Şimdi Ara

5 günlük arabam ile kaza yaptım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
9.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suç tamamen karşı tarafta ,her kuruşunu alırsınız.Hayır anlamadığım karşı taraf neye itraz ediyor bi insan suçlu olduğunu neden kabul etmez
  • millet moron ya böyle birşey görmedim ben ya adama bak arkaya bakmadan kapı açıyor hanzo
  • Çok geçmiş olsun hocam. Allahtan size birşey olmamış. Diğer işler bir şekilde olur.
  • Geçmiş olsun,suç karşı tarafa ait olsa da üzüldüm açıkçası.
  • Suç kapıyı açanın.

Mümkünse arka kapıya ufak lokal boyalarla kurtarın, ön kapı değişir. Çamurluğa da ufak lokal boya ile kurtarmaya çalışın.

Bu dediğim şekilde işin içinden çıkabilirseniz aracın değeri takribi 3-5bin TL civarında düşecektir. İki kapı değişimi+ çamurluk komple boya olursa 7-9bin TL değer kaybeder.

Mutlaka sonrasında değer kaybı davası açın.

Geçmiş olsun, dünya malı bu üzülmeyin, bir tek mutlu anınızda bile aklınıza takılıp gülümsemenizi yarıda kesmesin..
  • kendi aracımız gibi sinirlendim şu hale bak bir alık, sorumsuzsuzun yüzünden
  • Aynaya bakmadan kapı açan bu mal herif neyin savunmasını yapıyordu ki anlamadım?
  • Dostum geçmiş olsun inan bende çok üzüldüm yazık günah.. Neyse cana geleceğine mala gelsinde malda canın yongası...
    Yetkili servis hemen değiştirelim diyecektir sakın kanma bence yaptırabilirsen dışarıda iyi bir ustaya yaptır yada serviste sadece ön kapıyı değiştir, benim arka kapı boyandı 1000 tl nin üzerinde hasar kaydı var arac c4 eğer servise bırakırsan 6.000 tl hasar kaydı çıkar (iki kapı değişimi felan) ... Geçmiş olsun
  • Sıkıntı yok rahat olun..

İlk mesajınızda anlaşamadık yazmışsınız.. Zaten o tutanak tutulurken lafın gelişi tarafların kendi aralarında anlaşmaları deniliyor.. Sizin uzlaşıp uzlaşmamanız önemli değil..

Önemli olan iki tarafında kazayı olduğu gibi yazması, fotoğraflarla belgelenmesi.. Gerisini belli bir prosedürde sigorta şirketleri arasında hallediyor..

http://www.sbm.org.tr/view/contentFiles/content/ktt/ktt_kaza_durum_senaryolari.pdf

Linkden bakabilirsiniz hemen hemen her kaza senaryosu ve araçların suç oranı belirtilmişdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: mertergün

allah hepimizden uzak etsin bu tarz dert ve musibetleri.başımıza geleceği varmış diyip avutuyoz kendimizi.şimdi size bir sorum olacak.daha önce yazdım ama sanırım gözden kaçmış.aracı karşı tarafın trafik sigortasının anlaşmalı oldğu bir ustaya götürsem yağlı çekiçle ve bikaç parça boyayla onarım yapsamı daha sağlıklı olur yoksa kapılar yetkili servis olan kar otoda tamamen değişse mi?

