Şimdi Ara

5 yıllık Şağomi telefon birden reklam çıkartmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mi 9T telefon, güncelleme falan yapmadım durup dururken reklam çıkartmaya başladı. 5 senedir hiç reklam çıkartmamıştı

• Onu kapatmanin bir yolu vardi hocam

Şahsi fikrim Samsung hariç android telefon alınmaz
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    ayarlarda reklam diye arattım. bi ayar çıktı, ama zaten kapalı. ilginç. hocam yakında Samsung da reklam çıkarırsa şaşırma. koca otomobil firmaları bile ana ekranda reklam çıkarma derdine düştüler. dünya ç-o-maristan'a döndü.
  • DH forumda ç-omar yazamıyoz ah Gün Oksay ah
  • bunu kur hem 0 reklam hem de fişek gibi

https://wiki.lineageos.org/devices/davinci/variant1/

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Samsung kendini apple ile beraber premium marka olarak gördüğünden çıkarmaz hocam

Ama hiç belli olmaz

Tekelci ac gözlü kapitalizm giderek daha da vahşilesiyor
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    bende şirketin verdiği S23 var ama hiç kullanmıyom sadece dışarı çıkarken yanıma alıyom, dışarı da pek çıkmıyom zaten. dediğin gibi Samsung iyi, işletim sistemi olarak.

eskiden Xiaomi de iyiydi. Mi 5 olsun Mi 9T olsun bunların işletim sistemleri bence çok iyi, çok güzel, ve her detay mevcut. yeni telefonlar böyle değil. mesela Honor'un yeni telefonlarının işletim sistemleri bomboş. aşırı kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Honor bos firma abi

Bbk grubu bile bilmiyorum bence risk almam ben bataryasi cortlasa bulamazsin omg
  • Bi yeni uygulama yüklenmiştir araçlarda, bendeki xiaomi de font bilmem ne diye bloatware uygulama yüklemiş tuhaf tuhaf işler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.