Şimdi Ara

50-55 bin lira aralığında araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max 55.000 liralık aile arabası arıyorum.beygir gücü veya torkunun yüksek olması önemli deği
    En kötü 2012 model, dizel, konforlu en az 5-6 yıl kullanılacak, otomatik ya da manuel vites farketmez,eli yüzü düzgün güzel bir aile arabasi arıyorum tavsiyelerinizi veya ilanlarinizi bekliyorum ilan tercihen ankara içi olursa iyi olur.
    Not: ilan araci lpgliyse de olur benzinli araç alip bir de simidiyle felan ugrasmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öklid -- 7 Şubat 2018; 14:30:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı bütçe doğrultusunda araç bakıyorum, büyük sıkıntı bu fiyat seviyeleri.

Astra 1.4 T j kasa

Chev cruze 1.4T

Mazda 3

Golf 6 (temiz ve donanımlısı zor)

• Aynı fiyat aralığında bakıyordum aldım kurtuldum. 2013-2014 fiesta titanium 1.5 tdci, cruze 1.6 2012 mod üstü plus paketler (45-50.000₺ arası) ve cam tavan i20 1.2mpilere bakıyordum, en sonunda 2016 mod 30.000de i20 aldım kurtuldum.

• Accent Blue bakabilirsin. Geniş bagaj ucuz yedek parça servis.
  • 2011 tdi octavia

corolla 1.33 life

dci fluence

lpgli astra/insignia

• Focus 2.5 2011 model veya Fluence dynamique 1.5 dci tavsiye ederim. İkisinin de bagajı gayet geniş ve tam bir aile arabası. Focus yol tutuşu bakımından fluence ise yakıt bakımından daha iyi. Fiyat aralığınızda ikisinin de temizini bulursunuz bence.

Bunlara ek olarak fiyat performans ve yüksek model araba istiyorsanız j kasa astra da alınabilir fakat 1.4 T leri nispeten daha pahalı 1.6 ise hem çok yakıyor hem de tüpe uyumlu değil çok fazla arıza çıkarıyor diyorlar subap eritmesi de mevcut tabi.

• Golf 6 comfortline 1.4 TSI temiz bulursun 120-130binde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80.000 TL Araç Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.