Şimdi Ara

50 Bin Hatchback Araç Tavsiye ( Lancer SportBack )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan kullanmakta olduğum polodan sonra yalnızca 4 kapı, Hatchback ve artık standart görüntünün dışında bir araç arıyorum.

Aklıma fikrime giren araç " Mitsubishi Lancer SportBack " oldu, bu model aracı kullanan ve fikri olan arkadaşların görüşlerini istiyorum.

Görsel olarak tamda bu ayarda arabalara bakıyorum desem yeridir :)
    Mitsubishi Lancer SportBack hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

Tavsiyede bulunacak olursanız aradığım standartlar;

Benzinli ( Dizel sesinden sıkıldım artık )
    Hatchback
    Spor Görünüm ( Megane 3 vs. bu tarz standart görünüm keyif vermiyor artık )
    Sunroof veya Panoramik Tavan
    Sıfır yada 2.el olabilir
    Fiyat aralığı max. 50bin

Edit : Mitsubishi Lancer SportBack ( son 2 yıldır türkiyeye gelmiyormuş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanChiSao -- 16 Eylül 2015; 14:32:00 >

• lancer s.b. tasarım hariç her anlamda iyi araba, yakıt makul sorunsuz vs. ama tasarım olarak c segmentinin en kötü tasarımı bence.

bence astra j 1.4 turbo 140 hp sport al. ya da biraz daha farklı olmak istiyorsan subaru bak.
  • Audi a3
  • A1
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

lancer s.b. tasarım hariç her anlamda iyi araba, yakıt makul sorunsuz vs. ama tasarım olarak c segmentinin en kötü tasarımı bence.

bence astra j 1.4 turbo 140 hp sport al. ya da biraz daha farklı olmak istiyorsan subaru bak.

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Audi a3

quote:

Orijinalden alıntı: GerardoTorrado

A1

Baktımda hocam buda çok standart bir görünüm geldi gözüme.

a3 değilde a1 çok iyi duruyor, fakat oda 2.el neredeyse min. 60 Bin'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanChiSao -- 16 Eylül 2015; 14:44:46 >

• 2012 Alfa Romeo Giulietta Ağır basan tercihlerim arasında şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanChiSao

2012 Alfa Romeo Giulietta Ağır basan tercihlerim arasında şuan.

bence aradığınız aracı bulmuşsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • golf 1.2tsi midline

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra
  • Yok mu önerisi olan elektrik gibi bir araç için :)
  • standart golf,astra ve birazdan da focus tavsiyesi gelir ne alacağını şaşırırsın
  • Bu aracy kullanmy? ve hala satty?yna pi?man olan biri olarak söyleyebilirim ki C synyfy benzinliler içinde yakyt ekonomisi ilk üçte olan bir araçtyr. Sadece 2011 modeli Türkiye'de piyasada vardyr. Mivec motor teknolojisi ?u andaki mazda skyactiv hariç di?er japonlaryn önündedir. De?i?ken subab zamanlamasy sebebiyle alt devirlerde çok ekonomik ve konforlu bir sürü? hissi verir. ?ehir içi 7lt/100km ve ?ehir dy?y 6lt/100km alty ort. rahat yaparsynyz. Üst devirlerde ise Mivec motorun sesini ve gücünü hissedeceksiniz. Çok rahat devir çevirir 117bg ve 154Nm tork vardyr. Direksiyon hissi ve yol tutu?u yine ilk üçte diyebilirim. Koltuklarynyn bel deste?i ve pozisyonu focus, auris, mazda 3, astra ve impreza 1.5 den çok daha iyidir. Hem konfor hem de sportif bir kullanym sa?lar. Güvenlik konusunda Diz hava yasty?y da dahil 9 havayasty?y, TCS ve Rise ?asi vardyr (Bunu bir incelemenizde fayda var).

Tasarymyna ben a?y?ym diyebilirim. Sedan Lancer dan daha uzundur ve hangar gibi bagajy vardyr. Ön tampon Ralliart tampondur ve sadece sportbacklere özeldir. Arka spoyleri de stok olarak gelir. Fiyat konusunda ise 35-45 bin tl arasynda temiz araçlar bulabilirsiniz.

Eksilerine gelecek olursak Sportback otomatik vites yoktur, Cruze kontrol fabrika çyky?y yoktur ama Ankara IBA da 1000 küsür TL ye taktyrabilirsiniz.

Rengiyle duru?uyla hala gönlümde birinci syrada yer edinen aracymdan bir kaç kare

http://i58.tinypic.com/34fgv2x.jpg

http://i61.tinypic.com/6eg28o.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkars BOZKURT -- 18 Eylül 2015; 17:02:22 >

• Leon en iyi seçim bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafkars BOZKURT kullanıcısına yanıt
    Benim listemde yer alan bi araç. Geçen ist. Da 2011 modeli 37 bin km de beyaz araç 33500 e ilandaydı. Param olsaydı gidip alacaktım ama malesef yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz marjinallik arıyorsunuz. kesinlikle guiletta
  • Guiletta ta çok güzel duruyor lancer da öyle yav nasıl olucak anlamadım :)
    Para olsada 2 sindede alıp koysak garaja :)

Edit : Görüşlerini belirten arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum. Cidden fikirleri paylaşmaları önemli özellikle aracı kullanmış denemiş birisi olarak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanChiSao -- 21 Eylül 2015; 8:21:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.