Şimdi Ara

50.000 Limit - Otomatik - Hatchback - Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracı bayan kullanacak o yüzden yokuşta kaydırmaması önemli ve dizel olursa iyi olur.

Aklımızdaki araçlar ;

Renault Megane 3 (En beğendimiz)

Opel Astra H (Yokuş kalkış var mı bilmiyorum)

Hyundai İ20 (Benzinli olduğu için arka planda)

Her türlü tavsiyenize fikirlerinize açığım, şimdiden teşekkürler :)

• Megane 3 ideal bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 3 edc aracımı 2 ay önce sattım. O paraya alınabilecek en iyi otomatik dizel arabadır. Ama baskı balatasını kontrol ettirmeden alma ortalama 100-150 bin km arası ömrü var serviste 7000 tl ye değişiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Megane 3 edc aracımı 2 ay önce sattım. O paraya alınabilecek en iyi otomatik dizel arabadır. Ama baskı balatasını kontrol ettirmeden alma ortalama 100-150 bin km arası ömrü var serviste 7000 tl ye değişiyor.

Araçtan memnun muydunuz? Kaç model ve hangi paketti? 2011 modelle privellige mı almak sizce yoksa 2013 makyajlı kasa joy donanım almak mı ?
  • xdarkx kullanıcısına yanıt
    Araçtan çok memnundum. 2013 joy donanımdı. Bence yaş olarak genç olduğu ve makyajla varsa sorunlar düzeltildiği için makyajlı joy almak daha mantıklı. Aracın sevmediğim kısmı iç dizaynıydı. Yıl tutuşu efsane denecek kadar iyidir. Hatta önceki aracım Focus 3 ve şuanki yeni kasa 308 den bile daha iyidir. Ama dediğim gibi baskı Balata durumunu bilmen gerekli. Benim yaşadıklarım aşağıdaki konuda mevcut.

https://forum.donanimhaber.com/garanti-kapsamindaki-edc-de-sorun-cozuldu--114089595-1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012-2013 citroen c4 mcp şanzımanlı dizel araç bulabilirsiniz tam otomatik değildir yarı otomatik robotik viteslidir. geçişlerini hissettirir ancak sorunu düşük bir sistemdir. Sadece vites geçişlerinde sarsıntı yaşatır normal vites gibi sadece debriyajı robot attığı için otomatikleştirilmiş diyoruz gayet donanımlı ve güzel bir araç tavsiye ederim.
  • Fiat Bravo - Citroen C4 - Lancia Delta - Megane en mantıklı seçenekler. Hangisinin temizini bulursanız üzmez.Megane bunların arasında tam otomatik olduğu ve kullanıcının bayan, dolayısıyla F1 vites ile kullanıp keyif yapmayacağını varsayarsam en mantıklı tercih olur.

• Yaris Hybrid Spirit'i inceleyebilirsiniz. Tam bir şehir içi aracıdır. Sorunsuz otomatik vites, hill holder, geri görüş kamerası, Bluetooth dokunmatik ekran - direksiyondan kumandalı multimedia, yağmur sensörü...

Pulse&Glide sürüş yöntemini uyguladıkları sonra sakin sürüşle yoğun trafikte bile 4lt/100km yakıt tüketimi ortalamasının üzerine pek çıkmaz. Konvansiyonel araçlara göre daha çevrecidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.