Şimdi Ara

5 günlük arabam ile kaza yaptım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
9.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mertergün

Yakın geçmek yasakmı ki? Ben karşı tarafa değer kaybı davası açıp zararımı tazmin ettim

yasak değil, dikkatli olmak babından dedim, bina önüne parketmek de yasak değil, ama 5. katta balkona cam takılıyorsa dikkat edeceksin, oraya parketmeyeceksin, hödüğün biri düşürür bi parça...
  • Bana yardimci olabilcek kimse yokmuu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertergün

Yakın geçmek yasakmı ki? Ben karşı tarafa değer kaybı davası açıp zararımı tazmin ettim

Ne kadar tazmin ettiniz Mert Bey? Benimde park halinde kapıma vurdular. düzeltilip boyandı. değecek bir para ise bende değer kaybı davası açayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

Arkadaslar merhaba. Konunun uzerinden baya bi gecmis.gecen gunde benim basima boyle bi olay geld.aracim park halindeyken binmek uzere kapiyi actim.arkadan gelen bayan surucu ilk tamponuma sonra bana carpiyoduki kendimi kurtarirken kapiyi kurtaramadim ve vurdu. Smdi tutanakta aracimla saga yanasmak icin manevra yaparken kontrolu saglayamayip kapininda acilcagini heaap edemeyerek vurdum yazdi. Bu durumda ben mi suclu cikarim hic birsey anlamadim. Bende park halindeki aracima binmek uzereyken arkadan gelen arac bana carpti yazdm. Durum ne olur?

eğer park yasak yere park ettiyseniz her türlü tüm suç size biniyor. şöyleki bom boş yolda dümdüz arkadan vursa bile %100 siz kusurlu çıkıyosunuz. geri kalan durumlar hakkında bi fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

Arkadaslar merhaba. Konunun uzerinden baya bi gecmis.gecen gunde benim basima boyle bi olay geld.aracim park halindeyken binmek uzere kapiyi actim.arkadan gelen bayan surucu ilk tamponuma sonra bana carpiyoduki kendimi kurtarirken kapiyi kurtaramadim ve vurdu. Smdi tutanakta aracimla saga yanasmak icin manevra yaparken kontrolu saglayamayip kapininda acilcagini heaap edemeyerek vurdum yazdi. Bu durumda ben mi suclu cikarim hic birsey anlamadim. Bende park halindeki aracima binmek uzereyken arkadan gelen arac bana carpti yazdm. Durum ne olur?

Fotoğraf çektiniz mi? Tutanağa bakan kişi fotoğraflara da bakarak karar verir...
    Buradaki ifadenize göre bayan sağa yanaşmak için nasıl bir manevra yapıyordu ki sizin tampona vuruyor? Mantıken sizi geçip sağa yanaşması gerekir,yok arkanıza yanaşacak ise niçin tampona vurduktan sonra yola devam ediyor?
    Sonuç olarak sizin aracınız duran bir araç...Bayan da öncelikle tampona vurup sonra devamla kapınıza vurduğu için bütün kabahat onda gibi geldi bana...Hoş;zaten kapınıza vurmasa bile öncesinde tampona vurmuş,suç yine onda...

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Iste ben arka tamponda birsey olmadigi icin orayi karistirmadm ifadeler ayni burda belittigim gibi yazildi fakat. Arabam hasat durumda bide bana yuklenirse cok kotu olur :(

• koftemofte kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 5000TL

• Park yasağı olması duran araça vuranı haklı çıkarmaz. Park yasağı olsa bile, acil durumlarda (arıza, sağlık vs) park yasağı olan yerlere geçici süre de olsa park edilebilir. Tutanakta kimin ne yazdığı çok önemli değil, olayın gerçekleşme şekline göre duran araca çarpan her zaman kusurlu olur.
  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Yani endise etmeme cok gerek yokmudur? Ben aracimin park halinde oldugunuda belirttim ayrica park yasagida olmayan bir yer.

• En korktuğum kazalardan bir tanesidir. Çok geçmiş olsun. Bende bir keresinde 4 şeritli yolda giderken adamın teki sağda durmuş sol kapıyı öyle bir açtı ki önümdeki araç kapıyı jilet gibi kesti kapı havada uçtu Allah'tan trafikte başka araçların üzerine düşmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MU5T4F4 -- 30 Aralık 2015; 0:51:56 >
  • Gercekten oyle cok skntili bir durum. Bakalim dun exper gelmis bakmis gitmis bu aracin kazasi sıkıntılı demis sonucu bekliyorum. Bana kalirsa olay gercekten cok komik bir durum olucak. Icerden cikarken kapiyi birden aciyo kontrolsuz iniyo olsam sucumu kabul edicem. Gercekten oyle bir durumda suclu benim yani. Fakat binerken kadin resmen geldi vurdu yani. Cok sinir bozucu bir durum

• Evet arkadaslar yuzde yuz kusurlu beni buldular.fakat iyi insana denk gelmisim karsi taraf masrafimi yinede karsilayacagini soyledi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.