Şimdi Ara

50-60-70 milyar arası alınabilecek sıfır araba 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 50-60-70 milyar arası alınabilecek sıfır arabalar nelerdir?

Birkaç arabayı araştırıp duyduğum yorumları paylaşmak istiyorum

aradığım özellikler yakıt tüketimi ekonomik olsun (öğrenciyim)

birazda göze hitap etsin o kadar para veriyoruz bi albenisi olsun

wolksvagen golf en boş sürümü 66.400

wolksvagen polo en boş sürümü 46.000

wolksvagen jetta en boş sürümü 65.000

ford focus (sedan fiyatını bulamadım) 64.000

megane sedan en boş sürümü 62.000

honda civic en boş sürümü 72.000

opel astra en boş sürümü 59.000

wolksvagen piyasası düşmez birkaç yıl sonra satarsın piyasası düşmez dediler ayrıca kaliteli bir araç falan diyorlar ama dizel seçeğe çıktığı an 82.000 para istiyorum yakıtı nasıldır bilmiyorum
    megane sedan en boş sürümü 62.000 dizel ama en boş sürümde hangi özellikler var bilemiyorum ayrıca yakıt tüketimi nasıl
    civic sedan çoğu kişi tipini sevmesede ben bu yeni kasasını çok sevdim ve sportik buldum ama benzinli araç ve dizel seçeneği yok
    opel astra nasıldır olmadı ondan alabiliriz

siz ne düşünüyorsunuz ne almalıyım bu paralara çok kararsızım yardım bekliyorum iyi forumlar.

• En bos olanlarin fiyatlarini yazip dolu olanlarin fotosunu koymussun :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık yapacağınız km tutarı çok fazla değilse dizel almanıza gerek yok bence. Düşük tüketimli benzinli bir araç da düşünebilirsiniz. VW bu konuda iyi diye biliyorum.

Ayrıca en boş donanımlı araçlar yerine hiç olmazsa orta donanımlı araç almaya bakın. Boş donanımlı araçlar hiçbir keyif vermiyor, satarken de ikinci elde rağbet görmüyor.
    Boş araçlar bu fotosunu koyduklarına benzemezler :))

Bence gidip bahsettiğiniz tüm araçları test edin. (Test ederken de almayı düşündüğünüz donanımdaki araçlara bakın. (En dolu arabaya bakarsanız sonra hayal kırıklığı olur) En hoşunuza giden, en çok keyif veren araç neyse onu alın derim.
  • Elantra

• leon

• madem gençsin, şekil istiyosun..

IBIZA SC 1.0 EcoTSI 110 HP DSG S&S FR - 57.200 ₺

Sunroof + bi kaç ekipmanla 63-65 liraya bomba bi araç olur.

50-60-70 milyar arası alınabilecek sıfır araba 2016 50-60-70 milyar arası alınabilecek sıfır araba 2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 3 Kasım 2016; 14:17:55 >

• sen öğrenci adamsın bizim gibi yaşın başın almamış daha, hadi diyelim 90 doğumlusun, paradan sıfırlar atıldığında 15 yaşındaydın, o zaman da zaten milyarla işin olmaması lazımdı. Sen milyarı nereden duydun? Milyar kaldı mı? ben yıllarca kullandım da unuttum.

diyorum.

ve boş alma da hepsinin kendine göre güzelliği var bahsettiğin arabaların, git tipini en beğendiğini al.
  • @gandalfthepurple

Hocam bende okudum ama fark edemedim milyar işini.

Fiyat olarak megane fena durmuyor + dizel.
    Biraz daha para verilerek daha dolu ve güzel bir araç olur.
  • İbiza 1.0 tsi ya da parana göre leon

• önce ihtiyaçlarını belirle
    önem sırasına göre mesela yakıt,araç tipi,2. eli,sağlamlık,donanım vs
    hangisi önceliğin ise ona göre tavsiye alabilirsin
  • Astra J+LPG

• Leon elantra megane

• Genç işi şekil araç bana göre cabrio olmalı, 2. el cabrio araçlara bakmak lazım sizin fiyat aralığında... Megane coupe olabilir...
  • Hocam o paraya Türkiye şartlarında C sınıfı araç alırsan donanım olarak Şahin'e ek olarak arka cam otomatiği vb. donanımları olur. Baz donanım C segmenti araç tarz falan olmaz. Şirket aracı olmaktan öteye geçemez.

Yaklaşık 57.000 TL'ye Sıfır KM Seat Ibizia SC(Tek Kapılı) 1.0 EcoTSI 110 Beygir 200nm Tork 7 İleri DSG Style Donanım + Plus Paket + Sunroof alırsınız.

Araba özellik olarak Full bir C segmenti donanımlarına yakın donanıma sahiptir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunların en boş sürümünün fotoğrafları yada inceleyebileceğimiz bi yer yok mu ya mesela megane'a ben cam tavan ekleyemiyormuyum araba olştur diye bi seçenek yok adamlarda diğerlerinde var ama seat hele herşeyi parayla koymuş leon'a içi bomboş arabanın kendin parayla ekliyorsun 50-60 milyara bildiğin albea gibi araba satıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.