Şimdi Ara

50/60 Bine SUV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    7.5 litreden fazla yakmiyicak benzin dizel farketmez.
    60 bini geçmeyecek en fazla 62/63
    Bastımı uzuyacak yani araba boğulmayacak sportagenin motoru rezaletti.
    Otomatik olması 1. tercihim

Aklımdaki Arabalar;
    Mitsubishi asx : Arabanın manuel olması dışında herşeyi isteklerimi karşılıyor.

Opel Mokka: Çok güzel araba 1.4 Turbo istediğimden ama yakıtı 8 litrenin üstüne çıkar gibi bide boyutu ufak.

Peugeot 3008: Aslında dizel otomatiği tam bana göre ama tipini gerçekten hiç sevmedim iğrenç duruyor keşke 2008 deki tip olsa. Sırf o yüzden vazgeçtim.

Peugeot 2008: B sınıfı olması bide performans bide boyutu ufak.

Subaru xv: Her şeyiyle 10 numara ama sadece performans düşündürüyor. Performansı bilenler biraz bahsedermi 100 den sonra gitmiyormuş bunu açıklarmısınız keşke turbolu motor olsa 10 numara olurdu.

Sizce ne almalıyım?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duster yada Qashqai olabilir ikinci el.
  • Alma

• İx35 Alirdim

• sıfır ise kesinlikle dizel juke. 6 lt ort. ile gezersin.

2.el ise ortalık işler değişir.

2008, 3008, bunlar uzayıp gitmez söyliyim.

Gerçi asx ve xv ise sıfır fiyatları yüksek. 2. elde asx derdim sınıfından dolayı. Subaru alıyorum diye xv alacaksan hiç alma. Parasının arabası değil. İlla subaru dersen foresterler 2.0 dizel işte herşeyiyle adam gibi araba.
  • Ben şunu sorucam size kulladığınız Sportage otomatikmiymi manuel mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sizin ilacınız asx. manuel olacak artık
  • Citroën C4 cactus.
    Hafifliği sayesinde yakıtı ve performansı iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: slmhzl

Citroën C4 cactus.
    Hafifliği sayesinde yakıtı ve performansı iyi.

Şeklini hiç hoş bulmadım ayrıca aracın arka tarafıda geniş olması lazım . B-suv istemiyorum.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-2012-ssangyong-korando-2.0-e-xdi-4x2-175hp-otm-ilk-sahibinden-228296292/detay?useSahibindenWeb=1

Senin ilacin bu arac asx e iyi deyip spo ya nasil kotu diyorsun performans olarak anlamadim.

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    asx kullanmadım sportage kullandım ve performansını beğenmedim asx in performansını hep övüyorlar ama ?
  • Peki bütçe 75 bine çıksa ne gibi arabalar doğar otomatik az yakan ?
  • quote:

Peki bütçe 75 bine çıksa ne gibi arabalar doğar otomatik az yakan ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-kayalarauto-2012-chevrolet-captiva-2.0d-230156787/detay
  • Captivayı makyajlısını inceledim hoşuma gitti makyajsızını beğenmiyorum ama tüketim çok yüksek olduğu için düşünmüyorum.

Bu arada skoda yeti ye baktım 70 bine 1.4 tsi dsg güzel aslında birçok kişi arabanın dış görünüşünü beğenmesede ben beğendim.
  • Ben de Yeti demeye gelmiştim.

• Bu korondo iyiye benziyor dizel otomatik ama internette çok az bilgi var ve bayii de satmıyor galba bu modeli forumda kullananlar varmıdır ? Nasıl bir arabadır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfish Love

Captivayı makyajlısını inceledim hoşuma gitti makyajsızını beğenmiyorum ama tüketim çok yüksek olduğu için düşünmüyorum.

Bu arada skoda yeti ye baktım 70 bine 1.4 tsi dsg güzel aslında birçok kişi arabanın dış görünüşünü beğenmesede ben beğendim.

Makyajlisi 10 numara arac . 4x4 olsaydi kesin alirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.