaması çok sinir bozucu.
    kendi arabama olmuş kadar üzüldüm.
  • birkezdaha hepinize iyi niyetli yorumlarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.akşam saatlerinde önerinizle kaza alanındaki park yapılamaz levhasını fotoğraflamak istedim.kapıyı açan siyah aracın park halinde bulunduğu yer tam olarak kukaların bulunduğu alan.5 en fazla 10 metre gerisinde levha var ve kendisi hala yıllardır burada park yapabildiğini idda ediyordu.bu resmide sigorta dosyasına ekleyeceğim :)
     5 günlük arabam ile kaza yaptım

• Tabiri caizse trafikte böyle öküzler varken gelde sinirlenme
  • büyük ihtimal kapın değişecek kaskodan yaptır karşına astronomik rakamlar çıkmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35kick35

büyük ihtimal kapın değişecek kaskodan yaptır karşına astronomik rakamlar çıkmasın

kaskomu bozurmak istemiyorum.bu nedenle karşı tarafın trafik sigortasından karşılatmaya çalışıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertergün

quote:

Orijinalden alıntı: 35kick35

büyük ihtimal kapın değişecek kaskodan yaptır karşına astronomik rakamlar çıkmasın

kaskomu bozurmak istemiyorum.bu nedenle karşı tarafın trafik sigortasından karşılatmaya çalışıcaz

kaskoya yapıtrın onlar karşının trafiğine rücu eder. boşuna beklemeye luzum yok. hasarınız kasko bozdurmayacak kadar ufak değil (suçlu siz olsaydınız.)
  • Hocam geçmiş olsun maalesef böyle insanlardan Allah hepimizi korusun.
  • Geçmiş olsun, kafanıza takmayın, yapıldığı zaman unutursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertergün
    Personeli olduğumuz kurum önünde bekleme halinde iken araçtan aşağı inmek üzere kapıyı araladığımda sol tarafımdan seyir halindeki 34 ..... plakalı citroen c4 marka markalı beyaz otomobil park halinde inme fırsatım bile olmadan aralık halindeki kapıma vurmuştur.karşı tarafın savunması bu :)

Bu yazıyı yazdıktan sonra keşke bir kere okusaymış. Adama demezler mi sen kapıyı araladığında gelip vurduysa bu adam, bu adamın tamponunda,çamurluğunda neden birşey yok. Neden sadece kapılar hasarlı. Kapıyla mı vurdu sana !!!!
  • Kazmalar işte aynadan bi baksalar şu kapıyı açmadan önce bu tur şeyler olmaz. Hödük gibi açıyolar kapıyı kut dıye hadı bu gene araba ya motor bısıklet olsa yola düşse adam arkadakı araba duramaza vursa yada ezse ? Kazma bu mıllet ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 25 Mayıs 2013; 7:49:25 >
  • Altındaki kamyonet olacak,o kapıyı söküp götüreceksin
  • hem suçu kabul etmemiş hem Öyle bir savunma yapmışki değer kaybı davasını haketmiş bence. Şu lafta güzel bekleme halindeyken kapımı açtım. Bekliyosun niye kapıyı açıp iniyosun o zaman beklemeye değil park etmeye girer. Davayı açın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Altındaki kamyonet olacak,o kapıyı söküp götüreceksin

geçmiş olsun hocam
  • allah hepimizden uzak etsin bu tarz dert ve musibetleri.başımıza geleceği varmış diyip avutuyoz kendimizi.şimdi size bir sorum olacak.daha önce yazdım ama sanırım gözden kaçmış.aracı karşı tarafın trafik sigortasının anlaşmalı oldğu bir ustaya götürsem yağlı çekiçle ve bikaç parça boyayla onarım yapsamı daha sağlıklı olur yoksa kapılar yetkili servis olan kar otoda tamamen değişse mi?
  • bende artık refleks oldu yaklaşmıyorum kapı açacaklara
  • Ben böyle durumlarda yandaki arabadaki herife dikkat ediyorum seziyorum o kapıyı açıp açmiyacagını. evet sizde hiçbir suç yok ama araba gitti işte. Sizde daha dikkatli olun bu tip durumlarda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.