Şimdi Ara

5 günlük arabam ile kaza yaptım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
9.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende şimdi baktım 35 yam bizim durum.sanırım hata 100 karşı tarafta :)

Anadolu sigorta yanlızca 4 gün için araç veriyormuş.bunu öğrendik ve araç talep etmekten vazgeçtik.gönderdikleri araç bir alt sınıf benzinli otomatik araçmış.boşuna masraf etmeye gerek yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

Böyle olayları gördükçe sinirleniyorum kendim yaşamış gibi oluyorum.Geçmiş olsun.Yav insan nasıl olurda aynaya bakmadan kapı açar hemde sonuna kadar?Bu nasıl bir zekadır.Tutanak hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.Benim size tavsiyem birde değer kaybı davası açmanız olur.Böylece o karşınızdaki zeka seviyesi düşük insan bir daha kapısını açarken 5 defa arkasını kontrol etmeyi öğrenir.

O aynalar süs yalnız.
    Geçen youtube'da gördüm. Süs aynasına bakmadan kapıyı açan bir insan yavrusu, motosikletli birine çarpıyor kapıyı. Çarpılan adam da yoldan geçen diğer arabanın altına düşüp oracıkta ölüveriyor.

Şu arabalarda aynalar süs değil bi anlasalar, iki saniyenizi almaz aynaya bakmak.

Burada güzelim bir araba hasar görmüş ama, ya ölü çıkan kazalarda?

• Hadi aynaya bakmadın insansın bir an dalgınlığına geldi açtın kapıyı. Hata %100 sende. Daha neyi kabul etmiyorsun. Bu karaktersizlik yüzsüzlük değil daha da öte bir şey onu burda yazmayayım. Tam dövülecek adammış. 5 günlük arabanız böyle bir varlık yüzünden değer kaybına uğrayacak kesinlikle dava açın kazanırsınız yargılama masraflarınıda karşı taraf öder. Mutlaka tanıdığınız bir avukat ile bu durumu görüşün. 2.el araba alanlar çok titizler boya olayına bile kaldı ki sizin 2 kapı değişecekmiş en az 4-5 milyar kaybınız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Hadi aynaya bakmadın insansın bir an dalgınlığına geldi açtın kapıyı. Hata %100 sende. Daha neyi kabul etmiyorsun. Bu karaktersizlik yüzsüzlük değil daha da öte bir şey onu burda yazmayayım. Tam dövülecek adammış. 5 günlük arabanız böyle bir varlık yüzünden değer kaybına uğrayacak kesinlikle dava açın kazanırsınız yargılama masraflarınıda karşı taraf öder. Mutlaka tanıdığınız bir avukat ile bu durumu görüşün. 2.el araba alanlar çok titizler boya olayına bile kaldı ki sizin 2 kapı değişecekmiş en az 4-5 milyar kaybınız olur.

elimde resimler var.durumuda anlatırım sonuçta araçta hurda değil 4-5 binlik bir düşüş olacağını sanmıyorum.umudum olmaması yönünde daha doğrusu :) tahmini 1 haftam var temiz aracıma kavuşmak için.sabırsızlıkla bekliyorum

• topkapı citroen kar otodan bugün haber geldi ve aracımın hazır olduğunu söylediler.1 hafta 10 gün dite kendimi şartlandırmışken pazartesi öğlen verdiğim arabamı yarın sabah alıcam.citroen ydek parçaları stoklamaz diye bilirdim ama beni yanılttılar.2.5 günde aracımı teslim alıyorum hayırlısıyla.hepinizide ilginizden dolayı teşekkür ederim :)
  • Geçmiş olsun. Bir kaç yıl önce Göztepede yol alırken yol kenarına park etmiş biri aniden açıp kapısını inmeye çalışırken kıl payı sola kırarak kurtardım durumu. Ve durdum. Sen nasıl insansın bakmadan kapımı açılır dediğimde bana "ineceğimi hissetmen lazımdı" demezmi pişkince. Yanında yaşlı bir kadın vardı da uzatmadım. İnerken gözünün ucuyla dahi baksan görürsün zaten aynadan gelen varmı yokmu diye. Kopasıca kafanı bile çevirmene gerek yok yani. En can sıkıcı olanı ise daha araban 5 günlük.
  • Ben bu insanları anlayamıyorum ya birde suçu kabul etmiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korner12 -- 30 Mayıs 2013; 8:10:22 >
  • Adam bir de kendini savunmuş

Geçmiş olsun, siz haksız değilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertergün

hepinize tekrar çok teşekkür ediyorm.sormak istediğim bir konu var.aracı servise bıraksam tamirle uğraşmayıp direk kapıları değiştirirler yüklü bir hasar kaydı oluşturur bu da tramerde.acaba aracı sanayide karşı tarafın trafik sigortasının anlaşmalı olduğu bir ustaya götürsem yağlı çekiçle kapı düzltilebiliyormuş birkaç parçada boya tabiki.arkadaşlarım bu fikri aklıma soktu.sizce ne yapmalıyım? 2 kapı dğişmesi insanlarda farklı izlenim oluşturabilir.onarım şeklinde ise maksimum 1000 liralık bir hasar kaydı oluşacak..