Yetkili servise götürün derim.
  • Öncelikle geçmiş olsun,
    Bence aracınıza uzun süre binecekseniz yetkili serviste yaptırın, gönül rahatlığıyla binin ve resimleri de saklayın, satacağınız zaman ilanınıza eklerseniz aracınızın değeri denildiği gibi 4-5 bin tl düşmez.
  • yarın arabayı servise vericem.ön kapıyı değiştircem arka kapı ve çamurluğuda onarmalarını talep edicem.inşallah kurtarabilirler.araç şuan hala bende ve inanın o temizliği,yeni araç almışken yaşanan o güzel duyguların hiçbirini yaşayamıyorum.korka korka araba kullanıyorum.dar sokaklara girmemeye çalışıyorum.trafikte sürekli tedirginim doğal oalrakta hata yapma olasılığım çok yüksek.gerekten allah herkese uzak etsin.
  • özellikle bayanlar o kapıları ardına kadar açıyolar sanki bir kademe açsalar sğmayacaklar gibi
  • aracı bugün sevise götürdüm.olumsuz bir durum olsa bile kar zarar durumuna baktık ve aracı kendi kaskomdan yaptırmaya karar verdik.çünkü karşı tarafın trafik sigortası aracı kendisi yaptırırsa yan sanayi mal kullanıyormuş ve yeni aracıma yakıştıramayağımdan dolayı bu seçimi yaptım.sağ çamurluk boyanacak iki kapı ise değişecek.çünkü az hasarlı gözüken arka kapı çelik kuşak böülümünden hasar almış kar oto servis müdürümüz alper bey onarımın sağlıklı olamayacağını söyledi.kapılar fransadan gelicekmiş ve tanesinin değeri 1500 lira imiş.sonuç olarak 10 gün boyunca arabasızım ve tekrar o tertemiz aracı görmek için sabırsızlanıyorum :)
  • Vallahi içim gitti ya ayıptır yazıktır günahtır. dava açın bence hocam karşı tarafa aracın sonuçta değeri gitti 5 günlük araç daha ya
  • Geçmiş olsun. :(
  • çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.size bugün duyduğum ilginç bir olayıda anlatmak istiyorum.trafik sigortaları malum kasko ücretlerine göre aşağı seviyede.karşımdaki aracın son 3 ayda iki kere kaza yaptığını söyledim.servis müdürümüzde bu tarz olayların yaşandığını kendisininde siyah bir berlingo sahibi ile muhattap olduğunu ve 9 kaza ile karşılaştığını söyledi.elinde 4000 liralık sigorta poliçesiyle dolaşıyormuş.işin daha ilgincini söyleyeyim.sigorta şirketi bayilere mesaj atmış bilgilendirme aracıyla bir aracın plakasını.istanbul bakırköyde bulunan hatlı bir minibüs bir sene içerisinde tam 91 kez kaza yapmış ve tamamında suçlu bulunmuş.her sene ödemek zorunda olduğu trafik sigortası tamtamına 90bin türk lirası :) hattın değeri 1.5 milyon lira olduğu için ödemeye devam ediyomuş.böylede ilginç olaylar oluyor.halimize şükretmek lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertergün

yarın arabayı servise vericem.ön kapıyı değiştircem arka kapı ve çamurluğuda onarmalarını talep edicem.inşallah kurtarabilirler.araç şuan hala bende ve inanın o temizliği,yeni araç almışken yaşanan o güzel duyguların hiçbirini yaşayamıyorum.korka korka araba kullanıyorum.dar sokaklara girmemeye çalışıyorum.trafikte sürekli tedirginim doğal oalrakta hata yapma olasılığım çok yüksek.gerekten allah herkese uzak etsin.

geçmiş olsun sizi anlayabiliyorum.bir kere bir kaza yaşadınız mı izi kalıyor ama ilk günkü kadar tabi etkili olmuyor.malesef etrafımız bu tür zeka yoksunu insanlarla dolu ve biz bunlarla aynı yollarda araba kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Sıkıntı yok rahat olun..

İlk mesajınızda anlaşamadık yazmışsınız.. Zaten o tutanak tutulurken lafın gelişi tarafların kendi aralarında anlaşmaları deniliyor.. Sizin uzlaşıp uzlaşmamanız önemli değil..

Önemli olan iki tarafında kazayı olduğu gibi yazması, fotoğraflarla belgelenmesi.. Gerisini belli bir prosedürde sigorta şirketleri arasında hallediyor..

http://www.sbm.org.tr/view/contentFiles/content/ktt/ktt_kaza_durum_senaryolari.pdf

Linkden bakabilirsiniz hemen hemen her kaza senaryosu ve araçların suç oranı belirtilmişdir..

geçmiş olusun hocam trafik piyango işi birazcık ne olacağı belli olmuyor ama böyle olaylarda insan niye karşı tarafın haklılığını kabul etmez anlamak mümkün değil.
    değer kaybı davası-isteğine normalde karşıyımdır kaza sonuçta ama böyle haksızken üste çıkmaya çalıştıysa isteyin 1000 2000 neyse artık.
    anlamıyorum ki neden bakmazlar araçtan inerken. kardeşim arkadan gelen araç senin kolunu bacağını koparacak suçluda sen olacaksın.
    arkadaşın verdiği linkte durum 35 sanırım %100 karşı taraf suçlu görünüyor ..

• gecmis olsun dava açmak şart sanırım bu zihniyette savunma yapan birine
    bu arada 10 gün araçsız kalmayın diye kasko ikame araç vermiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.