Şimdi Ara

5 LT ŞALGAM SUYU 9,67 TLYE GELİYOR KALI ŞALGAM (İNDİRİMLE) 15,50 TL İNDİRİMSİZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
9
Favori
9.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Doğanay ı bende seviyorum.Bizim burda Tariş i sık sık görmeye başladım. Tariş in nasıl acaba deneyen var mı?

• sipariş an itibariyle geldi. paketleme iyiydi. yurtiçiyle geldi. bu akşam veya yarın tadına bakıp editlerim.

edit: içimi güzel gayet kaliteli tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 18 Mart 2021; 0:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryujinjakka

indirim oranı %30 a düşürülmüş 10,94 TL ye geliyor

80 tl olan ilanda 5x5lt diyo %50 kupon ile 25 lt şalgamı 40 tlyemi alacam yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

80 tl olan ilanda 5x5lt diyo %50 kupon ile 25 lt şalgamı 40 tlyemi alacam yani

Alıntıları Göster

bu dolap uygulaması ve indirim olayını nasıl yapacağız?

kısaca anlatabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

Beyler evinizde yapma şansınız var. emin olun market şalgamlarından 10 kat daha güzel şalgam yaparsınız.

gerekli malzemeler

25 litre için

25 litrelik plastik bidon ağzı geniş olan

biz siyah siz mor havuç diyorsunuz 5 kg. (5/1 oranı)yalnız olgun olsun içi dışı bir.

şalgam sebzesi 1/2 kg

çok ince tülbent

1 küçük kase ince bulgur

5-10 adet nohut

5 diş sarımsak ( zorunlu değil)

kaya tuz u

1 yemek kaşığı limontuzu

tülbentin içine bulguru koyarak top haline getirin en üste o konulacak.

havuç boyutuna göre 2 yada 4 e bölün. inceleri dilmeye gerek yok. bidonun içine atın

şalgamı küp küp doğrayıp içine atın

tuz, limon tuzu içine atın

nohutu içine atın

sarımsağı içine atın.

içilebilir suyu doldurun sonuna kadar doldurmayın.

top haline getirdiğiniz tülbentin ip ile bağlayıp dibine çokmemesi için üste kalacak şekilde bağlayıp kapağı sıkıca kapatın güneş görmeyen serin yerde 20 gün bekletin. arada bir bidonu sallayın bu kadar 20 gün sonunda içindeki sebzeleri süzüp şişeleyin. bu arada şalgam sebzesi yenilir çöpe atmayın. bu kadar.

Merhaba hocam, salgami kuralı 10 gun oldu ama daha keskin tadi yok havucu biraz az olmuştu onun için mi acaba yoksa zamanı mi gelmedi?

• calculus07 kullanıcısına yanıt

aynen defalarca aldım ufak ufak az kâr ile satıyorum çevreme de bende bol bol içiyorum içiniz rahat olsun

• timsahhh kullanıcısına yanıt

şu an için nasıl kupon kazanılıyor net bilgim yok ama öncekilerden (konu içereğinde var) farklı olduğunu düşünmüyorum ben hediye çek satış bölümünden alıyorum kendim uğraşmıyorum açıkcası orada 5 lira 8 lira türlü türlü fiyatlara satılıyor

• kml_77 K kullanıcısına yanıt

10 günde imkansız olmaz

• Kupon kazanimi ile ilgili link yenilendi bir arkadasimiz nasil kupon kazanilir anlatmış

• şalgamlar geldi tadı yerinde beğendim market şalgamlarından çok daha iyi ev haklıda beğendi fiyatıda nerdeyse yarısı 25 TL indirim kuponuyla gayet sıcak teşekkürler.

• Sanırsam ındırım dusmuyor su anda

• freedom058 kullanıcısına yanıt

dün akşam denedim hiç problemsiz oldu konu içeriğini düzelttim hediye çekini kazanmak çok kolay dün akşam denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryujinjakka -- 24 Mart 2021; 10:32:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.