Düşündünüz mü bunu |
5 matematik neti daha fazla yapmış olunsaydi yaşanacak hayat
-
-
Bunu dusunerek kendini uzmek yerine onune bak 5 fazla mat neti yapsan da daha otesini dusunecektin.
-
mezunluk yerıne dıs olabılırdı tabı tytde de accık kaktırma ıle olmadı yaradan tıp kazanım ıstıyor ellam
-
quote:
Orijinalden alıntı: giawBunu dusunerek kendini uzmek yerine onune bak 5 fazla mat neti yapsan da daha otesini dusunecektin.
Hayatın anlamsızlığı üzerine bir başlık aslında ama bunu ilk ben keşfetmiş olamam herhalde.
-
Çıkmışlara bakıp analitik neredeyse hiç çalışmadım 2boş 1 y analitikten.Gideceğim okul değişirdi herhalde. -
Yine istedigim uni+bolume giderdim bir sey degismezdi benim icin
-
Yine tıp verirdim Türkiye 1. si dahi olsam tıp verirdim İtü aylık on bin lira burs verse dahi tıp verirdim...
-
40 soruda böyle bir şey mümkün değil
-
5 matematik neti aşırı fazla hocam bari 1-2 yazsaydın dikkat hatası falan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ziyankar_5040 soruda böyle bir şey mümkün değil
5 matematik kaç bin kişi ileri atıyor biliyor musun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4C95B3F735 matematik neti aşırı fazla hocam bari 1-2 yazsaydın dikkat hatası falan
Evet biliyorum da onla da bu sene pek bir şey değişmezdi. :d Geçen yıl için 1-2 çok değiştiriyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kro60Yine tıp verirdim Türkiye 1. si dahi olsam tıp verirdim İtü aylık on bin lira burs verse dahi tıp verirdim...
Böyle ilkeli olun hep. Başarılar.
10 binde iyi para. Pratisyen hejim maaşı 6-7 bin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 30 Ağustos 2021; 12:7:11 > -
Tr 1.si olsanız hangi tıbbı yazarsınız
-
Acıbadem İngilizce hocam
-
kaç k yaptınız hocam
-
15 k
-
Hocam ben gayet iyi biliyorum pratisyenin maaşını siz canınızı sıkmayın fazla ekşideki veya you tube deki doktor maaşlarına da bakmayın hepsi doktor maaşlarını tek kalemden hesaplayan kişiler siz de gayet iyi biliyosunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: kro60Hocam ben gayet iyi biliyorum pratisyenin maaşını siz canınızı sıkmayın fazla ekşideki veya you tube deki doktor maaşlarına da bakmayın hepsi doktor maaşlarını tek kalemden hesaplayan kişiler siz de gayet iyi biliyosunuz
Ben canımı niye sıkıyim.
-
Peki hocam sizi inşallah hangi tıpta göreceğiz?
-
Hocam öyle görünüyo ki Atatürk tıp
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunu dusunerek kendini uzmek yerine onune bak 5 fazla mat neti yapsan da daha otesini dusunecektin. |
Yine tıp verirdim Türkiye 1. si dahi olsam tıp verirdim İtü aylık on bin lira burs verse dahi tıp verirdim... |
Benzer içerikler
- hukuk kitapları pdf telegram
- boğaziçi işletme mezunları
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
- sıfırdan tıp kazanmak
- doktorlar haftada kaç gün çalışır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X