Bildirim
5.VİTES'i izliyormusunuz.?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Zeke_Hao_Asakura
arkadaşlar discovery channel'da çıkıyor.ben mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum.gerçektende çok güzel bir program.
bir çok otomobili test ediyorlar.kaza testleride var.üstelik düşük hızlarda değil mesala bir smart'ı 110 km hızla bariyerlere çarptırıyor.sizinde izlemenizi tavsiye ederim.
discovery yokkkkk
-
GÜN VE SAAT ??????? -
Eski TopGear ekibi onlar. Tiff Needle ve Vicki Butler Henderson (hatun kişi olan).
Top gear'in gölgesinde kalıyorlar ama fena değilller. -
quote:
Orjinalden alıntı: Jackal78
GÜN VE SAAT ???????
CEVAP YOKMU?????? -
1 saat kadar önce izledim discovery de (turksatta olanı) -
eskiden bilgisayardan izliyorduk ama -
galiba hafta içi 19:00 da başlıyor gerçi haftaiçi hergün varmı bilmiyorum ama perşembeleri kesin var.dün smartı 110 ile beton bariyere vurdular. beni en çok şaşırtan sonuç aracın sağ kapısının normal bir şekilde açılıp kapanabiliyor olmasıydı kaza sonrasında. ancak araç sağlam kalsada içindeki insanların yaşama ihtimalinin olmadığı yorumunu yaptılar.
yalnız nedendir anlamadım bariyerleri açılı koymuşlardı. -
her perşembe 19:00 da başlıyor 1 saat sürüyor güzel program ama habire tekrarları veriliyor artık kabak tadı verdi bi e-mail filan atsakta artık yeni bölümlerini verseler -
quote:
Orjinalden alıntı: vasago
galiba hafta içi 19:00 da başlıyor gerçi haftaiçi hergün varmı bilmiyorum ama perşembeleri kesin var.dün smartı 110 ile beton bariyere vurdular. beni en çok şaşırtan sonuç aracın sağ kapısının normal bir şekilde açılıp kapanabiliyor olmasıydı kaza sonrasında. ancak araç sağlam kalsada içindeki insanların yaşama ihtimalinin olmadığı yorumunu yaptılar.
yalnız nedendir anlamadım bariyerleri açılı koymuşlardı.
gece tekrarını veriyorlar ben 02 gibi izledim smart testini. yaşam kabini şeklini koruduğu için kapı açılıyo ama ön taraf yok olduğundan yaşam şansı yok dedi, tavandaki cam filanda patladı, sonra corsa çarptılar o da smart tan daha kötü olmadı.
110 la c3 ü çarptım ben, arabanın önü gitti hatta pert oldu. şükür hala yazıyorum :) duvara değil tabi minibüse, yandan tam tekerleğe vurmuştum...
-
evet çarpıyorlar ve kapısı sorunsuz açılıyor.
yani kasasının kafes sistemi ve şasesi mükemmel.
quote:
Orjinalden alıntı: Zeke_Hao_Asakura
arkadaşlar discovery channel'da çıkıyor.ben mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum.gerçektende çok güzel bir program.
bir çok otomobili test ediyorlar.kaza testleride var.üstelik düşük hızlarda değil mesala bir smart'ı 110 km hızla bariyerlere çarptırıyor.sizinde izlemenizi tavsiye ederim.
-
kapı sorunsuz açılacağına sürücü yaşasaydı daha iyi olurdu -
Her Perşembe 7 den itibaren başlıyo... Hayatta kaçırmam çok güzel bir program.Günümüzde başka böyle bir program warmı arkdaşlar?Bence yok.Onun için hayatta perşembe günlerini kaçırmam -
evet gercekten cok guzel bir program adamlar arabaları oyle bir test ediyorki arabanın yarı ömru gidiyor ve kesinlikle yalan yok neyse onu soyluyorlar -
aynen takip ediyorum bende(denk geldikçe)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X