Ben kapıyı değiştirirdim birinde tamir edilmiş kapı diğerinde orijinal sıfır kapı. Güvenlik bariyerleri hasar gördüyse hiç tamir işi ile uğraşmayın. Değer kaybını da kafanıza takmayın araca orijinal parça takılıyor eninde sonunda, neyin kaybıymış...

• aracı bugün teslim aldım.sigorta acentesine tramer sonucunu sormak için çıktığımda resmen çıldırdım.karşı taraf aracında oluşan hasarı benim kaskomdan talep etmiş.duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.kazadır istem dışı olomuştur diyerek açacağım hasar kaybı davasından vazgeçmiştim lakin karşı tarafın bu haraketi bana farklı şeyler hissettirdi.resmen adama kinlendim.allah bu tarz olayları hepimizden uzak etsin inşallah..
  • quote:

aracı bugün teslim aldım.sigorta acentesine tramer sonucunu sormak için çıktığımda resmen çıldırdım.karşı taraf aracında oluşan hasarı benim kaskomdan talep etmiş.duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.kazadır istem dışı olomuştur diyerek açacağım hasar kaybı davasından vazgeçmiştim lakin karşı tarafın bu haraketi bana farklı şeyler hissettirdi.resmen adama kinlendim.allah bu tarz olayları hepimizden uzak etsin inşallah..

Hiç acımayın böyle insanların pişkinliği diz boyu
  • quote:

aracı bugün teslim aldım.sigorta acentesine tramer sonucunu sormak için çıktığımda resmen çıldırdım.karşı taraf aracında oluşan hasarı benim kaskomdan talep etmiş.duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.kazadır istem dışı olomuştur diyerek açacağım hasar kaybı davasından vazgeçmiştim lakin karşı tarafın bu haraketi bana farklı şeyler hissettirdi.resmen adama kinlendim.allah bu tarz olayları hepimizden uzak etsin inşallah..

geçmiş olsun içinize sindi mi güzel yapılmıştır sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

geçmiş olsun içinize sindi mi güzel yapılmıştır sanıyorum.

araba 10 gün önceki haline dönmüş.temiz işcilik çıkarmışlar.iç dış yıkamada yapmışlar araba ims gibi olmuş :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle olayları gördükçe sinirleniyorum kendim yaşamış gibi oluyorum.Geçmiş olsun.Yav insan nasıl olurda aynaya bakmadan kapı açar hemde sonuna kadar?Bu nasıl bir zekadır.Tutanak hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.Benim size tavsiyem birde değer kaybı davası açmanız olur.Böylece o karşınızdaki zeka seviyesi düşük insan bir daha kapısını açarken 5 defa arkasını kontrol etmeyi öğrenir.

hiç sormayın.duyarlılığınız için teşekkür ederim.karşı taraf suçunu kabul etmiyor hiçbirşekilde.sanırım iki kapı değişecek.aracımın değerini dava açmamı gerektirecek kadar düşürürümü? karşı taraf olay yerinden ayrılırken bile kendisinin haklı olduğunu savunuyoru.yer de bakırköy osmaniye adalet sarayı ana giriş önü.

Nasıl bir savunma yaptığını gerçekten merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim .
    Onun kabul etmemesi birşey değiştirmez sonuçta kusurlu çıkarsa siz davayı açarsınız.Değeri bilirkişiler tespit eder ancak 2 kapı değişirse yine piyasadaki kazasız emsallerine göre herhalde 3-4 bin tl fark eder.Bunu da tahsil edersiniz.Hiçbir problem kalmaz.Canınızı sıkmayın.Cana gelceğine mala gelsin.

