Şimdi Ara

50 dk Üstü maçların çok zevkli geçmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence en zevkli maçlar 50 dk -90 dk arası süren maçlar.. 20-30 dk biten maçlarda ya afk geliyor ya toksik oyuncu geliyor, ya siz kanser oluyorsunuz yada karşı takımdaki rakip oyuncular..
    geçen westte oynuyoruz gene maç uzun sürdü 65 dk dayız. biz de herkes öldü karşıda da kha zix hariç her kes öldü. kha zix oyunu bitereceği yerde bizim baseye atlayarak maçı biter medi.ve oda öldü. rakip takımdaki herkes kha zix report demey başladı. oyun bi 10 dk daha uzadı kaybettik ama maçtan zevk aldık.
    böyle maçlar kafa kafaya oluyor çok zevkli oluyor sizde de öyle mi ?

• westte 50.dkda rakibin ve bizim base kulelerimiz yok baktım takım fight atalım diyor ama 3 tane fight üst üste kaybetmişiz adamların hep 1 yada 2 kişisi canlı kalmış yüzde %100 yine kaybedicez.O an baktım bizim 2 tane cloud drake imiz var.neyseki takım söz dinliyordu takip edin dedim thresh oldugum için rakibin üzerine gittim q atıcak gibi adamlar kendi jungleına saklanmaya başladı sonra bi anda deparı bastık onların nexusa yolda ulti açtım q ile tuttum e ile ittim ölümüne atladı rakip ama kazandık çok zevkliydi
  • Oyun uzadıkça, oyun başı üstünlük kurmanın bi önemi kalmıyo, lane'de ezdiğin adam seni kesiyo falan güzel olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 dakika ney la
    40 dakkada bitecek bence en iyisi ondan sonrası sıkar
  • Kaliteli olsun 20 dakika olsa da olur.
  • Dk 40 da disengagei olmayan takımın top lanei tpsiz pusha gitmedi herhalde zevkli falan diyorsunuz :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla dün 12 1 1 nunu oynarken çok eğleniyordum 50 dk olmasına gerek yok

• Eğer dereceli oynuyordan çok stresli dakikalar. Çünkü takımından biri gidip sazan gibi 1 kişi öldüreyim derken 5 kişiyle karşılaşıyo, yani sazanlık yyapıyor. Oyun gg

• Yeteri kadar üstünlük kuramadığınız için oyun uzuyor zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper881

Yeteri kadar üstünlük kuramadığınız için oyun uzuyor zaten..

Onu demeyi unutmuşum, sen eziyosun top eziliyo, ezmenin bi anlamı kalmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En zevkli maçlar; rakip takımın dakika 20 de sur verdiği maçlar
  • Doğru. Kaybetsem de epey eğleniyorum.
  • hayır . 40dan sonra gerilim ve stres başlıyor .
  • Bence cok zevkli. Item degil akil oyunlari başlıyor. Oyuncunun lane mi takim mi ne oyuncusu olduğu cikiyor ortaya. Kimisi oyun basi estirip o gazla kopuk oynuyor genelde finalde ezilen tarafta oluyor.

• 45 dkdan sonra insanın içine fenalıklar geliyor. genelde başabaş yada throwlanmakta olan oyunlardır ve çoğunlukla kaybedilir. ve 1 saat oynayıp üstüne lose aldığınızla kalırsınız..
  • Genelde teemo bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Bence cok zevkli. Item degil akil oyunlari başlıyor. Oyuncunun lane mi takim mi ne oyuncusu olduğu cikiyor ortaya. Kimisi oyun basi estirip o gazla kopuk oynuyor genelde finalde ezilen tarafta oluyor.

aynen öyle kardeşim
  • Şahsen tank oynadığım için benimde en keyif aldığım dakikalar +45'te başlıyor. Nexus önü tek kule kalıpta oyunu döndürmek adeta orgazm yaşatıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.