Şimdi Ara

CİVİC 1.6 MI VTEC Mİ İ VTEC Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
33.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar honda civic almayı düşünüyorum. 2013 veye 2014 model. İ vtech vtech ve düz 1.6 arasındaki farklar nedir? Hangisi daha iyidir ?

• küçük profil güncellemleri var, ancak ivtec 2013 ve 2014 kasada satılan tek motor diye biliyorum.

ancak emin olarak bildiğim tek bir şey var , 2002'de üretilen civic ile %95 aynı parçaları kullanarak üretildi 2013-2014 kasalar, pistonlar kollar subaplar vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaVu!

küçük profil güncellemleri var, ancak ivtec 2013 ve 2014 kasada satılan tek motor diye biliyorum.

ancak emin olarak bildiğim tek bir şey var , 2002'de üretilen civic ile %95 aynı parçaları kullanarak üretildi 2013-2014 kasalar, pistonlar kollar subaplar vs

Gebzedeki fabrikanın müdürüsünüz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

quote:

küçük profil güncellemleri var, ancak ivtec 2013 ve 2014 kasada satılan tek motor diye biliyorum.

Gebzedeki fabrikanın müdürüsünüz galiba

Alıntıları Göster
    vtec teknolojisinde araç 5500rpmde vtec açar ve 16 valf çalışır tek espirisi budur. İ vtec daha gelişmiş bir teknolojiye sahiptir. 3200rpm 5500rpm değişik devirlerde vtec açar kapatır alt devirlerde araç vtece göre daha verimlidir. Zaten vtec motorlar 110hp i vtec motorlar 125hpdir. 2012 2013de tümü i vtec zaten farklı bir motor tipi yok. Bende 2003 crv var o bile ivtec.

• babacım eskiden bi honda civic hatchback vardı çok memnunduk ama 200 den sonra titremeye başlıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: uluturk57

Arkadaşlar honda civic almayı düşünüyorum. 2013 veye 2014 model. İ vtech vtech ve düz 1.6 arasındaki farklar nedir? Hangisi daha iyidir ?

öyle bi fark yoktur.ikiside i-vtec motor.sahibinden.comun saçmalığı o olay
  • quote:

Yok diğer motor seçenekleride var 2013 2014 te yani sahibindende öyle :) Parçalar değişmez zaten vida 10 yıl sonrada bi motorda bulunacak önemli olan teknolojisi
  • hadii ya öyle beygir farkı varmıymış daha yeni öğrendim. Bi link atabilirmisiniz dediğinizi kanıtlayan hp konusunda
  • tahtalı köyün muhtarı kullanıcısına yanıt
    Demekki o civic değilmiş
  • Benim araç i-vtec vtec motora göre daha ekonomik
  • Bizim insanımızda 2004 arkasında vtec yazdığı için aracı vtec acıyor saniyor ya bitiyorum turkiyedeki 110 125 hp civicler soch vtec , yani vtec mitek açmıyor vti ya da type-r almanız lazım bunun için çok yanlış yazanlar oluyo , ben söyleyim de yanlış bilgilenmeyelim

Araştırabilirsiniz tartışabiliriz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALENJEKTAZİ -- 18 Nisan 2015; 12:21:41 >
  • hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Yalan mı konuşuyorum?? Gözlerimle gördüğüm şeyleri bana inkar mı ettirmeye çalışıyorsunuz, 2002 civic ile 2015 civic'in subaplar, piston kolları , pistonlar motor bloğu ve üst kapak tıpatıp aynı. Çok mu ağır geldi gerçekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVu! -- 17 Nisan 2015; 21:29:57 >
  • quote:

Yalan mı konuşuyorum?? Gözlerimle gördüğüm şeyleri bana inkar mı ettirmeye çalışıyorsunuz, 2002 civic ile 2015 civic'in subaplar, piston kolları , pistonlar motor bloğu ve üst kapak tıpatıp aynı. Çok mu ağır geldi gerçekler

Şekile değil kodlarına bakacaksın
  • Sonuçta vtec motoru koskoca honda yalan mı konuşacak. Hem ben bi çok video da vtec açan civicler gördüm
  • quote:

Sonuçta vtec motoru koskoca honda yalan mı konuşacak. Hem ben bi çok video da vtec açan civicler gördüm
    her fitek fitek açmaz yeğen
  • quote:

Sonuçta vtec motoru koskoca honda yalan mı konuşacak. Hem ben bi çok video da vtec açan civicler gördüm

Araştırabilirsiniz. O bahsettikleriniz oynanmıs arabalar olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TALENJEKTAZİ

quote:

Araştırabilirsiniz. O bahsettikleriniz oynanmıs arabalar olabilir

Alıntıları Göster
    atmosferik benzinli motorun 20 senede çok ufak farklılıklar göstermesi normal, daha yapılacak pek birşey yok zaten, çok eleştirilecek birşey de değil bence, ekstra besleme olmadıktan sonra fark olmaz

• 15 sene önceki motor olunca noluyosa sanki? Problem çıkarmayan şeyle niye oynasın adamlar, asıl vag grubu bulsun böyle bi motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

15 sene önceki motor olunca noluyosa sanki? Problem çıkarmayan şeyle niye oynasın adamlar, asıl vag grubu bulsun böyle bi motor.
    aradaki fiyat farkı bile hangini almanızı gerektiğini söylüyor
  • MaVu! kullanıcısına yanıt
    Magnezyum subabı keşfedememişler demek, çok acı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.