Bildirim
50-60bin tl arası 2.el D segment alman arabası
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasinger
merhaba,
2008 1.6 Dizel Ghia Focus aracımı satıp(75000km) bir 55-60bin tl aralığında ikinci el 30.000'i geçmemiş D segmenti bir alman arabasıyla değiştirmek istiyorum, öneriniz var mıdır?
mondeo iç dizaynı demode olduğundan tercih sebebim değildir.
vallahi dostum bakacağın arabalar
passat
jetta
insignia
filan olucak -
Dizel - benzinli ?quote:
Orijinalden alıntı: swat882quote:
merhaba,
2008 1.6 Dizel Ghia Focus aracımı satıp(75000km) bir 55-60bin tl aralığında ikinci el 30.000'i geçmemiş D segmenti bir alman arabasıyla değiştirmek istiyorum, öneriniz var mıdır?
mondeo iç dizaynı demode olduğundan tercih sebebim değildir.
vallahi dostum bakacağın arabalar
passat
jetta
insignia
filan olucak
otomatik - düz ?
1.6 litreyi geçmemesi gerekiyor mu ? (malum vergi)
Bu bilgiler olmadan tavsiye vermek zor. -
chevrolet epicada bakabilrsinizquote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoy
Dizel - benzinli ?
otomatik - düz ?
1.6 litreyi geçmemesi gerekiyor mu ? (malum vergi)
Bu bilgiler olmadan tavsiye vermek zor.
Alıntıları Göster -
insignia-superbquote:
Orijinalden alıntı: troy
chevrolet epicada bakabilrsiniz
Alıntıları Göster -
İnsignia diyeceğim fakat.quote:
Orijinalden alıntı: Losangelos
insignia-superb
Alıntıları Göster
Bu araç alman mı hala şüpheliyim. -
quote:
Oo bayagidan beri Epica'yi duymuyorduk.Ozlemişiz
Bence en mantıklı tercih İnsignia olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
140.000-160.000 km'da BMW 525-530 E39 2002-2003 Otomatik/tiptronic vites 16:9 Navi Deri koltuk M-packet jetta,insignia dan fala cok daha iyi bencequote:
Orijinalden alıntı: Arian Galatian
İnsignia diyeceğim fakat.
Bu araç alman mı hala şüpheliyim.
Alıntıları Göster -
quote:
60.000 tl ikinci el almayın biraz daha bütçeyi arttırın insignia alın iyi pazarlık ile 63.000 tl kadar düşer
Insignia NB 1.6 180 HP ‐ Benzinli Cosmo 66.532 -
quote:
Orijinalden alıntı: MrAssassin
quote:
Bence gayet mantikli bi tercih eski aracimiz vectra her ay servisteydi simdi bakimlari disinda gitmedik bile ha bi kere cukara girdik diye jant yamulmustu onu duzeltirdik o kadar:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnsignia 1.4 Turbo Edition Elegance Paket + 18 '' Jant+ Sunroof Paketi + Navitech Multimedya paketi + Karartılmış far+ Amerikan cam filmi .quote:
Orijinalden alıntı: troyquote:
quote:
Bence gayet mantikli bi tercih eski aracimiz vectra her ay servisteydi simdi bakimlari disinda gitmedik bile ha bi kere cukara girdik diye jant yamulmustu onu duzeltirdik o kadar:D
Alıntıları Göster
Alacağınız fiyat: 60.500.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan.
İnsignia 1.4 Turbo Edition Elegance Paket + 18 '' Jant+ Sunroof Paketi + Navitech Multimedya paketi + Karartılmış far+ Amerikan cam filmi .
+1
Ikinci ele dusmeye gerek yok. Insignia 1.4t performansi ve yakit tuketimi oldukca guzel.
Ama otomatik istiyorsaniz isler degisir o zaman ikinci ele bakmak sart olur:) -
merhabahızlı cevaplar için çok teşekkürler,quote:
Orijinalden alıntı: Beamerquote:
Orijinalden alıntı: Doğan.
İnsignia 1.4 Turbo Edition Elegance Paket + 18 '' Jant+ Sunroof Paketi + Navitech Multimedya paketi + Karartılmış far+ Amerikan cam filmi .
+1
Ikinci ele dusmeye gerek yok. Insignia 1.4t performansi ve yakit tuketimi oldukca guzel.
Ama otomatik istiyorsaniz isler degisir o zaman ikinci ele bakmak sart olur:)
Alıntıları Göster
insignia aslında sevdiğim bir model, sadece opel servis konusunda tereddütlerim var. Manuel olursa da olur, dizel tabii daha iyi bir sebep almam için,
passat dizel öneriniz var mıdır? ya da insignia mıdır öneri? ben bmw 3.16 ve audi a4 1.6 da gördüm az kullanılmış, yine de insignia mıdır? yani fazla gitmiş bir 3.16 mı yoksa 0 insignia mı?
-
quote:
merhabahızlı cevaplar için çok teşekkürler,
insignia aslında sevdiğim bir model, sadece opel servis konusunda tereddütlerim var. Manuel olursa da olur, dizel tabii daha iyi bir sebep almam için,
passat dizel öneriniz var mıdır? ya da insignia mıdır öneri? ben bmw 3.16 ve audi a4 1.6 da gördüm az kullanılmış, yine de insignia mıdır? yani fazla gitmiş bir 3.16 mı yoksa 0 insignia mı?
0 insignia alabiliyorsaniz onu alin tabikide -
Neden alman. İllaki alman? Neden yani Alman arabası dışındaki arabalar araba değil mi? Çok mu kötüler?quote:
Orijinalden alıntı: Jedi_masterrquote:
merhabahızlı cevaplar için çok teşekkürler,
0 insignia alabiliyorsaniz onu alin tabikide
Alıntıları Göster
-
yo öyle düşünmeyin, alman iyi diğerleri kötü gibi değil durum, ora doğumluyum, seviyorum tarzlarını, ergonomisini, tasarımını, dayanıklılığını...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-14B537748
Neden alman. İllaki alman? Neden yani Alman arabası dışındaki arabalar araba değil mi? Çok mu kötüler?
Alıntıları Göster
ford'dan da memnunum biraz daha iyi bir araç istiyorum sadece... -
Alman sevdasi varsa alacagınız araç passat.:) -
İnsignia iyi bir tercih olurquote:
yo öyle düşünmeyin, alman iyi diğerleri kötü gibi değil durum, ora doğumluyum, seviyorum tarzlarını, ergonomisini, tasarımını, dayanıklılığını...
ford'dan da memnunum biraz daha iyi bir araç istiyorum sadece...
Alıntıları Göster -
Passat
İnsignia
Octavia -
quote:
quote:
quote:
yok hocam ondan demedim.biz sizi özledik
Benzer içerikler
- citroen c4 cactus yorumlar
- ssangyong korando 2012 alınır mı
- suzuki vitara hibrit yorum
- citroen c5 neden alınmaz
- 2.0 cdti insignia alınır mı
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X