Personeli olduğumuz kurum önünde bekleme halinde iken araçtan aşağı inmek üzere kapıyı araladığımda sol tarafımdan seyir halindeki 34 ..... plakalı citroen c4 marka markalı beyaz otomobil park halinde inme fırsatım bile olmadan aralık halindeki kapıma vurmuştur.karşı tarafın savunması bu :)

Komikmiş gerçekten .Dediğim bu davayı sakın esgeçmeyin.Araştırın lütfen.Bu sizin hakkınız.Bir avukata danışın.Yarar zarar dengesine bakın.Avukata vereceğiniz ücret ile muhtemel alacağınız arası farklar vs.Mantığınıza yatarsa davayı açın.Ben ibret olsun diye açardım açıkçası.

bunu gerçekten düşüneceğim.yarın ilk işim bir avukata bu işi danışmak olacak :)

müthiş bir savunma, adamın kafa güzel galiba, neyse tespit komisyonundakilere güzel bir kahkaha attırır. inmeye fırsat bulsa ölecek oysa o güzel fırsatı da kaçırmış.

hata onun merak etmeyin geçmiş olsun tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 30 Mayıs 2013; 22:32:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hiç sormayın.duyarlılığınız için teşekkür ederim.karşı taraf suçunu kabul etmiyor hiçbirşekilde.sanırım iki kapı değişecek.aracımın değerini dava açmamı gerektirecek kadar düşürürümü? karşı taraf olay yerinden ayrılırken bile kendisinin haklı olduğunu savunuyoru.yer de bakırköy osmaniye adalet sarayı ana giriş önü.

Nasıl bir savunma yaptığını gerçekten merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim .
    Onun kabul etmemesi birşey değiştirmez sonuçta kusurlu çıkarsa siz davayı açarsınız.Değeri bilirkişiler tespit eder ancak 2 kapı değişirse yine piyasadaki kazasız emsallerine göre herhalde 3-4 bin tl fark eder.Bunu da tahsil edersiniz.Hiçbir problem kalmaz.Canınızı sıkmayın.Cana gelceğine mala gelsin.

Personeli olduğumuz kurum önünde bekleme halinde iken araçtan aşağı inmek üzere kapıyı araladığımda sol tarafımdan seyir halindeki 34 ..... plakalı citroen c4 marka markalı beyaz otomobil park halinde inme fırsatım bile olmadan aralık halindeki kapıma vurmuştur.karşı tarafın savunması bu :)

Komikmiş gerçekten .Dediğim bu davayı sakın esgeçmeyin.Araştırın lütfen.Bu sizin hakkınız.Bir avukata danışın.Yarar zarar dengesine bakın.Avukata vereceğiniz ücret ile muhtemel alacağınız arası farklar vs.Mantığınıza yatarsa davayı açın.Ben ibret olsun diye açardım açıkçası.

bunu gerçekten düşüneceğim.yarın ilk işim bir avukata bu işi danışmak olacak :)

müthiş bir savunma, adamın kafa güzel galiba, neyse tespit komisyonundakilere güzel bir kahkaha attırır. inmeye fırsat bulsa ölecek oysa o güzel fırsatı da kaçırmış.

hata onun merak etmeyin geçmiş olsun tekrar.

hahahaha.bakalım tramer sonucu ıktğında sizinle paylaşacağım.inşallah sonuç istediğim ve beklediğimiz şekilde çıkar :)

• hocam canini sikma beterin beteri var bir de motor ustundeyken o kapinin acildigini dusun. cana gelecegine mala gelsin. gecmis olsun...
  • arkadaşlar tramer sonucuna göre karşı taraf %100 kusurlu bulundu.bu sonuca göre kaskomuzu bozdurmamış olduk.
  • quote:

arkadaşlar tramer sonucuna göre karşı taraf %100 kusurlu bulundu.bu sonuca göre kaskomuzu bozdurmamış olduk.

sevindim :)

inanın ortalık akbaba dolu yurdum insanını böyle kolpa dümen peşinde koşturduğunu görünce hayattan soğuyorum karşı tarafı öldürme hissi doğuyor içimde resmen.. türkiye de araba kullanmak pedal ve vitesten ibaret değil.. tekrar geçmiş olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confusion. -- 5 Haziran 2013; 16:35:27 >
  • quote:

arkadaşlar tramer sonucuna göre karşı taraf %100 kusurlu bulundu.bu sonuca göre kaskomuzu bozdurmamış olduk.

Öncelikle geçmiş olsun,

Aracınızı teslim almışsınız ne güzel bu tarz küçük kazalar olur,her ne kadar insanın canı haylı sıkılsada araçtan soğuyacak bir durum yok .Aracınızdaki işlemler çok yüzeysel,yakın zamanda elden çıkarmak isterseniz biraz değer kaybı yaşatabilir ama 5-6 yaşındaki bir aracın temizliği bu tür küçük kazalarından daha önemli.

Aracı çok çabuk teslim almışsınız servis iyi iş çıkarmış,peki ne kadar bir hasar çıkartmışlar ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.